Rainbow Guitar Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Jestem tak stary, że nie mam już wyobraźni i nie wiem co wymyślić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Jestem tak stary, że nie mam pomysłów :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 (edytowany) Jestem tak stary, że gram w każdy piątek z Panem Czasu w szachy (tylko raz wygrałem, jeszcze przed początkiem wszechświata ) Edytowano Lipiec 12, 2016 przez Michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 Jestem tak stary jak stara twojej starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej i twoje starej. Jaki stary/a ty jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 15, 2016 Share Napisano Lipiec 15, 2016 Jestem tak stary, że pamiętam jeszcze: sukcesy Panzerwaffe, bitwę pod Studziankami, ostatnie słowa Tuchaczewskiego ('Towarzysze, nie strzelajcie!'), wąs Józka, derpyface Adolfa, 'francuską partyzantkę', 'walki w Danii', pierwsze testy V1, brzuch Goeringa, Wyspy Sołowieckie i wiele, wiele innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 15, 2016 Share Napisano Lipiec 15, 2016 Jestem tak stary że Dziecko Czasu z Gravity Falls jest moim pra-pra-pra-prawnukiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 jestem tak stara, że uczyłam wiązać buty matkę naturę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegendarnyKapitan Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 (edytowany) Jestem tak stary że to ja zapoczątkowałem wszystko, mówiąc Bogu przy butelce: Nie wieże, nie zrobisz tego. a szóstego dnia gdy stworzył Ewe powiedział: ja już dłużej nie pije. PS.: Nie mam starej. Ja po prostu zawsze byłem. Edytowano Sierpień 23, 2016 przez Zmuszony, nie chętny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 (edytowany) Jestem tak stary, że to ja dałem Bogu pomysł na stworzenie wszystkiego. Edit: I podsłuchiwałem rozmowę @Zmuszony, nie chętny z Bogiem. Edytowano Sierpień 23, 2016 przez Flaming 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegendarnyKapitan Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 (edytowany) -Kuzynie? To ty? -Możliwe. A kto mówi? -No ja. Nie poznajesz kuzyna Marek??? ok Edytowano Sierpień 23, 2016 przez Zmuszony, nie chętny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 (edytowany) Możliwe. A kto mówi? -No ja. Nie poznajesz kuzyna Marek??? Ja nie jestem Marek... Dobra, koniec offtopu, bo się jeszcze kto przyczepi. Edytowano Sierpień 23, 2016 przez Flaming 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Jestem tak stary, że czekałem eony aby zobaczyć na żywo Wielki Wybuch. Chciałem do tego popcorn, ale niestety jeszcze nie został wtedy wynaleziony. Bardzo mi się wtedy krajało serce z tego powodu. Jak stary jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Jestem tak stary, ze pamiętam, kiedy rodził się Krzysztof Ibisz. Jak stary/a Ty jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Jestem tak stary, że pamiętam jeszcze internet przed neostradą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 (edytowany) jestem tak stary, że na opowieści o Bogu ja odpowiadam: kto? nie znam tych nowych. Jak stary/a Ty jesteś? Edytowano Sierpień 25, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Ja jestem tak stary że pierdzę kurzem A jak stary/a jesteś Ty ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Jestem tak stara, że kiedy po raz pierwszy oglądałam pierwszy film Pokemonów to z racji wieku kompletnie go nie rozumiałam i myślałam, że Pikachu jest zły bo zamienił Asha w kamień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 Jestem tak stary, że pamiętam czasy kiedy to jeszcze nie było Beliara i Adanosa, a był jedynie sam chaos wykreowany przez Innosa. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Jestem tak stary, że widziałem początki pleśni na gwiezdnym pyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Jestem tak stary że widziałem narodziny starswirla brodatego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 Jestem tak stary że pamiętam pamiętam jak z Jankiem Kosem zdobywałem Berlin. A jak stary/a jesteś Ty ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Grudzień 10, 2016 Share Napisano Grudzień 10, 2016 Jestem tak stary że pamiętam jak żegnałem arcyksięcia Ferdynanda gdy wybierał się do Sarajewa. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Grudzień 12, 2016 Share Napisano Grudzień 12, 2016 Jestem tak stary, że mam zdjęcie z T-rexem. Jak stary jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 23, 2017 Share Napisano Styczeń 23, 2017 Jestem tak stary, że się kiedyś urodziłem Jak stary jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 jestem tak stary że mam aż trzy różne daty urodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się