Redemptor Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Jeśli bym mógł to wezmę Simbe, jestem po prostu ciekawy:rainderp:. Narazie to był by for-fun a najwyżej później zmienię postać jeśli będzie taka możliwość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 28, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2012 będzie spokojnie tutaj juz kilka for funów było hihihi, i jeszcze niedno nie dam DOLANA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 28, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2012 ok a więc daje naprawioną walkę (w której wcześniej pomyliłem nicki) o tyle będzie ciekawie że dzisiaj zobaczymy walkę w chmurach a dokładnie w Cloudsdale ( tak nie chce mi się dzisiaj wybierać innych aren coś leń mnie złapał Xd) Dobra lecimy dalej oto kolejny fight kolejny za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Te dwie walki naprawdę ciekawe Mam pytanie. Czy jest może w postaciach Clare z Claymora? Tylko pytam na razie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 28, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2012 niestety nie ma. Oto ostatnia walka na dzisiaj no cóż jutro zaczynamy od epickie walki Simby z pingwinem XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Przepraszam, że długo mnie tu nie było. A walka bardzo wyrównana nie miałem pewności kto wygra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 29, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2012 ok a Więc pora na walkę naszego imperatora czyli Hulk vs Hazama miłego oglądania N dobra 3 edycja i 3 walka teraz czas na naszą kochaną Miku i szalonego Kempachiego na dzisiaj to koniec jutro skończymy rundę 4 i bierzemy się za tag teamy możecie dawać swoje propozycje teamów pomiędzy userami. Aha i jeszcze jedno ja nie biorę udziału w tym XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Zaraki pokonany przez Hatsune... WAT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 W sensie że w parach? Nie wiem kto chciałby być moim partnerem ._. Ale daję tutaj nową muzyczkę: http://www.youtube.com/watch?v=-jYw8HYf3RM&feature=related I ta ma być póki co. A walki bestest jak zwykle ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 29, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2012 oj znowu zwaliłem walkę jutro naprawię i wstawię w zamian za stary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 W sensie że w parach? Nie wiem kto chciałby być moim partnerem ._. Ale daję tutaj nową muzyczkę: I ta ma być póki co. A walki bestest jak zwykle ;P Ja mogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Kto chce by u jego boku stanął Potężny Thor? I podkład ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Kto chce by u jego boku stanął Potężny Thor? I podkład ma Jin Kazama zglasza sie na ochotnika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abdulas Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Jest jeszcze opcja dopisania się i wystawienia swojego zawodnika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 30, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2012 oczywiście że jest i widzę też początki dobrych teamów oby wszyscy wybrali bo jak nie to sam dopasuje XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 To w końcu jak walczymy? Pary czy dalej tak samo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abdulas Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 To ja bym prosił o wystawienie Ichigo Mugetsu, a z kim to mi obojętne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 30, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2012 po zakończeniu tej rundy zrobiły w 5 tag teamy żeby było coś innego XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 30, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2012 A więc zaczynamy od poprawionej walki Simby z Pingwinem zapraszam XD za kilka minut dam walkę Avana z Red Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Dobra! Któż chce walczyć ramię w ramię z Gutsem i Drizztem?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 30, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2012 Zaczynamy normalne walki czas na generała a zmierzy się z piekielną dziewczyną z GG I-NO życzę miłego oglądania po tym chyba najbardziej oczekiwana walka dzisiejszego dnia czyli Sasuke vs Itachi może będzie inaczej niż w anime zobaczymy za jakiś czas XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Czy mi się wydaje czy Sanders jest na logo KFC. Nawet nie wiem kto to jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 To JEST Sanders z Logo KFC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 30, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2012 Dobra przechodzimy dalej Naruciak vs Domine miłego oglądania ostatnia za jakiś czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Yay mój pingwinek wygrał ^^ dobra ta bazzuka była Btw to co mu wylatuje z dzioba, to śpiewanie Gangam style'u ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts