Poranny Kapitan Scyfer Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Nie ocenię, bo nigdy ciebie na oczy nie widziałem. Nie wiem jak by to na tobie leżało.Jak na mój gust jest to trochę zbyt... odważne? metalowe? groteskowe? Nie potrafię znaleźć odpowiedniego słowa xP Chyba rozumiem, o co chodzi, bo inny ziomeczek już mi powiedział, że wyglądałbym w tym jak permanentny cosplayer. Ale co poradzić, mam ewidentnego hopla na punkcie takich gotyckich fatałaszków, a poza tym przyzwyczaiłem się już do tego, że przyciągam spojrzenia, i nawet zacząłem to lubić Link do komentarza
BiP Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Ja wciąż dwójki nie skończyłem To się śpiesz, bo 3 warta jest swojej ceny!mi z głównych zadań fabularnych w trójce już niewiele zostało A ja się nie śpieszę z głównym wątkiem. Robię teraz poboczne zadania. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Chyba rozumiem, o co chodzi, bo inny ziomeczek już mi powiedział, że wyglądałbym w tym jak permanentny cosplayer. Ale co poradzić, mam ewidentnego hopla na punkcie takich gotyckich fatałaszków, a poza tym przyzwyczaiłem się już do tego, że przyciągam spojrzenia, i nawet zacząłem to lubić O właśnie, cosplay. Tego określenia mi brakowało.Jeżeli ci się podoba, to nie widzę większych przeciwwskazań, abyś to kupił. Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 @Chodź Na PiwoWygląda dobrze, ale te buty strasznie rażą w oczy. Powiedz, że masz normalne glany. Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Ciekawy gadżet, Scyf, ale sama bym w czymś takim nie chodziła.W sumie długi, skórzany płaszcz nie byłby zły. Albo kurtka. Widziałam taką fajną na eBayu, w odpowiednim kroju nawet... tylko cena była taka, że o ja pierniczę, prawie cztery razy tyle, ile wynosi mój miesięczny czynsz za stancję. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 To się śpiesz, bo 3 warta jest swojej ceny!Domyślam się, tylko chciałbym do tego czasu sprawić sobie lepszą kartę graficzną Link do komentarza
BiP Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Domyślam się, tylko chciałbym do tego czasu sprawić sobie lepszą kartę graficzną Kup PS4 Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 @Chodź Na PiwoWygląda dobrze, ale te buty strasznie rażą w oczy. Powiedz, że masz normalne glany.Te buty to jakieś śmieszki - heheszki, prawda. Powiem Ci coś lepszego: glanów nie miałem, nie mam i w najbliższej przyszłości też nie planuję kupować, zamiast tego wałęsam się wszędzie w normalnych abibasach do biegania. Dobrze chociaż, że są czarne, to aż takiego dysonansu nie będzie Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Kup PS4 Wybacz, ale PC MASTER RACE (wolę 60+ fps, przy stałym 30 rzucają mi się w oczy przez przyzwyczajenie), choć i tak pewnie nie będzie mi aż tak szybko działać, ale nie mam zamiaru kupować konsoli dla kilku gier w które co jakiś czas będę grał na 30 fps podczas gdy na PC mogę je uruchomić. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Te buty to jakieś śmieszki - heheszki, prawda. Powiem Ci coś lepszego: glanów nie miałem, nie mam i w najbliższej przyszłości też nie planuję kupować, zamiast tego wałęsam się wszędzie w normalnych abibasach do biegania. Dobrze chociaż, że są czarne, to aż takiego dysonansu nie będzie Kolorowy dres idealnie by się dopasował do tego płaszcza. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 >szukaj opisu przebiegu koronacji królowej>koronacji królowej Polski nie ma>znajdź opis koronacji szwedzkiej>wystarczy.exePoszło w świat przez GT-I9001 Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Kolorowy dres idealnie by się dopasował do tego płaszcza.I szacun na całej dzielni za jedyną w swoim rodzaju stylówę. 1 Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Sosna śmieszek Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 >szukaj opisu przebiegu koronacji królowej>koronacji królowej Polski nie ma>znajdź opis koronacji szwedzkiej>wystarczy.exe Poszło w świat przez GT-I9001 Hmm... Czy Jadwiga i Anna nie nosiły tytułu KRÓLA Polski, a nie królowych? Przydałby się jakiś historyk. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Ukryta zawartośćDoszedłem do końca, myślałem że coś tam będzie Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 pro tip nie doszedłeś do końca problem w tym, że później ta strzałka robi się tak mała, że nie sposób na nią kliknąć Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Już dalej mi nic nie wyświetla Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Hmm... Czy Jadwiga i Anna nie nosiły tytułu KRÓLA Polski, a nie królowych? Przydałby się jakiś historyk.Jadwiga Andegaweńska i Anna Jagiellonka to wyjątki. Mi chodzi o królowe, a nie o kobiety-królów przecież. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Już dalej mi nic nie wyświetla http://puu.sh/kNpRt.png chodzi ci o to? owszem tam powinna znajdować się strzałka ale się nie zmieściła Przynajmniej znam limit ile można spoilerów umieścić w jednym spoilerze 1 Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Jadwiga Andegaweńska i Anna Jagiellonka to wyjątki. Mi chodzi o królowe, a nie o kobiety-królów przecież.W historii Polski były to jedyne kobiety na tak wysokim stanowisku. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 a królową Polski kobieta zostawała poprzez ślub kościelny z królem... finito, żadnej koronacji na królową nie było Link do komentarza
Gość Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 ot proszę państwa, kwintesencja twórczości Sapkowskiego zawarta w dwóch linijkach dialogu. Link do komentarza
Recommended Posts