BiP Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Chyba pójdę spać...Ps Blue, zdobyłem NOWĄ robotę Link do komentarza
Bluedraft Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Ps Blue, zdobyłem NOWĄ robotę A w czym robisz ? Link do komentarza
BiP Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Zacznę pracę w Lisnerze, a obecnie w SOLIDZIE. Link do komentarza
Cahir Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Śpieszę z wyjaśnieniem.Większość ludzi, które obecnie korzystają z komputerów to pokolenie, w czasach którego szczytem technologii był telefon domowy z tą kręcącą się tarczą. Wiele z nich nie wie nawet do czego służy ctrl+f, więc nic dziwnego, że wybierają łindołsa, który, choć bardziej każualowy przynajmniej nie sprawia, że czują się zagubieni. A ponieważ ludzie wolą czuć się mądrzy, niż głupi to zostają przy łindołsie. Oczywiście dzieci neo też siedzą na łindołsach, bo na innych systemach w uj gier nie chodzi, chociaż to się powoli zmienia.No i ten tego, do tego wpychają łindołsy w sklepach razem ze sprzętem i ludzie się przyzwyczajają i w ogóle. Link do komentarza
Bluedraft Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Życie to zabawna rzecz.Daj ludziom darmowy produkt, cały czas rozwijany, z gigantycznym zapleczem, do tego działający stabilnie wszędzie.Ludzie wolą korzystać z produktu który jest płatny, gorzej zoptymalizowany, a dodatkowo ma dupowate wsparcie kończące się na "u mnie działa, nie mogę ci pomóc". Do tego drugi produkt paradoksalnie skupia więcej usługodawców. I do tego Windows zaczyna bawić się w botnet.Aha, Ubuntu to też botnetNawet nie mówię o różnicy w wydajności OpenGL\Direct X i tym podobnych pierdołach. Boję się iść spać, bo mój serotoninowy ciąg się skończy i znowu będę miał problemy z życiem.Już ci spieszę z wytłumaczeniem ludzie ciągną do tego co ładnie wygląda i wydaje się prostsze w użytkowaniu, nie do tego co lepiej działa. A co za tym idzie usługodawcy mają robotę tak jak na przykład producenci antywirusów. Link do komentarza
Syrth Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 O nie, jestem dzieckiem neo, bo lubię grać w gry :C Link do komentarza
Cahir Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 @AirlickPograj z nami w ceesa Link do komentarza
Cahir Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Ale pomyśl sobie, że będziesz mógł sobie takiego Żyźwiła zastrzelić. I każdego kto sępi od ciebie ciasto I każdego kto wyzywa cię od pauek I każdego kto wyzywa twoje wajfu Link do komentarza
SnuJ Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Ja dzisiaj zabiłem Żyźwieła :/// Link do komentarza
SnuJ Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 A to, że Żyź ma 2 lvl (pomijając mnie ) to faktycznie łatwo zastrzelić Link do komentarza
Decaded Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 @Cahir, przypominam, że to jest temat na forum, nie SB. Nie trzaskaj posta pod postem, jeśli nie ma takiej konieczności ._. Link do komentarza
Bluedraft Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 A ja sądzę że kombajny są spoko Link do komentarza
SnuJ Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 @Bluedraft nie, nie są ;_; Link do komentarza
Cahir Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 @DecadedAle ten temat musi mieć największą ilość postów na forum przed naprawą /sb/, a wciąż mamy co najmniej 100 stron do nadrobienia Link do komentarza
Decaded Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 @Cahir i tak planowałem skasować 90 stron po dobiciu do setki. Powodzenia~A tak serio, temat może i jest "tymczasowym sb", jednakże znajduje się pod wytycznymi regulaminu działu, nie SB. Zatem walenie posta co 10 sekund jest co najmniej nie na miejscu. 5 minut - spoko. Ale 10 sekund to przesada. Link do komentarza
Pawlex Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Deca cho na solo Link do komentarza
Pawlex Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Oczywiście, na zielonego to można nawet w pięciu ^.^ Link do komentarza
Recommended Posts