WhiteHood Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 A gdzie moja nagroda za bycie wyznacznikiem prawicowości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 godzinę temu Ziemowitełeł napisał: Widzisz jak łatwo można zaimponować KLASYFIKACJA TYGODNIA 1. @Mates 2. @Rainbow Guitar 3. @Pawiu 4. @Decaded 5. @Selenium Wyróżnieni: @GreenLink @Setco @Major Degtyarev FUCK YEAH! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 jej wyróżnienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 22 godziny temu Mates napisał: FUCK YEAH! Gratuluje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 5, 2016 Share Napisano Kwiecień 5, 2016 dzięks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 NAGRODA TYGODNIA: Klasyfikacja: 1. @Setco 2. @Virtual_Wolfy 3. @White Hood 4. @Dank Lord 5. @Selenium Wyróżnienia: @Pawiu @GreenLink @Mates Jutro pojawią się również nagrody weekendu DZIŚ TEŻ ŚWIATOWY DZIEŃ GOŁĘBIA, WIĘC CZAS NA KLASYFIKACJE GOŁĘBI TEGO ROKU NA FORUM 1. @Pawiu 2. @Voltiur2 3. @Kaczucha (Nie żyje, ale też ptak) Gratulacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Za co mam wyróżnienie?xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 6 minut temu Mates napisał: Za co mam wyróżnienie?xd A tak się złożyło. Ciesz się, że nie dostałeś nagrody dla gołębia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Domagam się pierwszego miejsca albo temat ląduje w koszu Na jakiej zasadzie wybierane są osoby? Widzimisię autora, jakieś tajne głosowania, czy inna magia? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 2 minuty temu Decaded napisał: Na jakiej zasadzie wybierane są osoby? Widzimisię autora, jakieś tajne głosowania, czy inna magia? Dołączam się do pytania ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 I ja też 3 minuty temu Pawiu napisał: Dołączam się do pytania ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 (edytowany) 12 minuty temu Decaded napisał: Domagam się pierwszego miejsca albo temat ląduje w koszu Za co? 12 minuty temu Decaded napisał: Domagam się pierwszego miejsca albo temat ląduje w koszu Na jakiej zasadzie wybierane są osoby? Widzimisię autora, jakieś tajne głosowania, czy inna magia? Osoby, które wpadły mi w oko xD i ci co lubią parówki. Tak na serio to są osoby, które moim zdaniem były najfajniejsze. Edytowano Kwiecień 9, 2016 przez Ziemowitełeł MACIE ODPOWIEDŹ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 godzinę temu Ziemowitełeł napisał: Tak na serio to są osoby, które moim zdaniem były najfajniejsze. Miło xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 (edytowany) Cytuj Tak na serio to są osoby, które moim zdaniem były najfajniejsze. Fajny? Ja tu jestem, by lewactwo orać. Spoiler Edytowano Kwiecień 9, 2016 przez White Hood 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 3 minuty temu White Hood napisał: Fajny? Ja tu jestem, by lewactwo orać. Pokaż ukrytą zawartość i bardzo dobrze! Precz z lewakami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Dlaczego cały czas te same osoby? Za to to wyróżnienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 6 minut temu Selenium napisał: Dlaczego cały czas te same osoby? Za to to wyróżnienie? JEŻELI TAK TO WYJDŹCIE POD MÓJ I ZBIJCIE SZYBĘ KAMIENIAMI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 2 godziny temu Ziemowitełeł napisał: JEŻELI TAK TO WYJDŹCIE POD MÓJ I ZBIJCIE SZYBĘ KAMIENIAMI Znaczy nie nadążam za powiadomieniami. Mój laptop to taki grat, a tu jeszcze tyle powiadomień ,że sama się gubię. To nie miało brzmieć groźnie czy ironicznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 2 godziny temu Ziemowitełeł napisał: JEŻELI TAK TO WYJDŹCIE POD MÓJ I ZBIJCIE SZYBĘ KAMIENIAMI Ale po co te nerwy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Kwiecień 10, 2016 Share Napisano Kwiecień 10, 2016 13 godziny temu Pawiu napisał: Ale po co te nerwy A CZY JA SIĘ TUTAJ DENERWUJE? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setco Napisano Kwiecień 10, 2016 Share Napisano Kwiecień 10, 2016 A ja już z tego nic nie rozumiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 10, 2016 Share Napisano Kwiecień 10, 2016 3.04.2016 at 14:30 Ziemowitełeł napisał: Ja też. Nie wiem czemu, ale nie mogę normalnie napisać tylko muszę w cytacie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 10, 2016 Share Napisano Kwiecień 10, 2016 Wchodzisz na forum, a tu nagroda. Podziękował :] U części osób widzę [głos komentatora z UT]: Dobule Nagroda, Triplle Nagroda, MULTI NAGRODA, ULTRA NAGRODA, MMMONSTER NAGRODA!!! A ja nominuję: - @Selenium - za rewelacyjną sygnę - @Rainbow Guitar - avatar - @Cahan - za absolutnie genialny, poryty i w ogóle "fanfik" o "...poprawnych seksach" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Kwiecień 10, 2016 Share Napisano Kwiecień 10, 2016 2 minuty temu Triste Cordis napisał: - @Selenium - za rewelacyjną sygnę Dziękuję ( Nie wiem dalej za co tyle nagród ^^) Ja daję za tworzenie forumowej gry. Trzymaj się chłopie, i nie dopuść do końca projektu, bo mój NPC czeka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 10, 2016 Share Napisano Kwiecień 10, 2016 godzinę temu Triste Cordis napisał: - @Rainbow Guitar - avatar Dziekuję, nominacja to zawsze fajna sprawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się