Harkles Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Nie mam nic do robotu jakies pomysly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Ja proponuję jakąś grę przykładowo pingpong lub tenis, ewentualnie basen albo gra w karty. Możesz też oglądnąć jakiś film lub porysować. Jest dużo możliwości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harkles Napisano Lipiec 23, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2016 O czlowieku nie wpadłem na to jestes geniuszem juz zaczynam grac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Załatw sobie talię dobrych kart, odpal filmy instruktażowe na YT z karcianymi sztuczkami i ćwicz. Nagroda: jak ogarniesz, będziesz robił furorę u znajomych/w szkole/w pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Proponuję wziąć się do roboty, na pewno nie będzie ci się nudzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Zacznij pisać. Jeśli zakorzenisz się w tym i ogarniesz, że to Twój grunt, może coś z tego wyjdzie. A jak nie, to warto odświeżyć sobie np. filmografie i klasyczne dzieła kinematografii, aby móc gasić ludzi znajomością różnych tytułów oraz aby mieć jakiś ciekawy argument wsparty filmem z tyłu głowy. Pomagaj rodzicom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Siedź na forum o kucykach i pisz o tym, że nie wiesz co robić z życiem. Przy okazji kalecząc język polski i miej gdzieś interpunkcje. Oh wait... 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Nie ma co robić? Tak na serio? Znajdź jakąś pracę na sezon. Przynajmniej u mnie się to sprawdza. 8-17 robota, reszta czasu na co chcesz, jako profit dolicz sobie zarobek. Dodaj sobie jakieś zajęcie to dojdzie do Ciebie, że czasu na cokolwiek masz za mało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Lipiec 23, 2016 Share Napisano Lipiec 23, 2016 Nogi i brzuch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 24, 2016 Share Napisano Lipiec 24, 2016 Wyjazd na Rodos Spoiler Rodzinne Ogródki Działkowe Otoczone Siatką 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Lipiec 24, 2016 Share Napisano Lipiec 24, 2016 Ja rysuję Pokemony w Paincie XDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 24, 2016 Share Napisano Lipiec 24, 2016 Idź do pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 24, 2016 Share Napisano Lipiec 24, 2016 Śpij. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 31, 2016 Share Napisano Lipiec 31, 2016 Mysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 31, 2016 Share Napisano Lipiec 31, 2016 Narzekaj na nudę. Na początku września narzekaj, że już po wakacjach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Nie pamiętam, abym kiedykolwiek się nudził. Zawsze znajdę coś do roboty. Co do tematu, myślę, że poprzednicy już powiedzieli wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 ja tam się nie nudzę: Spoiler Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Ja mam pracę na swojej wiki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Sierpień 11, 2016 Share Napisano Sierpień 11, 2016 (edytowany) Praca, przeprowadzka do paskudnego mieszkania w którym trzeba unicestwić wszystkie bibeloty po ciotce, znów praca, pisanie pracy dyplomowej, odwiedzenie poniaczków w trójmieście - to moje plany, może coś Ci się spodoba ;P A co do propozycji dla Ciebie to zrób coś rozwijającego. Edytowano Sierpień 16, 2016 przez Metka04 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Sierpień 12, 2016 Share Napisano Sierpień 12, 2016 Utopić się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 12.08.2016 at 16:33 Ziemovit Footballer napisał: Utopić się. Wiesz, że chciałam to samo napisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 Nie odpalać komputera (czego nie robić ale dobra) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się