Sosna Napisano Luty 28, 2018 Share Napisano Luty 28, 2018 wnuki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 28, 2018 Share Napisano Luty 28, 2018 A gdzie reszta rodzeństwa, skoro ona wygląda na najstarszą? Uciekli? xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Luty 28, 2018 Share Napisano Luty 28, 2018 To co, rodzice zostawili dzieciaki na głowach dziadków i młodej cioci, i pojechali balować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 28, 2018 Share Napisano Luty 28, 2018 Pewno na świątecznych zakupach w Londynie czy innym Sztokholmie To dzieciaczki dali dziadkom Torbjornowi i Reinowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 28, 2018 Share Napisano Luty 28, 2018 Ktoś zauważył, że zaktualizowali Eichenwalde po wydarzeniach z "Honor i chwała"? Wóz, dziura w wieży A itd. Tak samo zrobili po "Pobudce" na Ekopunkcie: Antarktyda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 11, 2018 Share Napisano Marzec 11, 2018 Nadchodzi Jetpack Cat: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 15, 2018 Share Napisano Marzec 15, 2018 Post Goodmana na temat nadchodzących nerfów dla Zombry: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 15, 2018 Share Napisano Marzec 15, 2018 Tak jak wspomniane tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 5, 2018 Share Napisano Kwiecień 5, 2018 No i ten tego... Wcześniej wyszedł komiks Retribution "Odwet", a teraz z kolei mamy zapowiedź sezonowej misji: Spoiler \^.^/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 26, 2018 Share Napisano Kwiecień 26, 2018 Weri kłaliti staf, nie często widzi się crossovery TF2 i OW, które w walce postaci są wyrówane, szanują obie gry, mechaniki oraz community i są tak...dobre i zabawne A końcówka urocza a chcecie bardziej bym wam ją zasłodziła? Sasza to zdrobnienie od Aleksandry w języku rosyjskim, czyli Heavy by miał dwie Saszki, bo jego broń też się tak nazywa :3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 28, 2018 Share Napisano Kwiecień 28, 2018 (edytowany) Niedługo Symmetra 3.0. Znamy już szczegóły. Edytowano Kwiecień 28, 2018 przez Lucas 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 2, 2018 Share Napisano Maj 2, 2018 Jak tam dropy skinów po ivencie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 2, 2018 Share Napisano Maj 2, 2018 Okropnie :c Jakieś 20 skrzynek będzie, nie dropła żadna nowa legenda. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 2, 2018 Share Napisano Maj 2, 2018 Trochę tam coś wpadło. A poza tym na koniec sobie dokupiłem Zombrę eventową xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 2, 2018 Share Napisano Maj 2, 2018 Więc tak, przez dwa pierwsze dni wypadło mi 5 legendarek na 8 Lucio, Hanzo, Sombra, Winston, Mei. Bardzo chciałam Reapera i Moire, ale szczęście już mi się skończyło xD Dokupiłam sobie ich. Potem zaczęły mi dropić legendarki do eventu z poprzedniego roku PotG dla Zarii mi wypadł na pewno...hm... nie pamiętam jakie jeszcze tam były itemki tak szczerze, ale wiele fioletów z tego eventu mi wypadło, chyba wszystkie jakie tam były. Także dość szczęśliwie, nie powiem. Nawet jeśli musiałam wydać te 6000 golda to jednak nigdy nie miałam takiego miłego dropu. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 2, 2018 Share Napisano Maj 2, 2018 A ten... grając w Retribution, zdarzyło wam się trafić na Heavy'ego zaraz po wyjściu z chaty Antonia? 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 2, 2018 Share Napisano Maj 2, 2018 (edytowany) Zdarzyło mi się parokrotnie ale tylko w trybie dla wszystkich , a co do moich lootów to co chciałem to mam, a fakt, że trzy skiny kupiłem nie jest istotny i tak mam już prawie 12 tysięcy hajsu do kolejnego eventu Edytowano Maj 2, 2018 przez Sosna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 2, 2018 Share Napisano Maj 2, 2018 Mam Mei, Moirę i 10k monet. Reszta mi obojętna. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 3, 2018 Share Napisano Maj 3, 2018 Eskortowa mapka Rialto już dostępna! Spoiler Ponadto zmiany SPAMZO (now more than even ), Trejsa (słabsza bombka), Spamrat (rzekomo ma być słabszy, bo zmniejszony rozmiar pocisków ma sprawić, że będzie nimi trudniej trafić, czego nie zauważyłem na PTR), Baguette (kąt basha to teraz 60 stopni, a nie 90 [więcej nerfa w przyszłości]), MADAMADA (mniejszy Deflect, już po 2 latach od premiery ). I standardowo: NAPRAWIONO BŁĄD UMOŻLIWIAJĄCY GRACZOM DOSTANIE SIĘ DO MIEJSC NIE PRZEWIDZIANYCH PRZEZ TWÓRCÓW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 3, 2018 Share Napisano Maj 3, 2018 rozmiar pocisków spamkrata zmniejszono o 0,1.... nerf w wuj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 3, 2018 Share Napisano Maj 3, 2018 (edytowany) Łapcie ode mnie: - Odwet Spoiler - Lot-Kot Spoiler Porównanie Sombry do Modnisia. Spoiler ¯\_(ツ)_/¯ Edytowano Maj 5, 2018 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Maj 11, 2018 Autor Share Napisano Maj 11, 2018 Czy mnie tylko Brigitte zaczyna wkurzać? Im więcej gram na nią, tym jestem bardziej przekonany, że jest to zbyt op support. 1) Support, który spokojnie rozwala DPSy - szybciej niż Moira, nie wymaga skilla jak u Zenka przy zabijaniu. A i jeszcze się będzie leczyć z każdym atakiem. 2) Umiejki, których jest po prostu za dużo i mają zbyt duże value. Ogłuszenie z tarczy (czyli łatwo parę ultów można skontrować), odepchnięcie z korbacza, tarcza, aby się bronić i ult dający armor (a Torb nawet tyle nie wyrabia z wykuwaniem armora, nie mówiąc już o tym, że traci swój cały pancerz po swoim ulcie a Bagieta daje go na stałe) ... 3) 250 HP. Reszta supp ma tylko po 200 co jest w moim zdaniem fair, a te dodatkowe 50 hp tylko jej pomaga w przetrwaniu. A Symmetra czy Zen ma 200 i leczenia dla siebie nie mają w ogóle (mają odnawialną tarczę, dobra, ale i tak rzadko się zdarza, aby ktoś walczył tylko na tej tarczy bez jakiegoś leczenia, co skłania do odwrotu aby się uleczyć) . 4) Wszystko przekłada się na trudne jej pokonanie. W sumie to tylko Fara potrafi coś ugrać na Bagiecie. DPSy się po prostu chowają bez swoich ultów, i jedynym sposobem na jej ubicie do zmasowany atak, a jak odpali ulta to zdjęcie jej to rzadkość, zwłaszcza jak jest pośród sojuszników. A jak nowy Hanzo wszedł do gry to nowa meta weszła od razu - w każdym meczu Hanzo i Zaria (choć ta nie jest wymagana), dodatkowo dojdzie Bagieta. Co myślicie, Brigitte jest przesadzona czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 14, 2018 Share Napisano Maj 14, 2018 Spore zmiany na 2 rocznicę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 17, 2018 Share Napisano Maj 17, 2018 Ktoś na forum postanowił zapytać, jak tam idą prace nad reworkiem Symmetry. I choć wciąż nie mają jeszcze gotowych żadnych wizualiów do pokazania, to już mogliśmy dowiedzieć się czegoś ciekawego... Teleporter działający w dwie strony to ciekawa rzecz Tylko wciąż ani słowa o broni Symmetry, bo ta wciąż brzmi jak materiał na bycie OPAF. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 17, 2018 Share Napisano Maj 17, 2018 Mam dziwne przeczucie, że broń będzie OPAF, a zadawanie maksymalnych obrażeń będzie się ładować bardzo szybko, zwłaszcza podczas walki o punkt, gdzie większość supportów i dpsów, które znajdą się blisko nowej Symmetry zostanie ściągnięta na muśnięcie promienia, a także dodając do tego fakt, że nawalanie po barierach tylko odnawia amunicję i strzał alternatywny będzie trzykrotnie szybszy niż dotychczas to ta broń będzie bardzo mocna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się