Dashidania Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Jeśli chcecie komuś podziękować to możecie w tym specjalnym do tego temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Październik 26, 2015 Autor Share Napisano Październik 26, 2015 (edytowany) ja chce podziękować silicius, to obrazek specjalny dla tego użytkownika: Edytowano Październik 26, 2015 przez Dashidania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Servant Saber Napisano Październik 26, 2015 Popularny post. Share Napisano Październik 26, 2015 Dziękuję, że to forum nie ma analizy dojrzałości przy rejestracji bo wtedy nie miałabym do czego cieszyć ryja 18 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Chciałbym podziękować Treserce smoków bo jej komentarz mnie rozbawił, a więc dziękuje bardzo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MnieTuNieMa Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Chciałbym podziękować użytkownikowi Dashidania, który stworzył temat, który zawiera posty, KTÓRE mnie rozbawiły 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Chciałbym podziękować tym którzy głosują na Korwina, a nie na PiS i PO. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Chciałabym podziękować wszystkim, którzy wypowiedzieli się w tym temacie, bo nudzi mi się, a dzięki wam mogę cokolwiek przeczytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 (edytowany) Chciałbym podziękować wszystkim którzy stwierdzili, że pisanie poważnych postów w tym temacie było by herezją Coś czuję, że może to zrobić mi dzień Edytowano Październik 26, 2015 przez BlackHawk 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Chciałbym podziękować Albertowi J. Parkhouse'owi za wynalezienie wieszaka na ubrania. Dzięki stary, wiem że nikt o Tobie nie pamięta ale moja koszula byłaby teraz pognieciona bez Twojego wkładu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziu co kocha kucyki Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 dzienkuję ludziom walczącym z rasizmem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Wiem, że to mało, ale dziękuje Paul'owi Baran. Gdyby nie ty nie było by mnie tu dzisiaj i prawdopodobnie musiałbym robić coś produktywnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziu co kocha kucyki Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 musze również podzienkować ludziom co zrobili 6pony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJSzklaż Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Chciałbym podziękować wszystkim, którzy dają mi raka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 (edytowany) dziekuje pan szkielet Edytowano Październik 26, 2015 przez FrozenTear7 hehexd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 (edytowany) Chcę podziekować Bolish, M3ICHU,PervKapitan,Pierwszy(FirstChoice itd) i FrozenTear7za podkręcanie bajery w kąciku rozmów Edytowano Październik 26, 2015 przez Major Degtyarev 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Chciałbym podziękować wszystkim, którzy walczą z walką z rasizmem oraz każdej osobie która ma talent do dołowania mnie jak jestem szczęśliwy.Zdechnijcie na magie przyjaźni 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 @Major Degtyarev Mi to nie podziękuje za wytrzymywanie wszystkiego w waszych rozmówkach tam Dziękuje pan Major. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Frozen-Tobie wręczyłem mojego złotego Makarova za zasługi dla rodinu. Nikt inny tego nie dostał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 No to ja dziękuję J.J. Abramsowi za to, że znowu cieszę bułę jak wtedy kiedy byłam jeszcze małą Magrat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Ok udało Ci się Jednak jestem uhonorowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Dla wszystkich którzy zdecydowali się dołączyć do tej grupy na telegramie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Podziękowania dla pani Tereski która rano sprzedała mi pyszną bułkę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Chciałam podziękować samej sobie za swoją wspaniałość 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 Chcę podziękować mojej mamie, kocham Cię mamo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 A ja chciałbym podziękować CarterSlade za ubicie centka na cape'y.Niech ktoś przeniesie temat,gdzieś do off topic czy gdzie tam będzie pasował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się