Garin Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 (edited) Mam dla ciebie radę. Myślę, że domyślasz się jaką.Nie, nie usunę konta, bowiem za dobrą pozycję tutaj mam wypracowaną.Nie, nie zabiję się, bo mam za bardzo zawyżone mniemanie o sobie. Aczkolwiek z mojego codwutygodniowego najazdu na Zerochan i Derpibooru w poszukiwaniu ładnych artów do zmagazynowania, kwalifikowało się jedynie cztery kucykowe i dwadzieścia osiem z anime. Edited October 9, 2015 by Garin 1 Link to comment
Sosna Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 nie chodzi o usunięcie konta... przestań grać w ceesa Link to comment
Garin Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Ale jeszcze nawet się nie pobrał. Link to comment
Guest ChrisEggII Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Czyli masz jeszcze czas na uratowanie siebie. Link to comment
War Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Nie, nie usunę konta, bowiem za dobrą pozycję tutaj mam wypracowaną.>dobra pozycja>garnek Link to comment
Garin Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 masz jeszcze czas na uratowanie siebie.Mogę już tylko zminimalizować straty. >dobra pozycja>garnek>implying, że kolorek średniego stopnia nie jest dobrą pozycją. Link to comment
Niklas Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 >dobra pozycja>garnekNo właśnie.Also, Warmen, usuń konto miesięczny oldfagu Link to comment
Sosna Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Amolki dadzą w tym tygodniu zrobić odpis w sesji czy niezbyt? Link to comment
Guest ChrisEggII Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Śmiechy, żarty z osób "średniej rangi", ale zielonego Arłoha to nic nie przebije. Link to comment
Sosna Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 z zielonego Arłuka jeszcze długo na forum będą się śmiać Link to comment
Niklas Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Sosnę Also, Sosnę, BiP twierdzi, że dziwactw na fb nie ma Link to comment
Guest ChrisEggII Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Wątpię. Działo się to dosyć dawno, a ludzi pamiętających te czasy ubywa. Link to comment
Amolek Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Sosen, powinienem ogarnąć to jutro po szkole i tak raczej będzie. Link to comment
Garin Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 (edited) To ty jeszcze nie widziałeś jacy ludzie zostawali już kolorkami średniego stopnia.Mam wgląd do Sanktuarium, zgłoszeń i mogę edytować dowolny post na forum. Ponadto mam możliwość wystawienia warna we własnym dziale. Nie interesują mnie jakie randomy piastowały średniego stopnia urząd. Interesują mnie zyski i straty jakie otrzymuję w związku z posiadaną rangą. Edited October 9, 2015 by Garin Link to comment
Sosna Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Sosen, powinienem ogarnąć to jutro po szkole i tak raczej będzie.ok Link to comment
Enimean Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 HejuniaWysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Link to comment
Garin Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 @Eni Ładne mam tło w profilu? Link to comment
Garin Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 To że żołnierz z karabinu strzela, nie znaczy że karabin jest jego.Ale na razie mam go wypożyczonego i dopóki nie otrzymam wezwania do zwrotu, jest mój. Link to comment
Recommended Posts