Jump to content

[Ważne] Pomoc dla Poli

Siper

Recommended Posts

2 godziny temu Anoax napisał:

Wysłalbym nawet i takich z 10 ale mam abonament i mi nie wyśle takiego smsa. :/

No ja normalnie mogłem wysyłać :v Potem odpowiednią kwotę doliczano do rachunku xd No, chyba że sobie ustawiłeś blokowanie smsów premium :P 

12 godziny temu Ravin napisał:

Wysłane. Mam nadzieję, że uda się wyleczyć Polę...

Jeśli ktoś może zrobić przelew, to nie polecał bym wysyłania SMS, bo zwykle koło 50% kwoty trafia do pośredników świadczących usługi Premium SMS.

W przypadku akcji charytatywnych i takich, które mają na celu zebranie pieniędzy na szczytny cel typu walka z chorobą, czy smsy do fundacji zwykle pośrednicy zrzekają się wszelkich prowizji, czy innych roszczeń finansowych związanych ze świadczeniem usługi sms. Więc w takich przypadkach całość kwoty trafia na konto fundacji.

Wpłacona taka kwota, na jaką mnie stać w tej chwili.

Edited by Sosna
Wpłacone
  • Upvote 2

W ogóle wpadłem na pomysł, że jutro pogadam z znajomymi w pracy- a że jestem pracownikiem domu maklerskiego to chyba tak bardzo pieniędzy żałować nie będą i wpłacą trochę więcej niż tą symboliczną dyszkę.  :spike:

Jeśli w tym tygodniu mi dobrze pójdzie i sytuacja na rynku będzie taka jak przewidywałem, możecie też liczyć na kolejny przelew ode mnie. 

Dodatkowo udostępniłem na Facebooku.

I tutaj mam jeszcze prośbę: dużo użytkowników na forum posiada konto na DeviantArcie. Polecam udostępnić Journal z tym wpisem, tak żeby znajomi mogli go odczytać. Na tym serwisie jest sporo dobrych ludzi polaków i na pewno ktoś jeszcze wpłaci.

• Upvote 1

Ekipa z serialu "Szpital" dała kolejny dowód na to, że zbiórka pieniędzy nie jest jakąś ściemą (nie oszukujmy się, wiele osób tak powie). Czyżby mój mail do TVNu był małą "cegiełką" dzięki której zwrócili na nią uwagę? :twilight3: 

Spoiler

• Upvote 1
  • Create New...