Gość ChrisEggII Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 (edytowany) Prawdziwy muzyczny bad trip. https://www.youtube.com/watch?v=oF9yHO-UUws Edytowano Listopad 3, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Halik Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Kurna a miałem nie pić piwa w tygodniu... Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 3 minuty temu Krzysiek000 napisał: Prawdziwy muzyczny bad trip. https://www.youtube.com/watch?v=oF9yHO-UUws Strasznie mi się to z Vektroidem kojarzy xd Link do komentarza
Kuracyja Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Ej, ogarnijcie co znalazłem w zakładkach xD 2 Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Z tego co się orientuję, to Mirmił nawet coś z tym Arłukiem wykombinował. Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Ha beka nie z tej ziemi Ale macie jeszcze jakiś horror do polecenia, bo coś bym se jeszcze obejrzał Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Właśnie teraz BlackHawk napisał: Ha beka nie z tej ziemi Ale macie jeszcze jakiś horror do polecenia, bo coś bym se jeszcze obejrzał Residen Evil 1, ewentualnie też 2, ale pozostałe już nie. (Horrory o zombi jak coś) Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 (edytowany) Horrory o Zombie to widziałem sporo wartych obejrzenia Edytowano Listopad 3, 2015 przez BlackHawk Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Srpski Film. Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 (edytowany) Tego już widziałem i byłem nie powiem...zaszokowany...właściwie nie wiem jak opisać mój stan po obejrzeniu tego filmu. To taki nie tyle horror co szokujący psychologiczny film Edytowano Listopad 3, 2015 przez BlackHawk Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 A widziałeś "Oko", albo "Shutter-widmo", lub "Klątwa 1, 2, 3"? Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Właśnie teraz BlackHawk napisał: Oka nie widziałem Może to nie jest rasowy horror, ale trzyma w napięciu ;) Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 17 minut temu BlackHawk napisał: Ale macie jeszcze jakiś horror do polecenia, bo coś bym se jeszcze obejrzał Zęby Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 "Martwe zło" i "Martwe zło 2" normalnie rozwala system!!! 1 Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Tak wiem widziałem, ale dobra to obejrzę sobie oko i the strangers, ale to już chyba jutro Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Czyli za jakieś 9 minut? Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 (edytowany) Biorąc pod uwagę, że wstaje za jakieś 6 h to raczej jutro wieczorem but i see what you did there Edytowano Listopad 3, 2015 przez BlackHawk Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Nie pamiętam, kiedy po raz ostatni wygrana multi w Civ V sprawiła mi taką satysfakcję. Po losowaniu ja miałem Celtów (całkiem mocni na początku), przeciwnik Hunów (OP nacja pod względem wojska). Rywal oczywiście po odkryciu mnie od razu szarża. Gdybym nie kupił w ostatniej chwili jednej jednostki, zdobyłby stolicę. A tak, to się wypstrykał z całego wojska i po chwili poddał grę xDD #czujedobrzeczlowiek Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Listopad 3, 2015 Share Napisano Listopad 3, 2015 Hmm... Nie jestem pewien co do tej początkowej siły Celtów. To prawda, dostają punkty wiary za las, dzięki czemu mogą ekspresowo założyć religię. Problem jest jednak taki, że im szybsza gra, tym mniejsze ma znaczenie ten bonus. xP Link do komentarza
JimJoy Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 Dlatego własnie wjechał mu w dupe zaraz jak go zauważył Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 godzinę temu BlackHawk napisał: Biorąc pod uwagę, że wstaje za jakieś 6 h to raczej jutro wieczorem but i see what you did there Polecam też "Zaginioną Kolonię" ten horror też jest na faktach historycznych oparty. Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 Hue. http://prntscr.com/8yu9qp - taki zaawansowany silnik, a nie ogarnia takiej sytuacji Link do komentarza
Recommended Posts