Niklas Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 No siema, Siper Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 *** http://9gag.com/gag/a9PZYg1 One istnieją naprawdę Link do komentarza
War Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 (edytowany) O, Haruhi. Nie ma to jak być do niej porównywanym, cuz ow 'też jesteś wkurwiający' Pejsbuk mówi jakie jest życie w polsce, o tu w spoilerze który odmawia współpracy. proszę wyobrazić sobie, że tu jest spoiler. Ta sytuacja zdarzyła się jakieś dwa lata temu. W tamtym okresie moje młodsze rodzeństwo - siostra i brat - byli w pierwszej klasie podstawówki. Pewnego dnia dostali kartkę, na której narysowany był zarys gruszki. Ich zadaniem było pokolorowanie i ozdobienie owocu. Moja siostra, niezwykle kreatyna i twórcza osóbka, zabrała się do pracy od razu. Wyjęła kredki, bibułę, plastelinę i zaczęła tworzyć. Ma sporą wyobraźnię, dlatego na jej gruszce pojawiły się oczy, uśmiech, nos, włosy a nawet ręce i nogi. Na końcu dorysowała kilka mniejszych owoców, po czym dumna z siebie włożyła pracę do teczki. Z kolei mój brat, już nie tak twórczy jak siostra, z mniejszym zapałem pokolorował po prostu owoc i dorysował kilka listków. Oddali prace kilka dni później. Jakież było nasze zdziwienie, gdy brat zadowolony zakomunikował nam piątkę za rysunek, natomiast siostra... wróciła z pracą do domu. Okazało się, że jej wychowawczyni stwierdziła, że praca nie powinna tak wyglądać, i spytała mojej siostry, czy "kiedykolwiek widziała taką gruszkę". Oczywiście wielce litościwie nie wstawiła jej jedynki, a jedynie dała drugi zarys i nakazała zrobienie pracy jeszcze raz. Po powrocie do domu siostrze było strasznie przykro, trzeba było widzieć ten zawód w oczach. Kolejna praca nie była już tak staranna - owoc został po prostu pokolorowany i oczywiście wtedy w dzienniku pojawiła się piątka. Od tamtej pory moja siostra już się tak nie stara, a wszelkie prace stara się robić jak inni. Dziękujemy szkoło! żródło: vanpejcz anonimowe wyznanie 5 minut temu Bury napisał: wszyscy Dzięki Ten... spojlery nie działajon, czy już nie umiem wpisać literek poprawnie? Edytowano Październik 29, 2015 przez Waryate Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Pears to pairs Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Na razie nie ma spoilerów Link do komentarza
War Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Właśnie to zauważyłem, Gimlas Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Nom :/ Bez nich nie wiem jak sobie poradzę Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 (edytowany) Hmm.... ... [ spoiler] [ /spoler] działa. Tylko nie tak jak trzeba xP Pewnie niedługo zostanie to naprawione. Edytowano Październik 29, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 8 minut temu Minish, Hero of the Storm napisał: Bez nich Cytat selektywny działa Link do komentarza
War Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 8 minut temu Minish, Hero of the Storm napisał: Nom :/ Bez nich nie wiem jak sobie poradzę Będzie ciężko, ale nie poddawaj się. Jest nadzieija. Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Najnowszy odcinek poników Clopy bedo, oj bedo. A nawet już są Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Daj Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 http://inuhoshi-to-darkpen.deviantart.com/art/The-Pie-Sisters-568524592 1 Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Będą małe kamienne jabłuszka Link do komentarza
BiP Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Muszę nadgonić, już 2 odcinki w plecy jestem... Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Muszę nadgonić, sezon w plecy jestem... Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 http://blehmaster7.deviantart.com/art/Oh-It-s-ON-568734480 xd Link do komentarza
MnieTuNieMa Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 2 minuty temu Minish, Hero of the Storm napisał: Muszę nadgonić, sezon w plecy jestem... Ja 2 sezony Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 2 minuty temu Dewst napisał: Ja 2 sezony KTO DA WINCYJ? 3 Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 2 minuty temu Niklas napisał: KTO DA WINCYJ? GŁOSUJ W KOMENTARZACH! (Rap Battles) Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Jestem klaczkom 1 Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Klaczki unite Link do komentarza
Recommended Posts