Niklas Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 3 minuty temu Żyźwił ಠ_ಠ napisał: to poczeka jeszcze trochę bo jadę do wrocławia dopiero w piątek o 6 rano A po człon męski Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 albo idę spać dobranoc wam Link do komentarza
arkadiusz fuks Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 (edytowany) Jestem w stanie zrozumieć memy z papieżem jako obiekt do trolowania katoli wpierniczających się w czyjeś życie, ale to ciągłe wklejanie ich gdziekolwiek jest już żałosne. Edytowano Listopad 4, 2015 przez arkadiusz fuks Znalazłem ładniejszy odpowiednik :3 1 Link do komentarza
Gość Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 4 minuty temu arkadiusz fuks napisał: Jestem w stanie zrozumieć memy z papieżem jako obiekt do trolowania katoli wpieprzających się w czyjeś życie, ale to ciągłe wklejanie ich gdziekolwiek jest już żałosne. twoje zdanie akurat najmniej mnie obchodzi 7 minut temu Niklas napisał: A po człon męski Między innymi po to żeby spożywać alkohol z Lordkiem Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 A to gazela jedna Nawet się chamiec nie pochwalił, gdzie znalazł lokum Link do komentarza
Gość Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 6 minut temu Niklas napisał: A to gazela jedna Nawet się chamiec nie pochwalił, gdzie znalazł lokum ta sama ulica ale inny blok xD Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 Jeszcze tydzień i wypłata Link do komentarza
Gość Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 Ja dostaję idealnie na premierę fallouta 4, zanim pójdę do roboty to wpadnę do empiku :v Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 Właśnie teraz Żyźwił ಠ_ಠ napisał: Ja dostaję idealnie na premierę fallouta 4, zanim pójdę do roboty to wpadnę do empiku :v Dobra ta gra? Link do komentarza
Gość Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 3 minuty temu BRONIESiPEGASIS napisał: Dobra ta gra? TO JEST FALLOUT, TO NIE MA PRAWA BYĆ NIEDOBRE Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 7 minut temu Żyźwił ಠ_ಠ napisał: ta sama ulica ale inny blok xD Aha, no to po drugiej stronie ulicy musi być, bo na poprzednim miejscu blok był tylko jeden xDDD Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 3 minuty temu Żyźwił ಠ_ಠ napisał: TO JEST FALLOUT, TO NIE MA PRAWA BYĆ NIEDOBRE No ale przecież to abominacja i Skyrim post-apo, pogarda i pauki Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 4 minuty temu Żyźwił ಠ_ಠ napisał: TO JEST FALLOUT, TO NIE MA PRAWA BYĆ NIEDOBRE Może kupię... Link do komentarza
Gość Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 zagraj najpierw w poprzednie części :v Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 Właśnie teraz Żyźwił ಠ_ಠ napisał: zagraj najpierw w poprzednie części :v Link do komentarza
Gość Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 kwikłę XDD http://imgur.com/gallery/AzrRs Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 Big Mac salad xDDD Krzyźwieł, kiedy zamawiasz : DDDD Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 Wreszcie w domu Link do komentarza
Imeshovy Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 (edytowany) Niklas i spóźniony dla @Kuracyja Edytowano Listopad 4, 2015 przez Imeshovy Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 5 minut temu Żyźwił ಠ_ಠ napisał: zagraj najpierw w poprzednie części :v Grałem w 3 i było źle... Wiele błędów i tylko połowa gry była po Polsku, a połowa po Angielsku Ps hi Im. Link do komentarza
Recommended Posts