War Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 godzinę temu Garin napisał: Przedmiotem albo narzędziem w niektórych przypadkach gwoli ścisłości. Rzeczą. Kurde, jakieś gałgaństwo mi sie do domu dobija, zaraz im zrobie heloim, przebiore sie za wielkiego inkwizytora ekłestrii i zapłoną stosy >.> Link do komentarza
Cahir Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Właśnie teraz Waryate napisał: Rzeczą. Kurde, jakieś gałgaństwo mi sie do domu dobija, zaraz im zrobie heloim, przebiore sie za wielkiego inkwizytora ekłestrii i zapłoną stosy >.> Z twoim wyglądem żadne przebrania nie są potrzebne. Link do komentarza
War Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Właśnie teraz Cahir napisał: Z twoim wyglądem żadne przebrania nie są potrzebne. Cahir, ty byłeś, jak rozumiem, psikusem? Link do komentarza
Cahir Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Pudło, przecież jestem słodziutki jak cukierek. Link do komentarza
War Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 4 minuty temu Cahir napisał: Lepiej od razu 10. Po co pisać skoro można się najebać? Winem się najebać? Szacunku nie masz, amebo. Delfin, kup sobie litrową puszkę Faxe Strong, ew wutke. Skoro ja już po jednej puszce tego piwa zrozumiałem matematykę dyskretną, to jestem pewien, że pomoże ci ono pisać epickie, niczym ja sam, utwory. Link do komentarza
Cahir Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Właśnie teraz Waryate napisał: Winem się najebać? Szacunku nie masz, amebo. Delfin, kup sobie litrową puszkę Faxe Strong, ew wutke. Skoro ja już po jednej puszce tego piwa zrozumiałem matematykę dyskretną, to jestem pewien, że pomoże ci ono pisać epickie, niczym ja sam, utwory. A do czego niby służą tanie winiacze jak nie do najebania się? :< Link do komentarza
War Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 2 minuty temu Cahir napisał: Pudło, przecież jestem słodziutki jak cukierek. Słodziutki to był Mewe zanim stał się żydem, ty oscylujesz w okolicach planktonu, jeśli chodzi o słodkość. Link do komentarza
Cahir Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Jestem słodki i chuj. Link do komentarza
War Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 1 minutę temu Cahir napisał: A do czego niby służą tanie winiacze jak nie do najebania się? :< Wątpię, żeby kupiła sobie amarene, czy inny dzban leśny xD Wszak napisała "wino" a nie "tanie wino". To zupełnie inna klasa. Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Kurwa wyszedłem z wprawy, już po 3 godzinach gry bolą mnie oczy Link do komentarza
Cahir Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Właśnie teraz Waryate napisał: Wątpię, żeby kupiła sobie amarene, czy inny dzban leśny xD Wszak napisała "wino" a nie "tanie wino". To zupełnie inna klasa. W sumie racja, poza tym winiacze się złopie raczej z butelki, więc powinienem się domyśleć po tych kieliszkach, mój błąd. :< Link do komentarza
War Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 1 minutę temu Cahir napisał: W sumie racja, poza tym winiacze się złopie raczej z butelki, więc powinienem się domyśleć po tych kieliszkach, mój błąd. :< Właśnie. Ale czasem, w ramach zwiększenia poziomu kultury, pije się je z plastikowych kubeczków. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Prawdziwe wino, to te w kartonie. Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Prawdziwe wino to takie które sam sobie zrobisz Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Z ziemniaków. Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Podobno też jest zajebiste http://1.bp.blogspot.com/-DZY42SIDArM/UYIdW5uxSeI/AAAAAAAAQ6Y/HVa-aB99YMw/s1600/P4210016.JPG Link do komentarza
War Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Z czego tylko chcesz :3 Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 (edytowany) 6 minut temu Waryate napisał: Z czego tylko chcesz :3 To zrobię sobie wino z piwa (w sumie to znalazłem przepis, brzmi chujowo) Edytowano Październik 31, 2015 przez BlackHawk Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Ja tam marzę o tęczowym winie pędzonym ze skittlesów ;3 Link do komentarza
Siper Napisano Październik 31, 2015 Autor Share Napisano Październik 31, 2015 Udostępniłem poprawiony ciemny styl Piszcie o bugach jak czegoś nie zauważyłem. 2 Link do komentarza
War Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 Ej, zauważyliście jak śmiesznie brzmią zestawione ze sobą nicki Cahan i Dayan? Link do komentarza
War Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 1 minutę temu Siper napisał: Udostępniłem poprawiony ciemny styl Piszcie o bugach jak czegoś nie zauważyłem. Avki są małe. W polu na pisanie posta, litery są jasnoszare na białym tle. Cytowany tekst jest w ciemnej ramce, co wygląda dziwnie.No i pole na literki jest białe. Link do komentarza
War Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 1 minutę temu BlackHawk napisał: Nie A ja tak Link do komentarza
Gypsy Napisano Październik 31, 2015 Share Napisano Październik 31, 2015 (edytowany) A faktycznie hahahah Nie jednak nie Edytowano Październik 31, 2015 przez BlackHawk Link do komentarza
Recommended Posts