Ahito Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Co najbardziej lubisz w Fluttershy-Słodkość,głos,oczka Jak podoba Ci się jej "Discordowa" forma (Edit: Flutterbitch, łagodniej Fluttercruel)?-nie podobała mi si.ę wcale,wolę ją milutką Jak podobają Ci się jej kolory? -Bardzo łagodne,czyli ładne... Jak podoba Ci się jej uroczy znaczek?-motylki,nawet ładne... Czy lubisz Angel? Dlaczego?-nie lubię go,ponieważ jak np. walnał fluttershy książką,to miałem ochote z niego zrobić pasztet. Czy widzisz Big Mac'a i Fluttershy jako parę?-Czy ja wiem,nie miałbym nic przeciwko... Jak wyobrażasz sobie złą formę Fluttershy -asertywną forme,jak w tym odcinku,kiedy iron will jej pomógł być asertywny. Ze wszystkich mane6, kogo dopasowujesz do Fluttershy (z kim najbardziej by się dogadała)?-z Applejack lub Rarity. Z Applejack dlatego,że obydwie są miłe,a z Rarity dlatego,że obydwie się dobrze rozumieją,obydwie są ładne,i obydwie się znają na modzie. Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Jeden z moich chorych pomysłów We Fluttershy odezwie się instynkt macierzyński i zechce założyć prawdziwą rodzinę... a więc najpierw szukamy wybranka! Zapewne Rarity jej pomoże. Link do komentarza
Ahito Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Jeden z moich chorych pomysłów We Fluttershy odezwie się instynkt macierzyński i zechce założyć prawdziwą rodzinę... a więc najpierw szukamy wybranka! Zapewne Rarity jej pomoże. pomysł fajny,lecz szkoda,bo na 100% by go do serialu nie dodali znając życie :yHRvV: Link do komentarza
Trum Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Co najbardziej lubisz w Fluttershy? Ym... Jak już muszę wybierać to dogadywanie się ze zwierzakami. Jak podoba Ci się jej "Discordowa" forma (Edit: Flutterbitch, łagodniej Fluttercruel)? Bardzo mi się podoba, po pierwsze bo Discord a po drugie lubię "czarne charaktery" Jak podobają Ci się jej kolory? Średniawo, nie lubię różowego. Jak podoba Ci się jej uroczy znaczek? Nienawidzę motyli są straszne. Czy lubisz Angel? Dlaczego? Wcześniej go nie lubiłam, ale dzięki Syskolowi jest moim ulubionym zwierzakiem m6 zaraz po Opal Czy widzisz Big Mac'a i Fluttershy jako parę? Oczywiście, że tak, jeden z lepszych shippów. Jak wyobrażasz sobie złą formę Fluttershy (taką jak NMM, tyle że Flutter oczywiście)? Wrednego rogatego chochlika siejącego zgrozę i nieszczęście z Angelem w postaci małego demona na ramieniu Ze wszystkich mane6, kogo dopasowujesz do Fluttershy (z kim najbardziej by się dogadała)? Emm..... I don't know, AJ ? Link do komentarza
Flutteryay Napisano Sierpień 24, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2012 Jeden z moich chorych pomysłów We Fluttershy odezwie się instynkt macierzyński i zechce założyć prawdziwą rodzinę... a więc najpierw szukamy wybranka! Zapewne Rarity jej pomoże. Prędzej widziałabym to tak, że ktoś do niej przyszedł i powiedział że ją kocha. I ona wtedy nie wiedziałaby jak się zachować ;P (Uwierzcie mi mam doświadczenie w tej sprawie) Bo tak że "Fluttershy się zachce" to wątpię. I to wcale nie jest chory pomysł ^^' Chory to by był jakby Pinkie zachciałoby się znaleźć sobie wybranka Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Flutter - nie "zachce" tylko instynkt macierzyński, wszystkie was to dopadnie (poza paroma wyjątkami potwierdzającymi regułę) Link do komentarza
Flutteryay Napisano Sierpień 24, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2012 Insty-- Czy ty się znasz na kobie-- NVM, whatever. Instynkt macierzyński odzywa się wtedy kiedy chodzi o opiekę nad dzieckiem, cokolwiek ty myślisz. Link do komentarza
Applejuice Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 (Uwierzcie mi mam doświadczenie w tej sprawie) CO. JAK. KTO. GDZIE COOOOO?! Yay, Arjen myśli prawdopodobnie o czymś brzydkim, bo ostatnio ciągle tak myśli Dx Idź do swoich fanek x3 Instynkt macierzyński to ona ma już w tych swoich zwierzątkach. Poza tym jest tak nieśmiała, że nigdy sobie chłopaka nie znajdzie, chyba że będzie taki frajerowaty nieśmiały jak ona. Link do komentarza
Flutteryay Napisano Sierpień 25, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2012 *wchodzi na forum i patrzy że ostatni post jest Soczka i wie że napisała coś zuego o Flutterce* Wiem że myśli o czymś brzydkim, ale pisząc doświadczenie w tej sprawie mam na myśli w sprawie jak zachowałaby się Flutter. (Opowiadałam Ci o tym Soku silly.) Link do komentarza
Guzik Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Noto żeby rozgrzać rozmowę-> może było już to pytanie ale jak myślicie, jak działa jej to "spojrzenie"? Dlaczego zwierzęta się boją tego spojrzenia? Może działa to na zasadzie "hipnozy"? I jak myślicie, to spojrzenie zadziałało by na kucyka? :twilight9: (ewentualnie na jakieś księżniczce ) ? Link do komentarza
Wujek Tadek Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Co najbardziej lubisz w Fluttershy? Jej łagodność Jak podoba Ci się jej "Discordowa" forma (Edit: Flutterbitch, łagodniej Fluttercruel)? Jest słodka w każdej formie, ale nie podobała mi się Jak podobają Ci się jej kolory? Nie są one zbyt dobrym kamuflażem, ale nie jest źle Jak podoba Ci się jej uroczy znaczek? Ładnie na niej leży Czy lubisz Angel? Dlaczego? Nie lubię tego małego buntownika. Już ja bym mu pokazał, co to znaczy posłuszeństwo! Czy widzisz Big Mac'a i Fluttershy jako parę? Absolutnie nie. Nikt nie odważyłby się oświadczyć Jak wyobrażasz sobie złą formę Fluttershy (taką jak NMM, tyle że Flutter oczywiście)? Hmmm... Zły wysoki kuc, zamieniający w kamień spojrzeniem Ze wszystkich mane6, kogo dopasowujesz do Fluttershy (z kim najbardziej by się dogadała)? Twilight Link do komentarza
SystemShy Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Hmmm nie wiem czy to było czy nie. W sezonie 3 podobno nasza Flutterka ma zostać zamieniona w smoka o.0 Spodziewam sie najlepszego odcinka ale jak myslicie jak to sie stanie i jak ona na to zareaguje? Oraz czy wyciągnie z tego jakieś wnioski? Piszecie !!! Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Hmm, być może Twi postanowi zmienić tymczasowo Spike'a w takiego rosłego smoka, ale tak, by nie zmienił mu się charakter (jak w Secret of my Excess), ale coś się rypnie i zaklęcie trafi w Flutterkę Link do komentarza
Unbridle Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Moim zdaniem tu jest jakiś haczyk... Link do komentarza
Gość CherryGrove Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 @SystemShy To ponoć tylko plotka napisana przez jakiegoś fana, choć nie powiem, że nie chciałbym tego zobaczyc ^^ Szkoda, że z oficjalnych spoilerów niewiele wiadomo, czy dostaniemy jakiś odcinek poświęcony tylko Fluttershy, ponoć wszystkie mają być powiązane ze sobą w większym stopniu niż w poprzednich sezonach. Lepiej, żeby za bardzo jej nie ruszali, jest oryginalna i taka powinna pozostać Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Oby to była plotka. Jak dla mnie to zbyt duże... "udziwnienie". Nie potrafię wyobrazić sobie dlaczego miało by do tego dojść i jak miało by to wyglądać. Mówiąc krótko - Fluttershy to FlutterSHY, a nie FlutterDRAGON (Dragonshy?) Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Niekoniecznie plotka. Ewentualnie wzięło się to z żartu Tabithy, która na pytanie o 3 sezon i o FS jako smoku właśnie, odpowiedziała, że genialnie brzmiała FS zaklęta w smoka (bo głos ma się nie zmienić). Bywały już dziwne rzeczy w MLP, dlaczego nie FS jako smok? Link do komentarza
SystemShy Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 No właśnie tak jak mówił Airlick. Jeśli to prawda (a tak myśle) to chyba bedzie najbardziej zaskakujący odcinek . Pytanie tylko jak mogło by sie to stać? Zaklęcie Twi czy może coś innego, jakaś klątwa? Może coś z Zecorą (mikstura, czy roślina) Link do komentarza
Unbridle Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Moim zdaniem ktoś specjalnie namiesza... Link do komentarza
Gość CherryGrove Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Może ktoś chciałby wyciąć jej kawał przy pomocy mikstury/rośliny wykradzionej Zecorze? Link do komentarza
SystemShy Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 zmienimy temat i ruszmy rozmowe... troche Nowy sezon za 2 tygodnie , wiemy w wiekszosci jakie beda odcinki itd. A ja chciałbym porozmawiac , czy bardziej sie was zapytac jakich odcinków wam brakuje. A dokładniej jaki byłby wasz wymarzony odcinek z Fluttershy? Co by sie w nim działo ? Ja bym chętnie zobaczył odcinek w którym Fluttershy dostaje zaproszenie do Wonderbolts a RD nie xD Jak by to wygladało z ich relacjami jak by sie obie zachowywały ? OFC na koniec by wyszło ze zaproszenie było błędne, albo ze tu nie chodziło o dołączenie do nich tylko przyjscie na jakis występ. Link do komentarza
Fragin Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 To byłaby powtórką z Photo Finish. Fluttershy już doskonale wie co robić w takich sytuacjach, po prostu by zrezygnowała. Dashie może i byłaby naburmuszona chwilę, ale wątpię aby zniszczyło ich relacje i nie wiadomo co się stało się miało. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Każdy odcinek w którym Fluttershy pojawia się przez dłuższy czas odcinka jest dobry..... Link do komentarza
radek223 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Mi się marzy odcinek o przeszłości i rodzinie Flutterki Link do komentarza
Guzik Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Mi się marzy odcinek o przeszłości i rodzinie Flutterki Zgadzam się. Też mnie to ciekawi, czy Fluttershy ma rodzeństwo, może jakieś ciotki, kuzynów itp. Ja chce w 3 sezonie tak z 30 - 40 - 70 odcinków o Fluttershy Link do komentarza
Recommended Posts