Gość Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 muszę nadgonić odcinki, już nawet nie pamiętam który ostatnio oglądałem xD Link do komentarza
Burry Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Chcę to w TV Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 http://mlppolska.pl/topic/13758-odcinek-18-crusaders-of-the-lost-mark/?page=2#comment-735770 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Ukryta zawartość A już myślałem, że pokazujesz okienko kosza z fikiem w środku Link do komentarza
Camed Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Zaraz zagram sobie jeszcze w csa i chyba pójde spaćTapnięte Link do komentarza
Kybernetes Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Chce mi się żygać po kilku lampkach wina, albo ledwo po kilku kieliszkach wódki i nie mogę się na#;:ać. Czemu życie jest takie okrutne? Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Spróbuj Aromatolu. 95% alkoholu, więc nawalisz się nim szybciej, jak poczujesz uścisk żołądka. Link do komentarza
Burry Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 To nie prościej spirytus? Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Założyłem, że mam do czynienia z koneserem, więc poleciłem coś smakowego. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 (edytowany) Nie no, przy odpowiedniej ilości alkoholu chłopak sobie wyrobi żołądek. Ewentualnie dostanie wrzodów. Edytowano Październik 10, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
MLO_pl Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Kto się najebał, łapka w górę Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 http://mlppolska.pl/profile/2479-blackhayate/?wr=eyJhcHAiOiJmb3J1bXMiLCJtb2R1bGUiOiJmb3J1bXMtY29tbWVudCIsImlkXzEiOjkzNCwiaWRfMiI6MTkwMjYwfQ%3D%3D swoją drogą chyba znalazłem kolejne multikonto Hayate choć w sumie to nie jestem pewny, czy to jest jej multikonto Nope, to nie jej konto.Jeszcze jakiś czas przed Wielkim Bananem ludzie zauważyli tę osobę, Hayate natychmiast zaprzeczyła jakoby to była Ona.W dodatku mają drastycznie odmienny sposób pisania, a głównym argumentem PRZECIW jest to.1. Hayate nigdy otwarcie nie przyznałaby się do bycia otakurwą [chyba]2. KAMILA jest z KUTNA, choć wybyła, ale i tak nie jest małopolskim. Najszybciej @Tisosek będzie wiedziałot. 1 Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Spróbuj Aromatolu. 95% alkoholu, więc nawalisz się nim szybciej, jak poczujesz uścisk żołądka.ale aromatol ma tylko 65-70% alkoholu, to znaczy tyle co Amol... Owszem jest w składzie 95% alkohol ale jak doczytasz dalej to jest informacja, że zawiera 65-70% #potwierdzoneinfo Link do komentarza
Gość Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 xDWysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 ok po obejrzeniu odcinka mam prawo do opinii... więc odcinek trochę przaśny ale w sumie dość dobry... w końcu cmc zdobyły znaczki i farsa pod tytułem jesteśmy lamami, bo nie umiemy znaleźć swoich specjalnych talentów dobiegła końca i przy okazji została otwarta na oścież furtka podtytułem pomagajmy odkrywać znaczenie znaczków inszych kucy... jak dla mnie spoko 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 ok po obejrzeniu odcinka mam prawo do opinii... więc odcinek trochę przaśny ale w sumie dość dobry... w końcu cmc zdobyły znaczki i farsa pod tytułem jesteśmy lamami, bo nie umiemy znaleźć swoich specjalnych talentów dobiegła końca i przy okazji została otwarta na oścież furtka podtytułem pomagajmy odkrywać znaczenie znaczków inszych kucy... jak dla mnie spoko Otóż właśnie. This Crusade never ends! Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 (edytowany) i mimo tego, że było dużo piosenek a jak wiadomo piosenki są skrótowcami, żeby się zmieścić w czasie odcinka zostały wpakowane dużo sensowniej i moim zdaniem nie wymagał on rozbicia na dwa odcinki,w przeciwieństwie do ostatniego odcinka trzeciego sezonu, który pod względem fabularnym był zbyt mocno i na siłę spakowany w jeden odcinek. Edytowano Październik 11, 2015 przez Sosna Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 i mimo tego, że było dużo piosenek a jak wiadomo piosenki są skrótowcami, żeby się zmieścić w czasie odcinka zostały wpakowane dużo sensowniej i moim zdaniem nie wymagał on rozbicia na dwa odcinki,w przeciwieństwie do ostatniego odcinka trzeciego sezonu, który pod względem fabularnym był zbyt mocno i na siłę spakowany w jeden odcinek. Anom. Było lepiej to zrobione xd Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Za niedługo 666 stron Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 w sumie to tylko 9 stron... pół dnia do dnia pisania Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Niedługo 666 postów, ku chwale Szatana. Link do komentarza
Recommended Posts