Jump to content

Złote Ziemowity !2018!

Guest Ziemowit
 Share

Recommended Posts

1 minutę temu, PainChillerPL napisał:

@Ziemowit Nie pamiętam bym cie stalkował... ale mogę zacząć.

Wchodzisz na wszystkie serwery na których ja jestem ostatnio. Ja to czuje, ja to słyszę, ale tego nie opiszę. 

• Upvote 1

• 3 weeks later...

Miałem napisać nominacje, ale zaspałem. Kij z tym, czas na nagrody. 

Żeby jednak przytrzymać was w napięciu to życzę Szczęśliwego Nowego Roku, żeby ten 2018 był jeszcze lepszy niż 2017. I abyście dobrze się bawili i mieli całą masę powodów do radości :D

Najbardziej puszysty user: @PainChillerPL 

Najbardziej martwy trup: @Setco 

I wziuu, lecimy dalej z tym razem nagrodą, a właściwie nagrodami głównymi. 

Trzecie miejsce to @Kruczek. Bardzo żywa osoba, w sumie jedyna, której każda z wypowiedzi moim zdaniem była albo mądra, lub śmiechowa. Ogółem zawsze trafiał w punkt i go szanuję i to ostatnie przesądziło głównie :kappa:. A tak na serio to brawa dla tego Pana. 

Drugie to @Polineks. Wytrzymałeś w sumie ze mną cały rok, wkręciłeś mnie w FGZ, gdzie dorzuciłem swoje trzy grosze chaosu, a na sam koniec galiśmy wspólnie online w FM-a. Cokolwiek nie tworzyłem czy nie organizowałem to brałeś w tym udział, więc brawo. Za to należy ci się Srebrny Ziemowit 2017

I pierwsze miejsce to @Onyx. Za wspólny projekt, który może nie poszedł tak jak zaplanowaliśmy, ale było bardzo dużo chwil, dla których pracowaliśmy. Mieliśmy wspólny cel i go zrealizowaliśmy w jakimś stopniu, plus jeszcze piękna i wspólna praca. Złoty Ziemowit za rok 2017 należy do ciebie, rób z nim co chcesz. 

Zobaczymy kto i z jakim dorobkiem zakończy rok 2018, a od tego poniedziałku na ten rok pracujecie, wcale ta praca nie polega na wspólpracy ze mną i podlizywaniu się mi. 

Szczęśliwego Nowego Roku! 

Jak któryś z moderatorów, np. @Sosna nie ma nic ciekawego do roboty, to może zmienić z 2017 na 2018 nazwę, bo przypomnę jestem na moim nowym koncie :v 

Edited by Ziemowit
  • Upvote 2
  • Haha 1

• 2 months later...