Starlight Sparkle Napisano Październik 15, 2018 Share Napisano Październik 15, 2018 @Michalski9 Ale nie wiem, czy jest smakowite. Odczucia mam mieszane. Odpisywałem na kilka PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 16, 2018 Share Napisano Październik 16, 2018 Przeliczałem sobie odłożone banknoty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 16, 2018 Share Napisano Październik 16, 2018 Odpisałem na sms... odpisałem znowu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Październik 17, 2018 Share Napisano Październik 17, 2018 @Starlight Sparkle zobaczymy, w każdym razie dziękuję . Czytełem wiadomość od przyjaciela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 17, 2018 Autor Share Napisano Październik 17, 2018 Rozmawiałam na GG, słuchałam sobie w tle filmiku o tym czy warto grać na prywatnych serwerach Black Desert i przeglądałam rysunki na deviantArcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Black Napisano Październik 17, 2018 Share Napisano Październik 17, 2018 Przeglądałem forum mlppolska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 17, 2018 Autor Share Napisano Październik 17, 2018 Uzupełniałam regulamin galerii Stygiana i Sunbursta, słuchając przy tym o jakiejś dramie z Metina, w którego nawet nigdy nie grałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 17, 2018 Share Napisano Październik 17, 2018 Przeglądałem najnowsze posty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 17, 2018 Share Napisano Październik 17, 2018 Medytowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 17, 2018 Share Napisano Październik 17, 2018 Pracowałem nad stylem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Takie tam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Odpisywałam w temacie, choć powinnam się zająć fanfikiem który jest w czarnej dziurze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2018 Share Napisano Październik 19, 2018 Spamowałem i odpisywałem w tawernie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 szlag mnie trafił bo windoza 10 raczyła dostać się do katalogu głównego serwka (z poziomu explorera) nie po jego nazwie lecz po adresie (mimo że w otoczeniu sieciowym serwer widnieje pod nadaną mu nazwą) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Przegrałem promo do diamentu w League of Legends. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Zrobiłem sobie herbatę, włączyłem forum, Discorda, Telegrama, Youtube i gmail... uff teraz tylko to ogarnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Zaparzyłem kawkę i spożyłem pysznego piernika od mamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 mimo szaleństwa w pewnym numerkowym temacie skończyłem projektować PCB przeznaczonej do testowania wzmacniaczy operacyjnych ADA4522 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Grałem w The Walking Dead: Final Season Spoiler Nienajlepsza gra w jaką grałem, ale w sumie bardzo dobra - 8/10 Spoiler Szkoda, że Telltale Games zbankrutowało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Szukałem fajnych gifów z MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Zjadłam ostatni talerz zupy pomidorowej i jestem dalej głodna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 20, 2018 Share Napisano Październik 20, 2018 Znalazłem błąd w projekcie i wszystkie gerbery poszłyyy.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Październik 21, 2018 Share Napisano Październik 21, 2018 Założyłem to konto słuchając swojej kucykowej playlisty w tle 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 21, 2018 Share Napisano Październik 21, 2018 Luz relaks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 21, 2018 Share Napisano Październik 21, 2018 Słuchałem sobie youtube z przyjemnością, dopóki nie wyskoczył koleś od pierwszej pożyczki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się