Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 14 minuty temu Amolek napisał: Dorzuciłbym tam też prawdziwe i wpuścił ludzi I'd like to let there refugees too Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 hmmm mnie się wydaje, czy potwory z dodatku do wiedźmina zrobiły się jakieś trudniejsze do pokonania? Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Właśnie teraz Sosna napisał: hmmm mnie się wydaje, czy potwory z dodatku do wiedźmina zrobiły się jakieś trudniejsze do pokonania? Ano zrobiły się. Poza jednym minibossem w późniejszej fazie dodatku, który się mi perfidnie zbugował i nie atakował Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 (edytowany) 2 minuty temu Sosna napisał: hmmm mnie się wydaje, czy potwory z dodatku do wiedźmina zrobiły się jakieś trudniejsze do pokonania? Tak bo CD-Red dostało mnóstwo narzekań o treści "Dlaczego Wiesiek 3 jest taki prosty" więc dodatek zrobili trudniejszy. Przynajmniej tak słyszałem Edytowano Listopad 8, 2015 przez BlackHawk Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 też się zastanawiałem czemu banda utopców jest taka wytrzymała xD Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Heh jak na utopce narzekasz to poczekaj na Klucznika Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 do żabona podchodziłem z pięć razy Link do komentarza
Amolek Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Może i dali trudniejsze potwory, ale nadal będzie łatwo xD Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Właśnie teraz Sosna napisał: do żabona podchodziłem z pięć razy Ja też ten to jego plucie doprowadzało mnie do szału Właśnie teraz Amolek napisał: Może i dali trudniejsze potwory, ale nadal będzie łatwo xD Ale nic nie jest tak proste jak ostatni boss Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 1 minutę temu BlackHawk napisał: Heh jak na utopce narzekasz to poczekaj na Klucznika Mi się zbugował i mnie nie atakował. Easest fight ever xDDD Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 1 minutę temu Amolek napisał: Może i dali trudniejsze potwory, ale nadal będzie łatwo xD Robisz jeden unik więcej, to wszystko xd Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 (edytowany) 1 minutę temu Niklas napisał: Mi się zbugował i mnie nie atakował. Easest fight ever xDDD Najlepsze w nim jest to, że gdy go zabijesz to możesz walczyć jego łopatą. Która jest zaskakująco dobrą bronią Edytowano Listopad 8, 2015 przez BlackHawk Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Właśnie teraz BlackHawk napisał: Najlepsze w nim jest to, że gdy go zabijesz to możesz walczyć jego łopatą Ano można, ale miałem lepsze rzeczy Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 łopata zamiast miecza wiedźmińskiego? Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Właśnie teraz Sosna napisał: łopata zamiast miecza wiedźmińskiego? No ba, potrzebna do wykonania zadania "Nowy Trakt Oxenfurcki". Link do komentarza
Amolek Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 1 minute ago, Niklas said: Robisz jeden unik więcej, to wszystko xd I tak teraz zaczynam od nowa. Droga ku zagładzie, same miecze i pierwszy pancerz. Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Poza tym ta łopata leczy cię ilością 10% zadanych obrażeń przeciwnikowi. Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 swoją drogą strój Shani jest dużo ładniejszy od tego w jedynce Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 a ta łopata to zamiast miecza srebrnego, czy stalowego? Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Właśnie teraz Sosna napisał: swoją drogą strój Shani jest dużo ładniejszy od tego w jedynce Nom. 1 minutę temu BlackHawk napisał: Poza tym ta łopata leczy cię ilością 10% zadanych obrażeń przeciwnikowi. A to tego nie wiedziałem No ale cóż, bywa. Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 dobra pora spać dobranoc wam Link do komentarza
Recommended Posts