War Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 I wspiąłeś się na wyżyny swojego intelektu...?Rzuciłem mu łopatę. Domyśl się reszty W sumie to co napisałeś to nie wiem, taki trochę miecz obosieczny XDSiema Wutka Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 I wspiąłeś się na wyżyny swojego intelektu...?Jako ten mądrzejszy, dostosowałem się tak, byś zrozumiał http://www.echodnia.eu/radomskie/strona-glowna/art/8970057,na-trasie-kozienice-warszawa-mieszkancy-postawili-fotoradar-jest-bezpieczniej-mowia,id,t.html?cookie=1 welp Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) A tymczasem, lekcja poglądowa, jak rozróżnić dobrą bombę od złej bomby:PS. To prawda @PervKapitanJuż myślałem, że Siper dodał taką emotkę i chciałem pytać cię o kod Edytowano Październik 8, 2015 przez Niklas Link do komentarza
Enimean Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Jesteście strasznie śmieszni.Śmieszki c: Link do komentarza
Enimean Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Siema No heja. Jesteś idealnie na śmieszne hejty c:Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
War Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 A tymczasem, lekcja poglądowa, jak rozróżnić dobrą bombę od złej bomby:Ukryta zawartośćPS. To prawda Kolory te same, osochozi? Link do komentarza
BiP Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Rzuciłem mu łopatę. Domyśl się reszty Da, kopać rowy, a nie na forum siedzieć...Jako ten mądrzejszy, dostosowałem się tak, byś zrozumiał Yup, na twój poziom bym nie schodził... Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 W sumie czemu nie, i tak humoru nie mam to możecie mnie jechać Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) Yup, na twój poziom bym nie schodził...Bo musiałbyś jednak wchodzić xd Edytowano Październik 8, 2015 przez Niklas 1 Link do komentarza
War Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Da, kopać rowy, a nie na forum siedzieć...Yup, na twój poziom bym nie schodził...When you trying too hard KOPAĆ SIEDZENIA A NIE NA FORACH ROWY Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Hedź ***Czo to fb, patrzę sugestię dodania do znajomych, a tam... Link do komentarza
War Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 W sumie czemu nie, i tak humoru nie mam to możecie mnie jechać Jechałbym.W ogóle są tu jacyś nowi? Może powinienem pisać w rodzaju żeńskim? Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) W ogóle są tu jacyś nowi? Może powinienem pisać w rodzaju żeńskim?Nah, uciekli gdzie indziej. A tymczasem w Siperowie: http://www.strefaagro.dziennikbaltycki.pl/artykul/jak-6-ton-jablek-zniknelo-z-rynku-w-pucku-w-180-sekund Edytowano Październik 8, 2015 przez Niklas Link do komentarza
Hedzio Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 "Gwiazdor reprezentacji Polski Robert Lewandowski strzelił 5 bramek w 9 minut, a z puckiego rynku sześć ton jabłek zniknęło w 180 sekund!" Nie widzę związku XD Link do komentarza
BiP Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Bo musiałbyś jednak wchodzić xdNo chyba jednak nie KOPAĆ SIEDZENIA Już kopię... Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 No chyba jednak nie No jednak tak Link do komentarza
War Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Oczywiście żadnych ograniczeń nie będzie - zaznacza Agnieszka Siebert. - Chcemy, aby każdy otrzymał satysfakcjonującą ilość. Suddenly starowinki niosą na plerach po 200kg jabłek. Za darmo - biore, nie ważne co, byle jak najwięcej : DAle jeśli jabłka są ładne i miłe, to dobrze. Jabłko dobra rzecz. Link do komentarza
Hedzio Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 ejjj...Od kiedy bip jest modem? Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 "Gwiazdor reprezentacji Polski Robert Lewandowski strzelił 5 bramek w 9 minut, a z puckiego rynku sześć ton jabłek zniknęło w 180 sekund!" Nie widzę związku XDGazety i ich porównania Link do komentarza
Hedzio Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 To też fajne Link do komentarza
War Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 ejjj...Od kiedy bip jest modem? Nie wiem. UPADEK OBYCZAJÓW, SODOMIA I GOMORIA 2 Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 ejjj...Od kiedy bip jest modem? Od kiedy można kupić stołki na forume Link do komentarza
Recommended Posts