Ylthin Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Te wszystkie drobne Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Te wszystkie drobne Szkoda że nie widzisz moich drobnych W przeliczeniu same pisiont groszy. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Bogactwo.nie jest źle widzę około 3 dych A najlepsze jest to, że część (a raczej większość) przepierdoliłem na to: Garón się sprzedau za 25 cebulionów.Te wszystkie drobne Miałem jeszcze groszówki, pięciogroszówki i dwugroszówki. Ledwo w rękach się mieściły. Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Moje drobniaki bardzo szybko giną. Automaty z kawą na uczelni to zło i dobro w jednym Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 (edytowany) Ja w tym tygodniu wydałem jakieś 100zł na same fast foody Ogólnie to się boję, jak widzę, ile pieniędzy potrafię wydać. Edytowano Październik 9, 2015 przez Amolek Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Ja w tym tygodniu wydałem jakieś 100zł na same fast foody Grubas. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 (edytowany) oho pojawił się pierwszy wniosek o odsunięcie Skajpały ze stanowiska Edytowano Październik 9, 2015 przez Sosna Link do komentarza
Garin Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Siper będzie samodzielnie opłacał forume? Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Ten wniosek brzmi poważnie. Zauważcie jednak, że zdjęcie czerwonego koloru Skajowi skończy się tym, że Siper zostanie jedynym administratorem technicznym. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 (edytowany) w sumie wniosek popieram... jak ma być admin, który ma totalnie wyjebane na forum i woli grać w ceesa to niech już zostanie tylko Siper, ewentualnie przekonać Siekierkę, żeby powrócił do adminienia Edytowano Październik 9, 2015 przez Sosna 1 Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Ja się nie wypowiem. Pojęcia nie mam ile tak naprawdę Skaj robi. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 w ciągu ostatnich dwóch miesięcy nabił około 300 godzin w ceesie, poza tym nie robił na forum nic, co potwierdza Siper Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Skoro sam Siper to mówi, to nie widzę powodów, aby mu nie wierzyć... Link do komentarza
Garin Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Nie straszcie mnie już Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Nie straszcie mnie już Czego się boisz? Link do komentarza
Garin Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 (edytowany) Czego się boisz?Że zamienię się w Skajpaukę i w przyszłości będę leniwą bułą, elfem i psujem, jeśli będę grał w CSa. Edytowano Październik 9, 2015 przez Garin Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Że zamienię się w Skajpaukę i w przyszłości będę leniwą bułą, elfem i psujem, jeśli będę grał w CSa.Mam dla ciebie radę. Myślę, że domyślasz się jaką. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 no i sam Skajpauk się przyznał, że woli grać w ceesa niż robić cokolwiek na forum Link do komentarza
Garin Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 (edytowany) Mam dla ciebie radę. Myślę, że domyślasz się jaką.Nie, nie usunę konta, bowiem za dobrą pozycję tutaj mam wypracowaną.Nie, nie zabiję się, bo mam za bardzo zawyżone mniemanie o sobie. Aczkolwiek z mojego codwutygodniowego najazdu na Zerochan i Derpibooru w poszukiwaniu ładnych artów do zmagazynowania, kwalifikowało się jedynie cztery kucykowe i dwadzieścia osiem z anime. Edytowano Październik 9, 2015 przez Garin 1 Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 nie chodzi o usunięcie konta... przestań grać w ceesa Link do komentarza
Garin Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Ale jeszcze nawet się nie pobrał. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 to nawet nie zaczynaj Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Czyli masz jeszcze czas na uratowanie siebie. Link do komentarza
Recommended Posts