Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Kura, mała prośba... nie bierzcie tych obgadanych gigantów, OK? Grzebcie w dziale, szukajcie małych, potencjalnie nieznanych fików. Wypromujcie je. Nie róbcie reklamy czemuś, co ma ją i bez waszej pomocy, bo to się skończy tak (wybacz rozdzielczość obrazka): https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ce/cb/3a/cecb3a69aab7c18dec193c3ef518c832.jpgTo się skończy tym, że ludzie będą dalej strugać kołek nad tymi samymi 2-3 fikami z epoki wczesnego fandomu łupanego, które dosłownie toną już w wiórkach, a nie spojrzą na coś, co może i nie ma tylu wyświetleń, za to przebija ww. fiki jakością, czy to wykonania, czy pomysłu wyjściowego. Nie wiem, jaką macie widownię, ale byłoby miło, gdyby chociaż tych kilka osób usłyszało o mniej znanych opowiadaniach i przestało nawijać w kółko o tym, jakie MLD czy inne Past Sinsy są genialne. Weźcie Psorasa, Dolara, Niklasa, Cahan, Draquesa, Irwina, Mordecza, bierzcie debiutantów i konkursowiczów, bierzcie, za przeproszeniem, randomów od trzech opek na krzyż...Nie umiem przeczytać tego w prawym dolnym rogu (pierwszego słowa zwłaszcza ) Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 (edytowany) Kura, mała prośba... nie bierzcie tych obgadanych gigantów, OK? Grzebcie w dziale, szukajcie małych, potencjalnie nieznanych fików. Wypromujcie je. Nie róbcie reklamy czemuś, co ma ją i bez waszej pomocy, bo to się skończy tak (wybacz rozdzielczość obrazka): https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ce/cb/3a/cecb3a69aab7c18dec193c3ef518c832.jpgTo się skończy tym, że ludzie będą dalej strugać kołek nad tymi samymi 2-3 fikami z epoki wczesnego fandomu łupanego, które dosłownie toną już w wiórkach, a nie spojrzą na coś, co może i nie ma tylu wyświetleń, za to przebija ww. fiki jakością, czy to wykonania, czy pomysłu wyjściowego. Nie wiem, jaką macie widownię, ale byłoby miło, gdyby chociaż tych kilka osób usłyszało o mniej znanych opowiadaniach i przestało nawijać w kółko o tym, jakie MLD czy inne Past Sinsy są genialne. Okej, giganci nie będą brani.Weźcie Psorasa, Dolara, Niklasa, Cahan, Draquesa, Irwina, Mordecza, bierzcie debiutantów i konkursowiczów, bierzcie, za przeproszeniem, randomów od trzech opek na krzyż...Trzymajcie mnie... Edytowano Październik 17, 2015 przez Kuracyja Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Nie umiem przeczytać tego w prawym dolnym rogu (pierwszego słowa zwłaszcza )Ignore for Cupcakes zapewne Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Ignore for Cupcakes zapewne Zgadza się. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Trzymajcie mnie... Problem? Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 I jeszcze jedno...IrwinaIgnore for Cupcakes zapewne Dzięki Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Problem? Nie napisałem tego w tonie ignorancji czy wyśmiewania. Mam i tak dużo na głowie. ETT pls Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 To zrób to tak: raz na tydzień wejdź do działu i wybierz losowo stronę. Jak już wejdziesz na stronę, wybierz z niej losowy fanfik.Albo zrób tak, że na kilka tygodni przed opracujesz sobie fiki z wybranego tematu konkursowego i je zaprezentujesz. Media to ciężka robota. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Nie napisałem tego w tonie ignorancji czy wyśmiewania. Mam i tak dużo na głowie. ETT plsCiekawe czy kiedyś nie miałeś dużo na głowie... Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 To zrób to tak: raz na tydzień wejdź do działu i wybierz losowo stronę. Jak już wejdziesz na stronę, wybierz z niej losowy fanfik.Albo zrób tak, że na kilka tygodni przed opracujesz sobie fiki z wybranego tematu konkursowego i je zaprezentujesz. Media to ciężka robota.Dobrze, będę tak robił.Ciekawe czy kiedyś nie miałeś dużo na głowie...No wyobraź sobie, że miałem.(To dziwne, coś się zbugowało i widzę normalnie post Minisha, mimo że go ignoruję) Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 No wyobraź sobie, że miałem.(To dziwne, coś się zbugowało i widzę normalnie post Minisha, mimo że go ignoruję)OkreślI jeszcze jedno: *klepie słownikiem polskim oraz angielskim jednocześnie* Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Moderacja globalna poszła w odstawkę, teraz jest po prostu moderacja. 1 Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Brawo Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Spoiler z dzisiejszego odcinkaCadance ma bolca na boku Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Moderacja globalna poszła w odstawkę, teraz jest po prostu moderacja. Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 blblbl PROGRES 2 Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Ukryta zawartośćblblbl PROGRES Ładne oczy Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 hmmm właśnie znalazłem w swoich zbiorach obrazek przedstawiający Lunę i Jezusa Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 (edytowany) Payday 2 do pogrania za friko na steam przez cały tydzień, a dranie nie poinformowały.I tak nie zagram, mam Armę Nareszcie. Edytowano Październik 17, 2015 przez Gronkling Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Payday 2 do pogrania za friko na steam przez cały tydzień, a dranie nie poinformowały.I tak nie zagram, mam Armę Ukryta zawartośćJa mam zakupione wcześniej Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 To co ty w tej łazience robiłeś i co tam robił twój komputer? Byłem w swoim pokoju Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 Też czasem śpię w łazience. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 17, 2015 Share Napisano Październik 17, 2015 hmmm właśnie znalazłem w swoich zbiorach obrazek przedstawiający Lunę i Jezusa show me Link do komentarza
Recommended Posts