Guest ChrisEggII Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 (edited) Prawdziwy muzyczny bad trip. https://www.youtube.com/watch?v=oF9yHO-UUws Edited November 3, 2015 by ChrisEggII Link to comment
Halik Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Kurna a miałem nie pić piwa w tygodniu... Link to comment
Imeshovy Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 3 minuty temu Krzysiek000 napisał: Prawdziwy muzyczny bad trip. https://www.youtube.com/watch?v=oF9yHO-UUws Strasznie mi się to z Vektroidem kojarzy xd Link to comment
Kuracyja Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Ej, ogarnijcie co znalazłem w zakładkach xD 2 Link to comment
Guest ChrisEggII Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Z tego co się orientuję, to Mirmił nawet coś z tym Arłukiem wykombinował. Link to comment
Gypsy Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Ha beka nie z tej ziemi Ale macie jeszcze jakiś horror do polecenia, bo coś bym se jeszcze obejrzał Link to comment
BiP Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Właśnie teraz BlackHawk napisał: Ha beka nie z tej ziemi Ale macie jeszcze jakiś horror do polecenia, bo coś bym se jeszcze obejrzał Residen Evil 1, ewentualnie też 2, ale pozostałe już nie. (Horrory o zombi jak coś) Link to comment
Gypsy Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 (edited) Horrory o Zombie to widziałem sporo wartych obejrzenia Edited November 3, 2015 by BlackHawk Link to comment
Gypsy Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 (edited) Tego już widziałem i byłem nie powiem...zaszokowany...właściwie nie wiem jak opisać mój stan po obejrzeniu tego filmu. To taki nie tyle horror co szokujący psychologiczny film Edited November 3, 2015 by BlackHawk Link to comment
BiP Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 A widziałeś "Oko", albo "Shutter-widmo", lub "Klątwa 1, 2, 3"? Link to comment
BiP Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Właśnie teraz BlackHawk napisał: Oka nie widziałem Może to nie jest rasowy horror, ale trzyma w napięciu ;) Link to comment
Imeshovy Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 17 minut temu BlackHawk napisał: Ale macie jeszcze jakiś horror do polecenia, bo coś bym se jeszcze obejrzał Zęby Link to comment
BiP Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 "Martwe zło" i "Martwe zło 2" normalnie rozwala system!!! 1 Link to comment
Gypsy Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Tak wiem widziałem, ale dobra to obejrzę sobie oko i the strangers, ale to już chyba jutro Link to comment
Gypsy Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 (edited) Biorąc pod uwagę, że wstaje za jakieś 6 h to raczej jutro wieczorem but i see what you did there Edited November 3, 2015 by BlackHawk Link to comment
Imeshovy Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Nie pamiętam, kiedy po raz ostatni wygrana multi w Civ V sprawiła mi taką satysfakcję. Po losowaniu ja miałem Celtów (całkiem mocni na początku), przeciwnik Hunów (OP nacja pod względem wojska). Rywal oczywiście po odkryciu mnie od razu szarża. Gdybym nie kupił w ostatniej chwili jednej jednostki, zdobyłby stolicę. A tak, to się wypstrykał z całego wojska i po chwili poddał grę xDD #czujedobrzeczlowiek Link to comment
Guest ChrisEggII Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Hmm... Nie jestem pewien co do tej początkowej siły Celtów. To prawda, dostają punkty wiary za las, dzięki czemu mogą ekspresowo założyć religię. Problem jest jednak taki, że im szybsza gra, tym mniejsze ma znaczenie ten bonus. xP Link to comment
JimJoy Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Dlatego własnie wjechał mu w dupe zaraz jak go zauważył Link to comment
BiP Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 godzinę temu BlackHawk napisał: Biorąc pod uwagę, że wstaje za jakieś 6 h to raczej jutro wieczorem but i see what you did there Polecam też "Zaginioną Kolonię" ten horror też jest na faktach historycznych oparty. Link to comment
Niklas Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Hue. http://prntscr.com/8yu9qp - taki zaawansowany silnik, a nie ogarnia takiej sytuacji Link to comment
Recommended Posts