Spinwide Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Spinwide vs Tarreth.... Czyżby walka o zemstę za offtop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Ja chcę dołączyć. Moja pierwsza postać to: Jūichi ban tai Taichō Zaraki Kenpachi a druga: Quatro Espada Ulquiora Schifer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Dołączam - Hazama z Blazblue o ile jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashy Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Jeśli można to się dołącze. Wybieram NARUTO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 14, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2012 naruto zajęty ale resztę dodaje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Dobra to ja ustalałam ostatnio moje trzy postacie... -Kirby -eevee Albo wiesz co niech będzie ten Lucario. -Aries (walka wełną FTW xd) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 14, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2012 dodano więc masz już full team Xd przykro mi ale dzisiaj nie wstawię nowych walk jestem trochę zmęczony i nie miałem wstawić więc jutro zaczniemy od godziny 17 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 15, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2012 Ok to kontynuujemy 3 rundę teraz walka będzie pomiędzy Redbalnce a El sadzonką kolejne w drodze postaram się nadrobić wczorajszy dzień zapraszam do komentowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Dało by rade zamienić Alucarda na Alexandra Andersona z Iscariot? (również z Hellsinga ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 15, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2012 zmienić można ale nie mam spritów do andersona przykro mi może ktoś inny? dobra zanim mi odpowiesz kolejna walka musi być pokazana czas naatak kurczaków czyli Avanidius vs BezimiennyKot1 kolejna będzie za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 A może thor ? Mało jakoś marvelowych postaci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 15, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2012 Nie ma problemu za chwile będzie nowa walka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Daj kogoś kto ma moherowy beret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 15, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2012 hehe ciekawy pomysł a znasz kogoś takiego? dobra kolejna walka niezwyciezony1 vs Gobilin kolejna walka za pół godziny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Kolejna przegrana walka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 15, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2012 no cóż bywa zawsze możesz zmienić hehe za chwile pojawi się kolejna walka i ukarze się nasz tajemniczy zawodnik oto i nasz user i jego postać to wszystko na dzisiaj zapraszam do komentowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 a więc nadszedł czas na rotacje Nr3. więc zaczynamy Matias vs Bartis RedBalance12 vs El Sadzonka Avanidius vs BezimiennyKot1 niezwyciezony1 vs Goblin Therinius vs ?????? Naruto5785 vs Cichy Spinwide vs Tarreth Domine vs MacTavish Flutteryay vs Cahir Nie zalapalem sie do trzeciej rundy??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 15, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2012 załapałeś ale będziesz miał walke z kimś kto jeszcze nie walczył więc spokojnie XD czyli inaczej musisz kogoś przetestować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 załapałeś ale będziesz miał walke z kimś kto jeszcze nie walczył więc spokojnie XD czyli inaczej musisz kogoś przetestować Aaa chyba ze tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Jest Chuck Norris? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 zmienić można ale nie mam spritów do andersona przykro mi może ktoś inny? dobra zanim mi odpowiesz kolejna walka musi być pokazana czas naatak kurczaków czyli Avanidius vs BezimiennyKot1 kolejna będzie za jakiś czas Z góry wiedziałem, że przegram Z Avanem bym nie wygrał... Ważne, że chociaż jedna bitwa wygrana I że była epicka muzyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 15, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2012 to nie oniec jeszcze może ci się uda XD widze że zceło troche ostatnią walke to naprawie i wrzuce jutro(jeslizapisałem kopie)a jak nie to zrobie Remach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 A co z Chuckiem? Ja się na serio pytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Dobra walka, tylko kto wygrał? Bo mi się urywa w pewnym momencie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 15, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2012 a więc tak poprawiłem poprzednią walkę na nowo a co do chucka norrisa ZAPOMNIJ OP ZA MOCNY ON ROZWALA SWIATYXD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts