asie Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 (edytowany) Guess who's back?Dla tych, co nie sa w temacie: Dokładnie dwa lata, dwa miesiace i dwa dni temu zamknalem swoj dotychczas ostatni konikowy serwer MC, Fluttercraft 4.3. Edytowano Październik 21, 2015 przez Siekierkaarin!~ 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 (edytowany) Edytowano Październik 20, 2015 przez Wizio~chan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Mówiłem wiele razy, powtórzę raz kolejny; Clopcrafta tworzył Stico, nie ja Tak, coby niedomówień nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Październik 21, 2015 Autor Share Napisano Październik 21, 2015 Mówiłem wiele razy, powtórzę raz kolejny; Clopcrafta tworzył Stico, nie ja Tak, coby niedomówień nie było.Ty mi się z nim skojarzyłeś. Cóż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Łociekhuy, jestem w filmiku. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Październik 21, 2015 Autor Share Napisano Październik 21, 2015 Łociekhuy, jestem w filmiku.Canterlot też. Ładne rzeczy budowałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Siekier, nie poleciało wtedy z okazji zamknięcia "Nigdy kurna więcej serwerów"?To raz, dwa, ten tematu tutaj to reklama serwera, zapowiedź serwera czy po prostu filmik wspominający stare dobre czasy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 To raz, dwa, ten tematu tutaj to reklama serwera, zapowiedź serwera czy po prostu filmik wspominający stare dobre czasy?Guess who's back? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Październik 21, 2015 Autor Share Napisano Październik 21, 2015 Siekier, nie poleciało wtedy z okazji zamknięcia "Nigdy kurna więcej serwerów"?To raz, dwa, ten tematu tutaj to reklama serwera, zapowiedź serwera czy po prostu filmik wspominający stare dobre czasy?1. Poleciało, ale bez "kurna". Ale końce też mają swoje końce.2. Zapowiedź, a jeśli nie będzie odzewu to wspomnienie. Mamy wstępne prace, ale jak nie będzie dla kogo to cóż.PS. Porównanie z oryginalnym openingiem Evangeliona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Siekier, co ty mi tu za linki wrzucasz? Śmiesz twierdzić że jo Evangeliona ni znam? A dawno z TNT nie oberwałeś? xDBo ogólnie dział ma regulamin, więc jak już będzie z tego reklama serwera(jeśli ludzie się odezwą) to proszę o trzymanie się zasad ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Październik 21, 2015 Autor Share Napisano Październik 21, 2015 Siekier, co ty mi tu za linki wrzucasz? Śmiesz twierdzić że jo Evangeliona ni znam? A dawno z TNT nie oberwałeś? xDBo ogólnie dział ma regulamin, więc jak już będzie z tego reklama serwera(jeśli ludzie się odezwą) to proszę o trzymanie się zasad ^ ^1. Dużo ludzi nie zna, bo miałem już odzew od innych. A porównanie zrobiłem w celu ukazania podobieństw między openingami. 2. Ma regulamin. Spójrz nawet na autora tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 2. Ma regulamin. Spójrz nawet na autora tematu.Wiem, ino eee troszkę się edytował od ostatniego czasu? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Październik 21, 2015 Autor Share Napisano Październik 21, 2015 Wiem, ino eee troszkę się edytował od ostatniego czasu? xDZapoznałem się już dawno - ale dużo się nie zmieniło A coś taki ciekawy? Zagrałbys z nami? Chętnie bym Cię u nas widział! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Jak wytłumaczyłem Wiziomi - czeka mnie na dniach format. JEŚLI po formacie uda mi się odpalić to co mi tu wysmażycie, to kto wie, ale do tego czasu nic nie mogę obiecać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Jeśli rzeczywiście serwer odpali, mogę zaoferować swoje umiejętności budowlane. Na dawnym Betoncrafcie zbudowałem niemal całe miasto na Survivalu i było dość znośne. Ale z powodu problemów z MC nie mogłem dokończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evening Sailor Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Jeśli rzeczywiście serwer odpali, mogę zaoferować swoje umiejętności budowlane. Na dawnym Betoncrafcie zbudowałem niemal całe miasto na Survivalu i było dość znośne. Ale z powodu problemów z MC nie mogłem dokończyć. Jeżeli chodzi o Dis'hold, to rzeczywiście - słowo "znośne" jest tutaj prawidłowe. Nic więcej. Nie mówię, że ja mam talent. Pewnie zbudowałbym to jeszcze gorzej, co nie zmienia faktu, że dis'hold nie było przez nikogo odwiedzane. Jeżeli jednak budowałeś Puszcze to gratuluję, bo miasteczko naprawdę ładne. Ahh, beton, czemu co0sh go porzucił ;-; Ja rozumiem, że był zmęczony po kilku latach prowadzenia serwera, co nie zmienia faktu, że szkoda serwera.Z niecierpliwością czekam na Fluttercrafta, bo grałem na którejś edycji i było naprawdę fajnie. Na pewno wbije i trochę pogram. PS będzie skinarka? xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 (edytowany) Ad upByło daleko od centrum wszystkiego i nieskończone, więc nie będę mówił, że to nie wiadomo jakie zjawisko. Od tego co zostało, a cały plan okolicy, jaki planowałem, to wszystko było skończone w 20%? Jeśli nie mniej... Plus pamiętać trzeba, że nie miałem jakichkolwiek dostępów do Creative, więc wszystko to sam zbudowałem ze swoich własnych zapasów.Więc to, że nie było odwiedzane, to się nie dziwie, ale Minecraft zechciał mnie zrobić w bambuko. Dopiero niedawno mogłem to z powrotem uruchomić, lecz serwer padł. Edytowano Październik 21, 2015 przez M.a.b Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Październik 21, 2015 Autor Share Napisano Październik 21, 2015 PS będzie skinarka? xDJuż jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Canterlot też. Ładne rzeczy budowałeś. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Październik 23, 2015 Share Napisano Październik 23, 2015 Nie mam pojęcia co mój protoplastyczny nick robi w tym filmie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Wysiedzieć w miejscu nie mogę :3Trzymam kciuki drogi Adrianie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Czy dobrze zrozumiałam.. Powrót FC? Co prawda nie zdążyłam zagrać na żadnym z nich (albowiem gdy o nim usłyszałam, serwer padł). Czekam więc na dalsze info. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Październik 24, 2015 Autor Share Napisano Październik 24, 2015 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Swastyki są fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Październik 27, 2015 Autor Share Napisano Październik 27, 2015 Zapisy zostały otwarte: http://mlppolska.pl/topic/13908-jak-zapisać-się-na-whitelistę/W nowym dziale niedługo ukaże się regulamin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się