Gość Maniek Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Wiesz Ziemowit, te 366 dni to niemalże 10% Twojego życia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 2 minuty temu Ziemowit napisał: Roztrzygnąłem już 2 kategorie czyli najlepszy mode O, to ja 2 minuty temu Ziemowit napisał: i najlepszy admin O, to też ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Podszywanie się pod ekipę, ban! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Maniek napisał: Podszywanie się pod ekipę O, to też ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 A ja? Taki samotny.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Cassidy napisał: O, to ja O, to też ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 2 minuty temu Ziemowit napisał: Radzę jeszcze raz dobrze sprawdzić te wyniki *podsuwa pieniądze* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 5 minut temu Cassidy napisał: *podsuwa pieniądze* Próba przekupstwa , Bode Manuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Ziemowit napisał: Próba przekupstwa Nie, nie, nie, to nie tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 i co ja robię tu /u-u/ co ty tutaj robisz są takie rzeczy że nikt nie zaprzeczy po co tu się głowić z daleka słychać szum /u-u/ co ty tutaj robisz 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Nominowana piątka to: @Cassidy @Rainbow Guitar @Uszatka @Zirathel @Major Degtyarev +1 z bonusikiem ode mnie czyli @FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Yay, dostaliśmy się do półfinału Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Właśnie teraz Rarilicious napisał: Gratki @Zirathel :3 dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 (edytowany) 5 godzin temu Ziemowit napisał: Nominowana piątka to: @Cassidy @Rainbow Guitar @Uszatka @Zirathel @Major Degtyarev +1 z bonusikiem ode mnie czyli @FirstChoice Jej! 9 godzin temu FirstChoice napisał: Jak dla Ciebie 366 dni to niedługo to musisz być bardzo cierpliwym człowiekiem, podziwiam. ^^ A to to będzie rok przestępczy teraz? Byłem święcie przekonany, że ten był przestępczy. Nie ma to jak być typowym nolifem, który nie ogarnia nawet który rok jest przestępny. Edytowano Grudzień 31, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 38 minut temu Rainbow Guitar napisał: Jej! A to to będzie rok przestępczy teraz? Byłem święcie przekonany, że ten był przestępczy. Nie ma to jak być typowym nolifem, który nie ogarnia nawet który rok jest przestępny. Ja tyż nie ogarniam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2016 Share Napisano Grudzień 31, 2016 Jak smutne życie mają ludzie którzy urodzili się 29 lutego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 2h Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 O wow, jestem w nominacjach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Tak, tak to jest ten moment, w którym ta prestiżowa nagroda ma już rok! Czas na uroczyste rozdanie! NAJMILSZY USER 2016: @Uszatka (drugi raz z rzędu) NAJLEPSZY MODE 2016: @Sosna NAJLEPSZY ADMIN 2016: @Decaded NAJWIĘKSZY RANDOM 2016: brak, ni ma! NAJBARDZIEJ PUSZYSTY USER 2016: @PervKapitan NAJBARDZIEJ JEDZENIOWY USER 2016: @Decaded NAJBARDZIEJ GOŁĘBI USER: @Ziemowit @Maniek NAJBARDZIEJ KUCYKOWY USER 2016: @Rainbow Twister ULUBIENIEC ZIEMOWITA 2016: 1. @Rainbow Guitar 2. @FirstChoice 3. @Cassidy NAJLEPSZY NOWY USER 2016: @Prlxtilicious NAJBARDZIEJ MUZYCZNY USER: @Rainbow Guitar NAJBARDZIEJ JAPOŃSKI USER (kategoria nieprzewidziana): @SPHRAX NAJBARDZIEJ W SUMIE SPOKO USER (-II-): @Seluna ANTYZIEMOWIT: @Pinkie szmalec pamiętacie hihi? GŁÓWNY ZŁOTY ZIEMOWIT: 1. @FirstChoice 2. @Rainbow Guitar 3. @Zirathel Życzę wam, aby 2017 był jeszcze lepszy i żebyście cały czas ciężko pracowali czy to na Złotego Ziemowita Miesiąca, czy tygodnia, a ewentualnie roku. Od teraz wszyscy pracują na czystej karcie na Złotego Ziemowita! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Zirciu dostał ZIEMOWITA ^^ Podziel się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Łał, jestem trzecim ulubieńcem Toż to dla mnie Zaszczyt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Dawaj jeść, albo delegalizuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 Random pusty, to już wiem nad czym pracować Gratki wszystkim xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 (edytowany) 8 minut temu Zirathel napisał: Tak btw to dalej nie wiem co robię w kategorii "Główny złoty Ziemowit" Jesteś ulubieńcem Cassidy, Ciarana, Maffla - całe forume cię lubi. W dodatku jesteś największym fanem Luny w Polsce. Poza tym życzyłeś wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku, jesteś aktywny na forume i masz nick ZIRATHEL. A Cassidy to afroamerykańskiraper Edytowano Styczeń 1, 2017 przez Ziemowit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 "No dobrze. Ja mogę Ci wyjaśnić różnicę między japońskimi partykułami: は(wa) i が(ga)" ~SPHRAX 1.5.2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się