BiP Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Wiem, że jest tu bardzo mało ludzi, którzy pamiętają, lub znają tamte czasy, ale może komuś się uda rozpoznać te przedmioty? http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/13,114883,5627.html?i=9 Mój wynik to: A jestem rocznikiem 89 @Dolar84 ciekawe ile ty wyciągniesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 z ciekawości sprawdziłem, i osiągnąłem 7/9, całkiem nieźle jak na mój rocznik. Temat tylko do publikowania swoich wyników? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Rocznik '94 Po drugie ten temat powinien znaleźć się w offtopie, bo nijak nie pasuje do działu Cheerliee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 25, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2016 Właśnie teraz Simplistic napisał: Temat tylko do publikowania swoich wyników? Nie, można też komentować. Właśnie teraz Sosna napisał: Po drugie ten temat powinien znaleźć się w offtopie, bo nijak nie pasuje do działu Cheerliee To przenieś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Przeniosłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Rocznik 1992. Chyba się starzeję... Ale spoko, zaraz przyjdzie Dziadzio Dolar i osiągnie wynik 10/9. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Połowę z tych rzeczy jeszcze mam na działce. Mogło też by być pytanie o żelazka z "duszą" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 Twój wynik to: 5/9 Nie jest źle, ale zabrakło ci trochę do maksymalnego wyniku. To może oznaczać, że jesteś dzieckiem wczesnych lat 90. - zgadliśmy? No zgadli 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Sierpień 25, 2016 Share Napisano Sierpień 25, 2016 5/9, rocznik 2000. To chyba przez to ,że parę rzeczy się zachowało u mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 (edytowany) Swoją drogą stare taśmy wideo bardzo dobrze sprawdzają się jako straszaki na ptactwo na działkach (przynajmniej u mnie). Edytowano Sierpień 26, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 7/9 z tym pod 6 sie nie spodziewalem nawet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 Rocznik: 2002 Posiadam niektóre przedmioty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 1, 2016 Share Napisano Wrzesień 1, 2016 Istnienie tego państwa byłoby obrazą dla całej ludzkości. Przeznaczeniem Polski było być normalnym, przyjemnym, rozwiniętym krajem Zachodu, idealnym połączeniem Wschodu i Zachodu, Wschód jako Słowiańszczyzna, a Zachód poziom życia, kultura. Poza tym Polski nie wolno tak po prostu zasyfić w tak bezczelny sposób. Dlatego państwo komunistyczne na tym terytorium nigdy nie istniało, a co za tym idzie, nie ma z niego żadnych wynalazków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 9, 2016 Share Napisano Grudzień 9, 2016 8/9 Część z tych przedmiotów służy mi do dziś :D. Do tego mogę doliczyć motorower ,dwa motocykle i radia. Wszystkie te sprzęty służą mi do dziś i działają o wiele lepiej od dzisiejszego badziewia, bo w tedy robiono je na lata a nie na czas gwarancji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się