Lucpon Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Dobra niech stracę... Zapisuje się do drużyny Twi. Lecz w roku szkolnym będe mniej aktywny (co logiczne). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Lupiik Dodano cię więć oto poecny stan Drużyna AJ - 1/2 składu [2/4) Drużyna twi - 1/2 składu (2/4 Drużyna Luny 1/4 składu [1/4] proszę się zgłaszać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerroPony Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Z chęcią dojede do drużyny Luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 zostałeś dodany TerroPony obecny stan Drużyna AJ - 1/2 składu [2/4) Drużyna twi - 1/2 składu (2/4) Drużyna Luny 1/2 składu [2/4] Proszę się zgłaszać już nie dużo brakuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerroPony Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Widze ,że zainteresowanie tym jest zerowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Oj, wcale nie zerowe... Już mamy 10/16 osób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 6, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Ludzie zgłaszać się, to nie boli, a mnie bardzo ucieszy + istniało zagrożenie że quiz się nie odbędzie, bo mi padł ostatecznie laptop, ale dzięki Bogu, duży wrócił z naprawy więc chyba opatrzność chce żeby quiz zorganizować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nihal789 Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Jeśli można chętnie dołączę do teamu luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 14, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Nihal ratujesz sytuację niech cie Stan AJ [2/4] Twi [2/4] Luna [3/4] Jutro już Kończy się rekrutacja więc proszę się zgłaszać brakuje 5 osób Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Proponuję połączyć drużyny AJ i Twi, wtedy będzie brakować tylko 1 osoby. No... Chyba, że w ciągu 1 dnia znajdzie się 5 chętnych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Jakie godziny pytań? Jaki zakres materiału? Tylko LotR, czy Silmarillion etc. też? Może bym i wziął udział, ale sagę LotR czytałem z 7 lat temu, więc może być ciężko z moją wiedzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 14, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2012 arlick pytania będą się pojawiać od 22 do 24 zakres materiału Lotr, silmarilion ,hobbiit oraz niedokończone opowieści, będę się starał dawać podpowiedzi jak jakie pytanie będzie sprawiać kłopot, a nagrody dostaną wszyscy nawet ostatnia drużyna. to do jakiej drużny chcesz się zapisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Ok, wstępnie możesz mnie zapisać, chyba że faktycznie złączysz te 2 teamy a ktoś zgłosi się po mnie, wtedy odpuszczę miejsce i najwyżej wejdę, jeśli ktoś inny, już zapisany, nie weźmie udziału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 14, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2012 a do jakie drużyny cię zapisać ? czy wolisz żebym sam zdecydował gdzie cię umieścić no ludzi ze oficjalnie brakuje nam już tylko 4 osób zgłaszać się please Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Obojętnie, byle nie Luny, too mainstream. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 14, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2012 ok wstępnie jesteś w drużynie aj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 15, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Dodaję DOgusia na jego prośbę do Luny zgłaszać się ludzie brakuje 3 osób drużyna luny zostaje w ten sposób zapełniona u nie będę jej wymieniać w związku z tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 15, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2012 przedłużam rekrutację do dziś do godz 22, może się ta 3 ludzi o rej pory znajdzie ja nie to rozwązuję drużyne twi a jednego zawodnika daję do aj team a drugi, będzie :jokerem: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 16, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Nazwy drużyn Sador (Applejack) Team Applejack12 Airlick wstępnieStratos Ever3Tree Isiliela (Luna) RedBalance12 TerroPony Nihal789 Doguś ;D Milui (Fluttershy) Future Pony BezimiennyKot1 Redemptor posealor Golum (joker)Lukpik Kończę Rekrutację stan się nie zmienił wiec to co powiedziałem stało się prawdą niestety be be drużyno Twi Zasady są znane więc pora na pierwsze pytanie za 1 pkt Kto to jest pytanie 2 (4 PKt) Postać na zdjęciu była członkiem pewnego bractwa Jak się ono nazywało ? i z ilu członków się składało ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Gandalf To do kogo mój punkt idzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Moment, nie nadążam... Mogę prosić o garść zasad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Gandalf - Mithrandir - Tharkûn - Olórin - Incánus - Biały Jeździec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 16, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2012 [inkta dostaje ddrużyna AJ o zmieniam sposób odpowiedzi można odpowiadać w temacie AJ - punkt 1 Luna zzero FS 0 Posealor zasdy takie wygrywa drużyna która zdobędze 144 punkty 2. odpowiadamy w temacie pw jednak nie było dobrym pomysłem oczywiście odpowiadają kapitanowie 3. jeśli odpowie Joker wówczas j (lupik sory ale to ty nim jesteś) punkt zdobywa a jeśli wygra wówczas pierścień trafia do Saorona kto odpowie na drigie pytanie też związane z gandalfem ? PS Pytanie dodałem do pierwszego o 22 20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Biała rada a członków było 5 . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 16, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Dobra odpowiedź stan Aj 1 punkt Luna 4 punkty FS 0 pytanie 3 (2) Jak naprawdę nazywał się Morgoth 1 władca Ciemności ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts