Szarik181 Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Multi, bo w nim można pograć z kumplami. Przygodówki czy strzelanki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 eeee zależy jeszcze jakie konkretnie, ale strzelanki zawsze dają radę PC, czy PS3 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Nie ma co się zastanawiać Pc Gry czy filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Gry bf 3, czy bf bc 2 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 bf bc 2 bo na singleplayer to nie 2 armie botów i w 1 armi 1 gracz tylko 3 boty i 1 gracz przeciwko wielkiej ilości technika czy matematyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 technika fizyka czy chemia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Fizyka Celestia, czy Luna ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Luna. Spartanie czy Persowie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Spartanie Kto wygrałby starcie: Husaria, czy Samurajowie ? zanim odpowiesz, obejrzyj xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 侍(Nie wiem jak tu jest z japońskim, a nie chce mi się po polsku) Elf czy Nord? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Elf (Nie tylko ja ostatnio polubiłem TES ^^) Niebo czy Equestria ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Oczywiście że Equestria. Złoto czy Kakao? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 KAKAŁKO ! (musiałem ^^) "MLP Theme" czy "This Day Aria" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Mlp Theme Alkohol czy soki itp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Soki ( alko już od roku nie ruszam ) cola, czy pepsi ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Pepsi. Fanta zwykła czy Truskawka-Kiwi ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Zwykła. Wiskas czy Kitty kat(nie wiem czy to dobrze napisałem)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Wiskas Kanapa czy fotel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Fotel. Ponymeet czy Konwent (hyhy ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 konwent :-) piwo czy wódka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 nie wiem, nie piję kot czy pies? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Jak już to pies. 彩虹衝刺 czy 小指餡餅 (Przyda się google translator)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Rainbow Total War, czy Europa Uniwersalis ? są to gry ... Ps. DeDanielosek, odradzam Ci, pisania w ten sposób, bo jeszcze warna dostaniesz ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Total War, EU nie ogarniam w ogóle. coś też mam wrażenie że będzie warn.Zawsze moje zabawy językami nie kończyła. GTA czy Saints Row? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Obie gry lubię... eee może Saints Row, za możliwość zmiany wyglądu postaci ... Pływanie, czy latanie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się