Cipher 618 Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 (edytowany) Jestem tak stary, że wczoraj rano obudziło mnie jakieś "smyranie". Okazało się, że to grupa archeologów oczyszczająca z pyłu znalezisko. . Edytowano Marzec 20, 2017 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Jestem tak stary że pamiętam czasy kaset VHS 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 jestem tak stary że pamiętam gościa który wymyślił vhs 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Jestem tak stary, że pamiętam czasy zabawy na podwórku z sąsiadami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 jestem tak stary że nie pamiętam abym wygrał kiedykolwiek w kwadrata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Jestem tak stary że nie pamiętam bym miał dziewczynę xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 jestem tak stary że pamiętam kasety z grami na commodore c64 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Jestem tak stary, że rok mojego urodzenia składa się z 20 cyfr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Jestem tak stary, że pamiętam emisję pierwszego odcinka mody na sukces, uwaga spoiler już w pierwszym odcinku syn dymał matkę, a ojciec córkę i tak narodziły się klany Forresterów i Loganów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 jestem tak stary że pamiętam "Dynastię" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Jestem tak stary że.... O czym to ja mówiłem? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 jestem tak stary że nie pamiętam o czym zpaomniałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Jestem tak stary, że młodzież na wiosce mówi mi dzieńdobry (tak było ;_; ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 jestem tak stary że pamiętam jak na cmentarzach zamiast krzyży stawiali jeszcze obeliski ze światowidem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Jestem tak stary, że dzieciak, który dzisiaj do mnie zagadał w autobusie powiedział mi na pożegnanie "do widzenia". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 jestem tak stary że pamiętam jak zawisza wyglądał zanim wysmarował swoją zbroję sadzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 4 minuty temu Lemi napisał: Jestem tak stary, że młodzież na wiosce mówi mi dzieńdobry (tak było ;_; ) Dzisiaj w robocie 3 dzieci mi powiedziało dzień dobry, a jedna dziewczynka się nawet ukłoniła ^^ Jestem tak stary, że wiem u kogo się strzygł Jezus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Jestem tak stary, że pamiętam waszych owłosionych przodków skaczących po drzewach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 (edytowany) 2 minuty temu ToxicMasterUzi napisał: Jestem tak stary, że wiem u kogo się strzygł Jezus też wiem: Spoiler u nikogo Jestem tak stary że pamiętam jak na myśl o pograniu w colgate dzieciaki zwiewały z ostatnich zajęć w szkole. Edytowano Marzec 20, 2017 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Jestem tak stary że pamiętam jak krzyczałem: "Pantera na szóstej!...dawaj mołotowa!..Heniek kryj się!.....sanitariusz!...wycofujemy się!!!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dismas Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Jestem tak stary, że jutro mam wizytę u lekarza specjalisty w szpitalu NFZ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 jestem tak stary, że pamiętam co było jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Jestem taki stary że wiem co tak naprawdę stało się na Titanicu, kapitan za dużo wypił i takie były skutki picia wódki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Jestem tak stary że pamiętam walkmany, dyskietki,kasety, narodziny Trylogii Heroes Might and Magic i zabawę na podwórku A ty jak stary jesteś? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Marzec 20, 2017 Share Napisano Marzec 20, 2017 Jestem tak stary, że jako jeden z pierwszych umieściłem posta w tej zabawie... How old are you? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się