Rory Mercury Napisano Czerwiec 16, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2016 nie wiem co dalej mogę powiedzieć po za tym że nie pisze do mnie już od jakiegoś czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 (edytowany) 23 minuty temu Świeży rekrut napisał: (Powtarzasz się.) Miłośnik muzyki wszelakiej, (Tak, wiem) Nie jestem miłosnikiem muzyki wszelakiej, tylko metalu, rocka, bluesa, punka, grunge, ska itp. Wracając: miała kilka problemów z prawem. Edytowano Czerwiec 16, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 (edytowany) 16.06.2016 at 18:08 Flaming napisał: (Tak, wiem) Nie jestem miłosnikiem muzyki wszelakiej, tylko metalu, rocka, bluesa, punka, grunge, ska itp. Wracając: miała kilka problemów z prawem. "poprzednik mój jest" nie "poprzednik mój miał" Poprzednik mój jest FLAMINGIEM!! (i to używającym klawiatury komputerowej do wyrażania swych myśli, why? ) Edytowano Czerwiec 29, 2016 przez Michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Poprzednik mój jest... Ymmm... Nieświadomy zagrożenia jakie na nas czyha? (Tak @Michalski9, chodzi o to z Illuminati) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Poprzednik mój jest metalowym zergiem i członkiem parów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Poprzednik mój jest (porządnym) dresiarzem, który słucha prawdziwego rapu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 29, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2016 poprzednik mój jest naprawde zajebistym gościem z którym można pogadac o dupie Maryni tylko trochę leń z niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 3 minuty temu Ratchet napisał: dupie Maryni Że o czym? Poprzednik mój jest mądrym człowiekiem Lombaxem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 29, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2016 1 minutę temu Flaming napisał: Że o czym? Poprzednik mój jest mądrym człowiekiem Lombaxem to takie powiedzenie inaczej znaczy że można pogadac o wszystkim Dziękuję za Lombaxa mój poprzednik jest naprawdę dobrym kompanem i nie umiem sie z nim nudzić nawet w necie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Mój poprzednik jest dziewczyną. O różnych zainteresowaniach. Lubi szybką akcję i wszystko co ma w sobie silnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 29, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2016 mój poprzednik pisze naprawdę zajebiste fiki i ostatnio jest trochę zabiegany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Jest fanką Ratcheta i jego kumpli. Gra w gry, interesuje się także mechaniką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Pisze całkiem fajne fiki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 lubi rockowe kawałki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Nie znam, ale wiem, że jest fanem Twilight Sparkle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 3, 2016 Share Napisano Lipiec 3, 2016 Mój poprzednik ma 178 cm wzrostu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 4, 2016 Share Napisano Lipiec 4, 2016 Poprzednik mój jest najwidoczniej fanem biedronki i czarnego kota uwu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 (edytowany) Poprzedniczka jest fanką Naruto Edytowano Lipiec 8, 2016 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 Poprzednik mój chyba lubi Mustanga z Dzikiej Doliny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 Poprzednik mój jest wszechobecny na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 Mój poprzednik najwidoczniej lubi Lunę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 Mój poprzednik lubi astronomię, kosmologię i Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 Mój poprzednik lubi Sunset Shimmer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 Mój poprzednik leży na plaży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 mój poprzednik dawno nie był u fryzjera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się