DarkReaper11 Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Hmm... w moim przypadku gier było bardzo wiele, części tytułów nawet już nie pamiętam ale może wymienię te w które gram obecnie lub niedawno grałem: *Borderlands 2 *RaiderZ(Zamknięta Beta) MMO RPG *Warhammer 40 000: Dawn of War II *Warhammer 40 000: Space Marine *Alien Swarm *Starcraft II *Killing Floor *Diablo III i II *Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier *OSU! ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Za niedługo będę popinał w Need for Speed : World. Jak ktos w to gra to zapraszam jak co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Obecnie młócę w Hellgate: London. Świetna gra z umiarkowanym poziomem myślenia i nieskończoną amunicją oraz klasami, ekwipunkiem i dużą ilością broni. Polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Ja gram regularnie w... Fallout 1 Fallout 2 Fallout Tactics Fallout 3 Wh40k DOW 1 Heroes 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Ja gram w: - osu! - Audiosurf - F1 Challenge 99-02 (Mody F1 od 1999 do 2008 roku) - rFactor (Mody F1 od 2009-2011 roku). Jeżeli ktoś na forum pogrywa czasem w te dwie ostatnie gry to niech napisze do mnie na PW. Zawsze można pościgać się on-line Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Ja gram w -Minecraft -Tf2 -Magicka -Spiral Knights -LoL -Counter Strike 1.6 -Metin2 (nie grałem od dawna ale na dobrym privku bym pograł) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Dobra, teraz pora na mą listę: -Minecraft -TF2 -Baldur's Gate -Icewind Dale -Neverwinter Nights -Wszystkie HoMMy -Warcraft III z dodatkiem -Gothic I -Gothic III -World of Tanks (prawie zapomniałem) -Mass Effect (wszystkie 3 części) -Wiedźmin -Prince of Persia -Gry Lego (już bardzo rzadko) -LoL -Terraria (sporadycznie) -Portal -Settlers II Dziesięciolecie -Star Wars Republic Comando -Disciples II z dodatkiem -BF 3 -Enemy Teretory Quake Wars -Torchlight -Audio Surf (u brata na kompie xD) Jeszcze pare bym pewnie znalazł, ale na razie to tyle. (Wiem, wiem, moja lista wygląda jak u rasowego Nolife'a) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 COD MW3. Steam dał za free na 3 dni, przetestowałem, kupiłem ruską wersję za 53 zł na gamecodes. Z tym, że jeśli kupujecie ruską, musicie dać swoje konto steam kolesiom z gamecodes, a oni zarejestrują i zmienia język na angielski. Polecam, oszczędzicie 50zł. Gra jest super, o wiele lepsza od rywala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Jak chcesz to możemy pograć w Terrarie, Team Fortress 2 i Black Light . Alien Swarma miałem, ale musiał bym ściągać No jeżeli ktoś ma COD MW3 lub 2 to mogę pograć, dawno nie zaglądałem tam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Dużo by wymieniać,ogólnie to jestem uzależniony od pc i wątpię że mi do przejdzie no ale do rzeczy: fifa11,audiosurf,angry birds,ghost recon advanced warfitgher 2,hard reset,nba 2k12 i mam także masę innych gier czyli np punisher,nfs carbon,pes 06 itp itd ale nie chce mi się ich instalować ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Gram w : - Minecraft - Fifa (aktualnie 13) - Metin 2 - Godzilla Save the Earth - Super Godzilla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 A więc tak: - Battlefield 3 - Last Chaos (jestem masochistą ) -WRC ( Te ostatnio dodane do CD-A) - Torchlight I -Minecraft -Stalker : Zew Prypeci -Ballance -Beyond Good and Evil -Worms 3D -Gothic 1 + Mroczne Tajemnice -Harry Potter i Więzień Azkabanu () -Pasjans () -Flatout -Fallout 3 -Spore -CoD: MW 2 -Mass Effect 1 - I wiele innych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Ja gram w: -Rayman 1,2,3,M i Origins -Spyro 2 Ripto's Rage -Sonic Unleashed,Heroes i Generations, -Ratchet & Clank, -Minecraft(jak każdy...), -Epoka Lodowcowa 3, -Syberia 2, -The Sims 2 (z dodatkami), -Madagaskar 1,2 -Disney'owskie gry i cośtam jeszcze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Ja ostatnio cisne w Heros 2 i Medieval 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaczek Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Hm w co ja gram:twilight3:, ah tak: - Assassin's Creed cała seria - Call of duty: MW, WaW, MW2, BO, MW3 - Audiosurf - GTA IV - Diablo II - Boderlands 2 - Unreal Tournament 3 W te trzy ostatnie tylko na multi, a więc jeśli ktoś poszukuje graczy to chętny jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Gram tylko na konsoli, a jak dla mnie za grę płaci się tylko raz (dlatego nie kupię abonamentu Live dla jednej/dwóch gier). Dlatego jeśli już gram to tylko w singla. A co ostatnio? -Minecraft (po łatce 1.8.2 gra nabrała sensu) -Burnout Paradise - take me down to Paradise City... gdzie nikt i nic nie jest bezpieczne gdy dorwę się do swojego miniaturowego monster trucka :N9EAZ: -Doom 3 BFG - powrót na Marsa (na chwilę obecną, oczekiwanie na kuriera) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 @pony G ja też pykam w d2 na nld mam soskę zelout może duel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 American Conauest Złota edycja , CS , Elsword ENG I Heroes 3. Narazie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloopie Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Jako że tu od niedawna jestem i trzeba zacząć integracje z grupą to ja gram w multi : -World of tanks -Resident evil OP Raccon city -Warhammer 40k space marine -Warhammer 40k dawn of war -Borderlands 2 -Dead Island -Portal 2 -Team fortress 2 -Red Faction Armagedon -Diablo 3 -Heroes of Might and Magic III -Gmod -Minecraft -Starcraft brood war -Assasins creed(tylko nie wiem które są na multi bo dzis kupiłem ) Także chętnie pogram z kimś na multi a na single to za dużo do pisania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Ostatnio zacząłem odkurzać moje stare gry, i co ja patrzę... Wszystkie NFS'y od Porsche 2000 do Carbona I teraz sobie pykam to w jednego, to w drugiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 - Minecraft - Assassin's Creed - FIFA - GTA IV I wiele innych,ale jest ich za dużo do wymieniania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerroPony Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Więc tak: Multi: -Minecraft -Terraria -TF2 -CS 1.6 -BF BC2 -BF 3 -NFS Wordl -Spiral Knights Single: -Just Cause 2 -Saints Row The Third -Wiedzmin 2 -REsiden Evil 5 -NSF Shift -FIFA 10 Gry które kupie: -Borderlands 2 -Medal of Honor Warfighter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztal Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Cóż, specyfikacja mojego komputera raczej nie pozwala mi grać w żadne nowinki, więc nie zdziwi was mój wybór gier:) -Cave story -VVVVVV -Edge -GTA Vice City(ten klimat...) -Minecraft -Audiosurf -Osu! -Jamestown -Obok marnuje się płyta z Baldurs Gate, ale potrzebuje więcej czasy, żeby zagrać... Reszta gier które mam na komputerze to gry czysto epizodyczne, gram może raz na miesiąc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 -Diablo II -Heroes of Might and Magic III To są gry, z twojej listy, w które mógłbym z kimś zagrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 U mnie to będą: -TF2 -Borderlands -Bad Company 2 -Wh40k: DoW Dark Crusade -Wh40k: DoW 2 Retrebution -Shogun 2 -Medieval 2 -Star Wars The Old Republic -i Mass Effect 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts