PrinceKeith Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 -Sczerze, to nie wiem. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2016 - No właśnie. - Uśmiechnął się do niej Hide, w tym momencie właśnie przez drzwi weszli rodzice Hideakiego. Chłopak się poderwał i wyszedł do przedpokoju. - Cześć mamo, cześć tato, jak tam w pracy? Mamy gościa, znaczy moja koleżanka z klasy. - Co ? - Zdziwił się ojciec, matka się tylko uśmiechnęła i poklepała syna po głowie. - No pomogła mi posprzątać po zajęciach klubowych i zaproponowałem jej żeby zjadła z nami. - Hmm to dobrze, przedstaw nas. Hideaki zawołał Madokę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Madoka przyszła tam szybkim krokiem. -Dzień dobry, jestem Madoka. - powiedziała po czym się skłoniła, na twarzy miała uroczy uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Ojciec Hideakiego przyjrzał się dziewczynie. - Miło mi Fukai Kurosaki. - Ukłonił się lekko. - Shina Kurosaki, proszę zaopiekuj się naszym synem. - Powiedziała do Madoki z uśmiechem takim samym jak u Hideakiego. Chłopak tylko wywalił na nią gały zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Dziewczyna zachichotała. -Dobrze. Lecz uważam, że Hide jest w takim wieku, że umie o siebie zadbać. A artystka taka jak ja nie za bardzo zna się na obronie. - powiedziała Madoka patrząc na chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2016 - Mamo przesadziłaś. - Powiedział chłopak, ta tylko zachichotała. Po chwili wszyscy siedzieli przy stole, zastawionym ciepłym pachnącym jedzeniem. Po modlitwie zaczęliście. - Przepraszam za nich. - Powiedział na ucho nagle Hide. (( Wiesz o co chodzi jak rodzice w japoni mówią coś takiego do wybranki swojego syna? Dają jej coś w rodzaju pozwolenia by z nim była)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 //Wiem xD Madoka uśmiechnęła się do niego. -Mój, ojciec pewnie nie byłby lepszy. Zapewne siadziałby nie trzeźwy. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Po skończonym posiłku Hide szybko umył naczynia i podszedł do Madoki. - Odprowadzić cię do domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Madoka pokiwała głową. -Twoi rodzice są sympatyczni. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2016 - Ehh dzięki. - Powiedział uśmiechnięty, był także zawstydzony swoimi staruszkami. Gdy wyszli z mieszkania Kurosakich było już ciemno na dworze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Madoka rozejrzała się dookoła. - Ale ciemno. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2016 - No jest już 19. - Odpowiedział Hide. - A tak w ogóle to jak ci się układa z twoim ojcem. Powiedziałaś że dużo pije. - Zaniepokoił się chłopak. - Myślę że można było by tak zrobić że mogła byś mieszkać u nas jeśli policja by go zatrzymała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Madoka wzruszyła ramionami. -Często wychodzi, niby do pracy ale kto wie. Nie wchodzimy sobie w drogę. Ale na moje plecy lepiej nie patrzeć. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2016 - Co ci zrobił? - Zapytał Hide, martwił się o dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Madoka skrzywiła się. -Dostałam parę razy nożem, nic wielkiego. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Hideaki wyglądał na przerażonego. - Powinnaś powiedzieć to na prawdę policji. - Widać że się o nią martwił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Madoka spojrzała na niego. -Sama tam nie pójdę. Po za tym, prawdopodobieństwo, że by mnie zabił wynosi sto procent. - stwierdziła. //Będziesz jej ojcem czy ja mam być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 (( Ja będę)) - Hmm szkoda że nie mam swojego miecza bambusowego. - Powiedział cicho pod nosem. Złapał Madokę za rękę. - Będziesz ze mną do końca mojego życia? - Zapytał ją na poważnie. Miał lekki uśmiech na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Madoka zaśmiała się. -Jeśli czas pozwoli. - stwierdziła. Jeśli wrócili to zapukała do domu, nie chciała tak po prostu pukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 - Czego - Ryk za drzwi był bardzo dobrze słyszalny. Hideaki odsunął dziewczynę od drzwi które właśnie w tym momencie roztworzyły się w impecie. Ojciec Madoki był pijany, było to po nim widać. - A to ty właź do środka a tego kurdupla zostaw za drzwiami, muszę cię ukarać za późny powrót do domu, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Madoka spojrzała na niego. -Nie! - powiedziała. Jedną dłoń trzymała w kieszeni. Miała tam nóż i telefon. Mogła albo zadzwonić albo go zabić. Otworzyła kieszeń tak by tylko Hide widział przedmioty. Spojrzała na niego pytającym wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 - Uciekaj - Powiedział cicho, wybrał opcje zadzwonienia. Ponownie spojrzał na ojca Madoki. - No rusz się mała niewdzięcznico. - Ryknął na nią żeby weszła do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Madoka zkrzywiła się. -Nie! - powiedziała po czym chwyciła za telefon, schowała się za Hide i zaczęła dzwonić. Jeśli udało jej się zadzwonić, opowiedziała całą sytuację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 18, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Udało jej się opowiedzieć sytuacje policji. Natomiast jej ojciec chcąc ją powstrzymać próbował wyrwać jej telefon. Hideaki zaczął się z nim przepychać i po chwili przeleciał przez barierkę i spadł z pierwszego piętra. Widać było jak leci krew z jego czoła, lewą rękę miał wykrzywioną pod nienaturalnym kątem. Była złamana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Madoka warknęła. -Nikt! Nie! Będzie! Robił! Krzywdy! Hidekiemu! - powiedziała po czym rzuciła się na niego z norzem, chcąc zadać mu cios w klatkę piersiową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts