DiscorsBass Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 He he, no siema, siema znowu! Jak tam życie poza forumowymi murami? Akurat Lemi wrócił nie tak dawno tutaj, a teraz Ty... Hm, ciekawe, ile jeszcze osób zdecyduje się na powroty na zgliszcza forum? x) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Kirara na odwiecznym propsie, pozdrawiam Cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 25, 2016 Share Napisano Kwiecień 25, 2016 (edytowany) @Arjen Spoiler Ps, ona była tylko na chwilkę. Edytowano Kwiecień 25, 2016 przez Decaded 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 25, 2016 Share Napisano Kwiecień 25, 2016 Eee, przesadzasz. Minęło ledwie z pół roku, poza tym jeśli wpadnie tu jeszcze raz to pewnie zajrzy dokładnie tu. Zasłużyłem co najwyżej na srebrną, jak nie brązową łopatę. Lub jakieś wyróżnienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 Pół roku to już złota łopatka, Arjen Acz ciekawe czy jeszcze kiedykolwiek się pojawi Bo na sb brzmiała, że moooooooooooooooooże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Listopad 8, 2017 Autor Share Napisano Listopad 8, 2017 Hahaha, tak długo mnie nie było, a tu dyskusja nadal toczyła się w najlepsze! Wybaczcie, trochę życie mnie przytłoczyło. A od ponad roku, to tak właściwie nowa praca. Anyway - ARJEN! Czy jeśli sama odświeżam swój temat, po tak długim czasie, to również zasługuję na łopatę? Jeśli nie złotą, to może chociaż plastikową? Albo tekturową? Hmmm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 Ostatnimi czasy coś sporo martwych powraca do życia Łopaty nie dostaniesz, bo wykopiesz pozostałych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 Hi Kira. Pamiętam ciebie jako moda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Listopad 8, 2017 Autor Share Napisano Listopad 8, 2017 Hej BiP! Miło mi, że mnie pamiętasz Cytat Łopaty nie dostaniesz, bo wykopiesz pozostałych Decaded, ale czy to samo w sobie nie brzmi... ekscytująco? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 Przed chwilą, Kirara napisał: ale czy to samo w sobie nie brzmi... ekscytująco? Może troszkę Idź! Idź i kop! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 2 minuty temu, Kirara napisał: Hej BiP! Miło mi, że mnie pamiętasz No ba że pamiętam jak i Delfinka Keole który też był wówczas modem za twojej kadencji. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Listopad 8, 2017 Autor Share Napisano Listopad 8, 2017 Dostałam łopatę! I to złotą! Kto wie, może jeszcze zsummonuję Systema Tym razem jednak zamierzam trochę dłużej zostać. Czasami po stresie w pracy trzeba się odmóżdżyć, a kucyki są do tego najlepsze! Pamiętam Keolę! Jeej... stare dobre czasy. Czeka mnie dużo zaległości do nadrobienia... Ale na szczęście, sama frajda z tych zaległości. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 Może Delfinek też wróci? Also oglądasz nadal serial, EqG, lub byłaś na filmie MLP w kinie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Listopad 8, 2017 Autor Share Napisano Listopad 8, 2017 Byłoby miło, gdyby wrócił Serial oglądam nadal, EqG też, niestety na filmie jeszcze w kinie nie byłam... I raczej nie będę. Niestety, film jest grany tylko w weekendy, w godzinach porankowych, więc raczej go już nie zobaczę Poczekam na dvd. Albo na internety () 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 W Polsce to prawie cały tydzień leci w kinie, aż 2 razy nawet byłem i też chcę na DVD kupić. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Listopad 8, 2017 Autor Share Napisano Listopad 8, 2017 Trzeba wspierać twórców Generalnie, słyszałam wiele dobrego na temat filmu. Muszę go w końcu obejrzeć! A tak poza tym, to zamierzam się nadal rozwijać, w jakiś sposób, podczas pobytu w Szkocji. Na początku przyszłego roku chcę rozpocząć kurs japońskiego, i spełnić tym samym jedno ze swoich odwiecznych marzeń, jakim jest nauczenie się tego języka w mowie i piśmie. Poza tym, nauczenie się tego egzotycznego języka ma też inne, dobre strony - dodatkowy atut, kiedy chciałabym zmienić pracę, bądź wrócić do Polski (a nie wykluczam, iż za kilka lat wrócę do kraju). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 1 godzinę temu, Kirara napisał: Trzeba wspierać twórców Generalnie, słyszałam wiele dobrego na temat filmu. Muszę go w końcu obejrzeć! A tak poza tym, to zamierzam się nadal rozwijać, w jakiś sposób, podczas pobytu w Szkocji. Na początku przyszłego roku chcę rozpocząć kurs japońskiego, i spełnić tym samym jedno ze swoich odwiecznych marzeń, jakim jest nauczenie się tego języka w mowie i piśmie. Poza tym, nauczenie się tego egzotycznego języka ma też inne, dobre strony - dodatkowy atut, kiedy chciałabym zmienić pracę, bądź wrócić do Polski (a nie wykluczam, iż za kilka lat wrócę do kraju). Przyznaj się lepiej, że chcesz oglądać anime w oryginale 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Listopad 8, 2017 Autor Share Napisano Listopad 8, 2017 2 minuty temu, BiP napisał: Przyznaj się lepiej, że chcesz oglądać anime w oryginale Hyhy... To też. Ale bardziej mnie rajcuje czytanie mangi w oryginale 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 8, 2017 Share Napisano Listopad 8, 2017 Złote Łopaty i powroty Also, Kirara na forume: Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Listopad 8, 2017 Autor Share Napisano Listopad 8, 2017 I have no idea. 2013? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 9, 2017 Share Napisano Listopad 9, 2017 (edytowany) Wiedziałem że wróci, a Ty niewierny poniaczu? Moc uścisków dla Kiry Super jest Cię widzieć. Ale że serial dalej oglądasz to tego nie przebije. Fajnie było zrobić jakąś forumową wersję świtu żywych trupów ze wszystkimi takimi... odkopańcami. Jak nie zsummonujesz Systema to chociaż go pozdrów. Edytowano Listopad 9, 2017 przez Arjen 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Listopad 9, 2017 Autor Share Napisano Listopad 9, 2017 Jeeej, Arjen Forumowa sesja ze świtem żywych trupów? Z takimi zombie jak ja? Brzmi super! Pisałabym się na to! Systema możesz zaliczyć jako pozdrowionego, chociaż z tego co wiem, to powinien się dziś nawet zalogować! Może się kiedyś umówimy na jakieś pogaduchy na jakimś czacie głosowym, czy cuś... albo po prostu ponarzekamy na życie, pracę, itepe. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 11, 2017 Share Napisano Listopad 11, 2017 Wo, żyjesz. To może i Turret kiedyś wróci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 11, 2017 Share Napisano Listopad 11, 2017 Nie wróci... Sam przyznał, że już nawet nie pamięta hasła na swoje konto, no chyba że jakiś admin mu je zresetuje, lub założy nowe konto... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 23, 2017 Share Napisano Listopad 23, 2017 Łaaa, Kirara. Czasem to się można zdziwić, wchodząc tu i widząc taką pocztówkę z przeszłości. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts