Hedzio Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Ale ja jestem dobry w mapowanie Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Głównie łażenie po mieście z mikrofonem, jeśli coś się dzieje (a to inauguracja uniwersytetu trzeciego wieku u mnie w mieście, zazwyczaj robię newsy muzyczne w jedynym klubie w moim mieście ), a w środy prowadzę audycję o muzyce rock/metal. Śmieszna kasa za to jest, nawet studiów za to nie opłacę, ale chociaż jakieś doświadczenie jest Link do komentarza
Gość Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 @Decu żarłbym Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 @Żyźwił ಠ_ಠ 1 Link do komentarza
War Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Wpadam oznajmić, że iż aż @Skysplit ZEPSU!Nie zepsu, bo z poziomu CS'a nie można psuć forum Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Nie zepsu, bo z poziomu CS'a nie można psuć forum Zepsu przez konsolę CSa Link do komentarza
War Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Skyplot wpisywau czity do CS'a na forum Link do komentarza
Gość Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 @Żyźwił ಠ_ಠ to też bym wpierdalał, oglądałem przed chwilą, @Żaba musimy odjebać takie rzeczy Link do komentarza
Gość Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Also, polecam dobrą niszową muzykę Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Skyplot wpisywau czity do CS'a na forum Jan Romek Tomik wpisywał małe kody 1 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 to też bym wpierdalał, oglądałem przed chwilą, @Żaba musimy odjebać takie rzeczyindżoj jor zawałPrzynajmniej umrą szczęśliwi Link do komentarza
Gość Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 indżoj jor zawałPrzynajmniej umrą szczęśliwi nigga, zwykły tłuszcz mnie nie zwycięży, nie zapominaj żem ja jest KAPITAN NADWAGA (tak mówi napis na moim krzesełku z woodstocku Link do komentarza
BiP Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 SiemaJak będziecie mieli szczęście to w tym tygodniu będzie /sb/Luzik, nie pali się O masz Warframe Grasz jeszcze?Ja też mam, ale mikrofonu nie posiadam jak coś Link do komentarza
Burry Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Kiedyś grałem w Warframe... całkiem niezła gra.Ale tydzień temu odinstalowałem ;-; Link do komentarza
BiP Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Ja to mam na PC i PS4, ale czasu brak... Link do komentarza
Camed Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Nie grywam sam. Nikt nie chce w duo, więc nie gram rankedów. Niepotrzebne mi to do szczęścia. Z resztą, ludzie fajnie się denerwują, jak ich silver klepie Ale tu był sarkazm, nie wiedziałem że na serio tam jesteś xDTapnięte Link do komentarza
BiP Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Kierownik podliczył moją pensję na ten miesiąc i jeśli faktycznie tyle zarobię, to będzie mnie stać na wszystko Btw, fajnie jest spotkać znajomych z 2 poprzednich miejsc pracy jednego dnia Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Ale tu był sarkazm, nie wiedziałem że na serio tam jesteś xDA no jestem i dobrze mi z tym Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Jest tu ktoś jeszcze? Link do komentarza
War Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Da. Chyba mam depresje, tylko zamiast smutku, jestem wkurwiony. Musze sie napic 1 Link do komentarza
Recommended Posts