WhiteHood Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 (edytowany) Byłam kiedyś na pewnym konwencie na pogadance o herbacie. Przedstawiano wtedy jakie są sposoby właściwego parzenia herbaty oraz dawano do skosztowania różnego rodzaju herbat. Bardzo ciekawa sprawa, ale jakoś tak...no nie chce mi się tego praktykować Ja jakoś pasjonatom nie jestem(na razie), natomiast piwo to co innego. Edytowano Wrzesień 17, 2015 przez White Hood 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 (edytowany) Wole herbatę z tona cukru na pobudzenie PS:Polecam herbatę z dużą ilością cukru zamiast kawę lepiej pobudza :> Edytowano Wrzesień 19, 2015 przez bolish77 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 (edytowany) Dnia 19.09.2015 o 20:42, bolish77 napisał: PS:Polecam herbatę z dużą ilością cukru zamiast kawę lepiej pobudza :> Może faktycznie tak jest, ale mi herbata z cukrem w większych ilościach niż jedna łyżeczka nie przechodzi przez gardło. Już prędzej wypije Argusa, mimo że nie wierzę w dobroczynne działanie urynoterapii. Edytowano Lipiec 28, 2018 przez Salto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Sacharoza cię pierdyknie, ale potem masz dół energetyczny. A w piwie to raczej maltoza jest. Zaraz, zaraz Phoenix zdaje mi się, że ty 18 ni masz, prawda to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 No tutaj, to bez wątpienia herbata. Moja ulubiona jest czarna, ta z Sagi. Kawy jakoś w ogóle nie piję. Nie wiem, czy w ogóle kiedykolwiek piłem, jakoś nie mam potrzeby, ale jej zapach lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 26, 2018 Share Napisano Lipiec 26, 2018 Zdecydowanie herbata... najlepsza jest z lekko kopiastą łyżeczką cukru, ale taką, by nie przesadzić (Tylko ja potrafię sobie odmierzyć ) i sporą ilością cytryny. Co do kawy to czasem pijam, ale zwykle z mlekiem i tylko jak nie ma innego ratunku, by się wybudzić, a rano niestety trzeba. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Lipiec 28, 2018 Share Napisano Lipiec 28, 2018 Kawa a najlepiej dwie. Dzięki niej jestem w stanie jakkolwiek zacząć dzień 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Lipiec 28, 2018 Share Napisano Lipiec 28, 2018 Ja wogóle nie piję kawy!Tylko herbatę zwykłą ale głównie lubię najbardziej pić herbatę owocową czyli z sokiem malinowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Lipiec 28, 2018 Share Napisano Lipiec 28, 2018 Na początku tego roku zacząłem pić Yerba Mate i od tamtej pory prawie nie piję kawy i herbaty. Dnia 19.09.2015 o 22:12, WhiteHood napisał: Zaraz, zaraz Phoenix zdaje mi się, że ty 18 ni masz, prawda to? Mam 18 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Bee Napisano Lipiec 28, 2018 Share Napisano Lipiec 28, 2018 Herbatka, ale tylko zielona (inne także są w porządku, byle nie czarna) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 28, 2018 Share Napisano Lipiec 28, 2018 Tylko herbata i zawsze bez cukru. Kiedyś piłem tylko bawarkę (herbata z mlekiem), ale jakoś przestałem. Jak tylko mam okazję, to biorę jakieś najbardziej "egzotyczne", jakie są typu cynamonowa z wanilią 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 28, 2018 Share Napisano Lipiec 28, 2018 Ja wolę kawę bo lepiej mi smakuje od herbaty, którą też piję ale rzadziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 (edytowany) Tylko Herbata! Najlepiej z Flutterką. Edytowano Sierpień 17, 2018 przez Ano_ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 17, 2018 Share Napisano Sierpień 17, 2018 A u mnie się odmieniło.. Teraz do łask wraca herbata i w sumie bez znaczenia, jaka byle gorzka lub z jedną płaską łyżeczką białej śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 18, 2018 Share Napisano Sierpień 18, 2018 Ja tam piję tylko herbatę z gorących napojów i oczywiście nie żałuję cukru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Wrzesień 8, 2018 Share Napisano Wrzesień 8, 2018 Każdy doskonale wie, że dobrej herbaty nie odmawia się; ludzie... nawet Celestia to wie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się