Hajime Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Mi tam obojętnie ;=;... <od razu mi sie przypomniało tomato mato tomato paredo, czy jakoś tak> Idatakimasu czy Gochisousama? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Idatakimasu czy Gochisousama? Gdybym jeszcze wiedział co to jest ;-; Two Steps From Hell czy Audiomachine? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Dla mnie to obojętne.I to i to lubię. 31 października czy 1 listopada(ja kocham 1.11 bo w nocy na cmentarzach jest pięknie *.*) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 (edytowany) 1 listopad cmentarz ma niezwykły klimat. Atmosfera podniosła a jednocześnie tajemnicza. Muzyka wieku: XX czy XXI? Edytowano Październik 26, 2013 przez Hoffner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Początków XX wieku. Chór czy solo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Solo. Masło czy Kabanos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Kabanos Akcja czy fabuła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Akcja manga czy anime? wymyślone na poczekaniu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Anime,mangę trzeba kupić Lukrecja czy ciastka francuskie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 ciastka francuskie, zwłaszcza te domowej roboty Rogalik czy bagietka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Bagietka. Nowe okno czy Nowe okno incognito? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Nowe okno incognito mogę w końcu pisać bloga bo nikt go i tak nie zauważy Mieszkanie w Meksyku czy w Tokyo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 W Meksyku. Wóz drabiniasty czy odrapany autobus? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 ...To 2 ;-; Kagamine Rin czy Kagamine Len? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Kagamine Rin (bo bliżej) TeamSpeak3 Czy Ventrilo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 TS3 Maczeta czy kukri? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 (edytowany) Kukri jest fabulous ale maczeta zazwyczaj tańsza... Kukri "I, Princess Celestia" Czy "To Build An Army" Edytowano Listopad 2, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 "To Build An Army" Rzucanie masłem czy margaryną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Masłem. Pierogi czy Pizza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Pizza Kawa czy herbata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Kawa. Kurczak czy bułka z pieczarkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Kurczak Zdjęcie rodzinne czy swit focia na nk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Zdjęcie rodzinne. Kapusta czy marchew? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 kapusta Wenecja czy Rzym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Rzym. Trójkąt czy Kwadrat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się