Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 to mój pierwszy quiz więc proszę o wyrozumiałość. Tematyką Quizu jest legendarium Śródziemia oto zasady 1. gra Kończy się gdy któraś z drużyn uzyska 144 punkty 2. Będą maksymalnie 4 drużyny po 9 zawodników każda 3. rekrutacja trwa od 5 do 20 sierpnia i swoją chęć można zgłaszać w temacie 4. Pytania będą punktowane od 1 punkt (łatwe) do 5 punktów (trudne) 5. Odpowiedzi na pytanie udziela kapitan na PW (Liczy się czas i poprawność odpowiedzi) Nazwy drużyn Sador (Applejack) Team Applejack12 Airlick wstępnie Stratos Silveryn Angol (Twilight) team Ever3Tree Lukpik Isiliela (Luna) RedBalance12 TerroPony Nihal789 Doguś ;D Milui (Fluttershy) Future Pony BezimiennyKot1 Redemptor posealor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 To ja do Fluttershy poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 20, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2012 Dodane, Future poprawiłaś mi Humorek niech cię Mam nadzieje, że teraz będzie więcej Chętnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Ja mogę wziąść Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 20, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2012 Dodano . A może zlikwidować drużyny i każdy odpowiada za siebie, bo widzę że zainteresowanie moim quizem jest marne, ale nie tracę nadziei Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Death! DEATH! DEEEEEEEAAAAAAAATHHHHH! Khem.. Rohirrimowie pod wodzą Twilight się zgłaszają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 21, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2012 niby i temat miałem usuniąc, ale przedłużam jego żywot do kolejnego poniedziałku. I Dodano Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Dobra też poproszę do... Fluttershy Team'u jeśli można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 23, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2012 Dodano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 mało co wiem, ale zapiszę do AJ, kiedy konkurs? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Chciałbym dołączyć do Fluttershy jeśli oczywiście jest taka możliwość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 24, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2012 mało co wiem, ale zapiszę do AJ, kiedy konkurs? Stratosie konkurs zacznie się planowo 27 sierpnia, chyba że wszytkie drużyny zostaną zapełnione wcześniej i zostałeś dodany:twilight4: Chciałbym dołączyć do Fluttershy jeśli oczywiście jest taka możliwość. Tak, można się dołączyć do drużyny i tym sposobem mamy 3 zawodników I Yavanna berio le ( Niech Yavanna cię chroni) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Chciałbym się dowiedzieć, co mają robić członkowie drużyn, jeśli tylko kapitan ma odpowiadać? Czy to będzie trochę jak w "Familiadzie", że wysyła się własną odpowiedź do lidera, o on wybiera z tych od drużyny, czy jakoś inaczej? Jakby co, to byłbym chętny do drużyny Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Stratosie konkurs zacznie się planowo 27 sierpnia, chyba że wszytkie drużyny zostaną zapełnione wcześniej Ale... Ja 27 wyjeżdżam i wracam dopiero 2! Przegapię Wojnę o Pierścień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 25, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2012 Chciałbym się dowiedzieć, co mają robić członkowie drużyn, jeśli tylko kapitan ma odpowiadać? Czy to będzie trochę jak w "Familiadzie", że wysyła się własną odpowiedź do lidera, o on wybiera z tych od drużyny, czy jakoś inaczej? Jakby co, to byłbym chętny do drużyny Fluttershy. Kapitan drużyny wysyła mi na PW ustaloną (przewyższającą) w drużynie odpowiedź, czyli tak samo jak w Familiadzie i dodano cię Ale... Ja 27 wyjeżdżam i wracam dopiero 2! Przegapię Wojnę o Pierścień... Nie Ever nie przegapisz nie przegapisz Wojny o Pierścień bo w związku z twoją nieobecnością zmianiam datę rozpoczęcia konkursu - 3 września Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Dupa Jasiu, nie będę miał neta przez tydzień, Urlop :/ ( możecie dać kogoś innego za mnie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 26, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2012 mógłbym dać kogoś innego Futuri, ale problem jest w tym, że Quiz ma małe zainteresowanie, wiec nie ma nawet ławki rezerwowych. czy nikt naprawdę tu nie lubi Universum Środziemia, czy tylko mi się tak wydaje ? a jeśli ktoś boi się spróbować niech się nie boi będę się starał naprawdę łatwe pytania zadawać, bo domyślam się, że większość użytkowników, oglądała tylko ekranizację P. Jacksona i na tym zakończyła, Będę nawet dawał podpowiedzi gdzie znaleźć odpowiedź na trudne pytania. Tylko niech się zgłaszają , Please Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Jestem, mała kumulacja z cudami spowodowała że jednak mogę wziąć udział ^^ (przepraszam że cię nastraszyłem, ale to że mam teraz neta to jest na prawdę CUD ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 27, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2012 to niech będzie dzięki Valarom, a już myślałem, że ten Quiz nie ma sensu i zostanie pochłonięty przez ciemne siły Morgotha lub Saurona, Co prawda przydałoby się jeszcze więcej ludzi zgromadzić na Wojnę o Pierścień, Oto nagrody za 3 miejsca , gdy Quiz się skończy 1 miejsce 2 miejsce 3 miejsce A dla drużyny która zajmie ostanie miejsce mam trochę fajkowego ziela na pocieszenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Miałem dzisiaj rozpocząć Quiz, ale mam do was pytanie czy pasuje wam to iż zmniejszę ilość osób w drużynach do 4 osó ? mam bowiem jeszcze nadzieję że ktoś się jeszcze zgłosi, a nie chcę mieszać lub rozwiązywać drużyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Myślę, że niestety będzie trzeba tak zrobić. Chyba, że przedłużysz rekrutację do grudnia, ale patrząc na to zainteresowanie, to raczej i tak nie pomoże... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Daje ludziom ostania szansę za radą mojego brata przedłużam rekrutację (Dogusia) przedłużam rekrutację do 15 września i zmejszam iolś osób w druuzynach do 4, jak po 15 września będze mało osób lub stan nie ulegnie zmianie. Rozwiązuje drużyny Drużyna Fluttershy jest pełna Drużyna Luny - pusta Drużyna Twilight - 1/4 składu Drużyna Applejack - 1/2 składu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Jak to drużyna Luny pusta ja ja się zgłaszam . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Dodano cie Red Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Czekam zwarty i gotowy. Jak to zwykle bywa, gdy Śródziemie w tarapatach, to każdy zajmuje się własnymi sprawami. Dalej, jednoczyć się pod sztandarami Twilight! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts