Bakteria Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 I jak sobota godzina 19 55 a 4 rozdziału nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 17, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Rozdzial 1 doczekal sie korekty. Dziekuje Keola Zapraszam do oceny pierwszego oficjalnego soundtracku dla "RoE" Fanfic doczekal sie tez pierwszych Artow (patrz post1) Czy znajdzie sie ktos, kto moglby zrobic art ze scenami fica? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nihal789 Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Czy można gdzieś pobrać tę muzykę w mp3 bo chcę mieć na telefonie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Czy można gdzieś pobrać tę muzykę w mp3 bo chcę mieć na telefonie Oczywiscie juz wrzucam na wrzute:lyra2: http://darthevill.wrzuta.pl/audio/1fYLm2uyf13/rise_of_equestria_-_love_theme_fire_derpy_tribute Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nihal789 Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 A jak się pobiera przez wrzutę bo nie umiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 A jak się pobiera przez wrzutę bo nie umiem Wejdziesz w ten link i wcisniesz pobierz potem tylko wybierzesz w jakim chcesz formacie http://zapiska.pl/download/wybor?u=aHR0cDovL2RhcnRoZXZpbGwud3J6dXRhLnBsL2F1ZGlvLzFmWUxtMnV5ZjEzL3Jpc2Vfb2ZfZXF1ZXN0cmlhXy1fbG92ZV90aGVtZV9maXJlX2RlcnB5X3RyaWJ1dGU=&prf=1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nihal789 Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Dzięki Twój fick jest genialny zawsze jak mam dostęp do kompa patrze czy nie ma następnych części. Ale co ja tam wiem nie mogę ci powiedzieć ja sama nie umiem pisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 26, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Aktualizacja rozdzialu 4. Mile widziane komentarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICH007.PS Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Ja chcę więcej !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ISIS Chan Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Potwierdzam, chcemy więcej, zaglądam tu codziennie by sprawdzić czy jest aktualizacja P.S. Szkoda mi tej biednej Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 27, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Potwierdzam, chcemy więcej, zaglądam tu codziennie by sprawdzić czy jest aktualizacja P.S. Szkoda mi tej biednej Applejack Owszem szkoda AJ. Bardzo lubie te postac. W "dwójce" wszytko jej wynagrodze. Do zakonczenia "RoE" zostaly 2-3 rozdzialy. Mysle ze uporam sie z tym w dwa tygodnie. Najblizsza aktualizacja pojawi sie jutro wieczorem. Bedzie to dokonczenie roz 4 i byc moze poczatek roz 5. No to tyle z ogloszen. Zachecam do komentowania fabuly. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik_12 Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Nie mogę się doczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Kurna, to jest trochę dziwne.. W drodze do szkoły 3 rozdziały przeczytałem do tej pory (telefon), no i jak przeglądając 4chana czasem nawet nazwijmy to 'cloparty' widzę (uwierzcie, mimowolnie ) i nie wywołują one na mnie żadnego wrażenia, to czytając o czułościach Rainbow x Pinkie jakoś dziwnie zniesmaczony się czuję ;p Ale całościowo fanfic mi się podoba, będę czytał na bierząco jak wyjdą nowe chapterki @EDIT Wiem już dlaczego tak jest Arty takie czy inne przedstawiają postacie bajkowe, a jak czytam to wyobrażam sobie to wszystko bardziej realistycznie. No nie powiem wam że wyobrażam sobie konie, ale takie bardziej realistyczne kucowe-kuce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Oj no dodaj coś konkretnego a nie po pół strony. Kiedy dodasz koniec 4 i początek 5 rozdziału ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nihal789 Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Jeśli jest miejsce zgłaszam swoja chęć na postać czwarto lub trzecio planową A być może i drugo planową . Nie to słabe nadzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 4 rozdzial skończony...;p wnioski? Wszystko jest super i bardzo ciekawie, ale....nie lubie Shadowa....taki wredny czarny charakter....i jescze on i Twi...lekko naciagane. Nie zdziwiłbym sie jak to on by był changelingiem, jakoś jego przyszłość mi się nie widzi w świetle jupiterow;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 no nie Roe jest świetne. Nigdy bym się nie spodziewał że Twi może się tak zachować i to tylko z powodu "miłości". Wysuwanie niepopartych niczym oskarżeń to jedno, ale to co Twi zrobiła w najnowszym rozdziale jest już kompletnym szokiem dla mnie - to nie jest "moja" Twi, którą lubię ,jakby zwariowała i to gorzej niż w "Lesson Zero". Ten brat Rainbow - Shadow Storm musi być Changelingiem, bo gdyby tak nie było, to Twi nie zrobiłaby takiej głupoty. Co do reszty wątków to podobała mi się reakcja Fire'a na Dinky - na początku lekki szok, ale potem naprawdę ładnie się zachował, po za tym naprawdę słodko wygląda z Derpy w parze. Co prawda nie lubię gdy w Ficach jest dużo lukru, ale tu, mi to nie przeszkadza, a nawet zachęca aby danej czytać. Trochę mi tylko żal Applejack, ale mam nadzieję, że wszytko się dla niej dobrze skończy i czekam na kolejny rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 4, 2012 Autor Share Napisano Październik 4, 2012 Witajcie moi drodzy. Wasze teorie i opinie sa ciekawe i interesujace. Byc moze wykorzystam wasze pomysly. Nie chcialbym jednak za duzo spoilerowac. Pojawil sie pierwszy fragment rozdzialu V. Zapraszam do komentowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 hm powiem jedno, zaczyna się robić interesująco. Człowiek musi ocalić Equestrię, ciekawe przed jakim złem i wyjaśniła się sprawa tej pielęgniarki, która mnie trochę nurtowała.Celestia mogła jednak w inny sposób Fire'a do Canterlotu sprowadzić - mogła powiedzieć przecież Twi o tym wszystkim, wtedy Fire Sky nie byłby narażony na tyle smutnych zdarzeń, ale to tylko potwierdza moją tezę, że Celsetia jest co Prawda miła, ale w stosunku do poddanych jest raczej mało otwarta i sztywna w przeciwieństwie do Luny, która z zewnątrz może się wydawać wyniosła i sztywna, ale tak naprawdę jest bardzo otwarta i z każdym się dogada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Nowy rozdzial niezły;p Twi dostała troche za swoje wygłupy, teraz mam nadzieję że pozbędą się Shadowa (changelinga), a Twi wróci do swojego normalnego sposobu bycia;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 5, 2012 Autor Share Napisano Październik 5, 2012 Nowy rozdzial niezły;p Twi dostała troche za swoje wygłupy, teraz mam nadzieję że pozbędą się Shadowa (changelinga), a Twi wróci do swojego normalnego sposobu bycia;p Idziecie zlym tropem. Nie pozbede sie Shadowa gdyz to jedna z postaci kluczowych. Twi wroci do swoich dawnych zachowan. Jednak zanim do tego dojdzie pojawi sie jeden bardzo wazny watek. Dziekuje wszystkim za madre komentarze. Zapraszam do dalszego komentowania. PS Bylbym zapomnial kolejny updata 5 chaptera... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 no i teraz się zaczyna akcja. W sumie nie dziwię się, że Celestia się wkurzyła na Twi, bo ja sam bym się tak zachował , ale Shadow też dostał niezłą karę w iście Gandalfowskim stylu [właściwie to dużego wyboru nie miał , albo pomoc Firerowi w misji,albo life ala Discord ], a jego zachowanie gdy widzi naszą technologię po prostu bezcenne, a niby uważa się za kozaka, jestem zaiste ciekaw czy może pomóc Firerowi czy raczej będzie kulą u nogi i marudą , bo na to się zanosi i czekam na końcówkę rozdziału Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Ten fick mi się bardzo spodobał i trudno przewidzieć co będzie dalej, choć co nieco zdradziłeś kiedy pisałeś OC, ale i tak fajnie ci to wyszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Fanfic jest fajnie napisany, wciąga. Cenię to we wszystkich utworach. A co do braku polskich znaków, to mi nie przeszkadza. Czekam z niecierpliwością na następne rozdziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nihal789 Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Shadow postać zła ale w dobrym sensie. Nie zrozumiałeś nie dziwie się ja sama siebie nie rozumiem. Shadow i Fire wyruszają na jakąś misje. Może się polubią w czasie tej misji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się