Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 15, 2016 Share Napisano Październik 15, 2016 Robię cosplay postaci z filmu już jest zrobiony cały kostium mam tylko kilka poprawek i raczej jutro będzie gotowe oto on Jason z 2 części piątku 13 tylko worek mam inny i nad nim muszę popracować a dokładniej moja mama xD Dobra mam sorry za jakość zdjęcia ale mam słaby aparat może jutro zapytam się kumpla czy mi fotke zrobi on ma chyba 12mpx a mam tylko 5 ehh...wiem ze dalekie od oryginału a mój worek jest jutowy i w dodatku za krótki za krótko go ucialem ale liczą się chęci 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajaximus Napisano Październik 20, 2016 Share Napisano Październik 20, 2016 2016-10-10 at 13:24 UziSlasherBass napisał: Szyli mi oko bez znieczulenia A propos bez znieczulenia. Ja u dentysty za każdym razem siedzę bez znieczulenia, a byłem już wiele razy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 20, 2016 Share Napisano Październik 20, 2016 Kupiłem na Allegro okazało się że to nie jest maska zwykłego Predatora tylko Derp Predatora xD Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Październik 20, 2016 Share Napisano Październik 20, 2016 Uzyskałem dzisiaj oficjalnie wyższe wykształcenie Czuje się tak samo jak zawsze ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Gamepad NATEC NJG-0407 Genesis PV44 pc/ps3 ze sklepu internetowego mediaexpert, ma funkcję Turbo pociski z pistoletu wystrzeliwuje z prędkością karabinu maszynowego ^^ Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Otworzyłam butelkę kwasu chlebowego nożyczkami do paznokci, załatwiłam przeniesienie zaliczenia z dodatkowego przedmiotu i kupiłam mangę "Sherlock". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Dzisiejszy zakup Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Dzisiejszy zakup Spoiler Już lepiej było kupić doom BFG edition 3 części na jednej płycie miałem na ps3 na kompa raczej tak samo jest Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 Ostatnio spotkałem Rarity, znaczy Monikę Kwiatkowską i zdobyłem jej autograf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 (edytowany) Kupiłem nową gitarę Spoiler (choć ta ma zdobienie na 12 progu inne i jest jaśniejsza i moja jest chyba ma zeberkę w granatowy kolor ale to tam nieważne :P) Edytowano Listopad 1, 2016 przez Maffle Fluff 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Listopad 7, 2016 Share Napisano Listopad 7, 2016 (edytowany) Jestem najlepszą korepetytorką na świecie! Dlaczego? Spoiler Wykładam za darmo! I ostatnio narysowałam w miarę ładny rysunek xD Spoiler Edytowano Luty 3, 2017 przez GosiElla 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Ostatnio udało mi się spotkać aktorkę dubbingową Agnieszkę Fajlhauer (czy ktoś kojarzy tutaj Wielką i Wszechmocną Trixie ?) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 11, 2017 Share Napisano Styczeń 11, 2017 Sam zarobilem na swój nowy sprzet ! Wygralem pare konkursów graficznych I bylem Na stazu, moje geofiltry (3) przyjeli do snapchat ^^ dobrze napisalem testy zawodowe. NADAL nie zostalem Ojcem ! Zostalo mi jeszcze .. 7 lat I 3 miesiace zycia : ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Styczeń 15, 2017 Share Napisano Styczeń 15, 2017 (edytowany) Dziś rozwiązałam test, który podobno pomyślnie ukańcza 2% społeczeństwa. Test pt: "Kto hoduje rybki". Gdyby ktoś chciał rozwiązać, to podpowiem: jedyną trudnością jest niewłaściwa kolejność piętnastu kanonicznych podpowiedzi, można dać sobie radę i proponuję od zaczęcia odgadywania kolorów domów, potem już będzie z górki. Powodzenia! PS: Filmik traktujący o teście na yt Edytowano Styczeń 15, 2017 przez GosiElla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Styczeń 15, 2017 Share Napisano Styczeń 15, 2017 2 godziny temu GosiElla napisał: Dziś rozwiązałam test, który podobno pomyślnie ukańcza 2% społeczeństwa. Test pt: "Kto hoduje rybki". Gdyby ktoś chciał rozwiązać, to podpowiem: jedyną trudnością jest niewłaściwa kolejność piętnastu kanonicznych podpowiedzi, można dać sobie radę i proponuję od zaczęcia odgadywania kolorów domów, potem już będzie z górki. Powodzenia! PS: Filmik traktujący o teście na yt Tydzień temu próbowałem taki test rozwiązać i znalazłem się w tych 98%. A tak pozatym moim największym dzisiejszym sukcesem jest chyba to że wreście ruszyłem się z domu i poszłem na 40 minutowy spacer. jestem detektorystą i całe lato grzebałem w ziemi a teraz gdy jest zima, ziemia jest zamarźnięta czuje dziwne uczycie pustki i nie mam co ze sobą zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 16, 2017 Share Napisano Styczeń 16, 2017 Hehe, w tym roku byłem jednym z wolontariuszy WOŚP. Razem z kolegą zebraliśmy ok. 1000 zł na opiekę seniorów oraz pediatrie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 16, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2017 8 godzin temu Ziemowit napisał: Hehe, w tym roku byłem jednym z wolontariuszy WOŚP. Razem z kolegą zebraliśmy ok. 1000 zł na opiekę seniorów oraz pediatrie No i tylko pogratulować Ja tam wspieram WOŚP praktycznie co roku i mam w dupie to co piszą o Owsiaku w internecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Styczeń 16, 2017 Share Napisano Styczeń 16, 2017 (edytowany) Też latałem na WOŚP'ie i nasz sztab pobił w tym roku rekord miasta Ciekawą sytuacją było, kiedy jak chodziłem z kilkoma osobami po mieście, to koło nas zatrzymał się jakiś pan w Alfie Romeo, opuścił szybę i wspomniał, że chce nam wrzucić do puszki W tym to ciekawe, że wrzucił mi 250zł Uszczęśliwiony pojechał dalej z 10 serduszkami X) Edytowano Styczeń 16, 2017 przez Onyx 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 16, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2017 2 godziny temu Onyx napisał: W tym to ciekawe, że wrzucił mi 250zł Uszczęśliwiony pojechał dalej z 10 serduszkami X) Ma Alfe, to ma ją czym tankować Czyli ma co wrzucać do puszki ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 17, 2017 Share Napisano Styczeń 17, 2017 A i jeszcze było mnie słychać w Polskim Radiu Pik! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Styczeń 30, 2017 Share Napisano Styczeń 30, 2017 Mogę z nieskrywaną dumą powiedzieć, że po dwóch tygodniach ciężkiej harówki udało mi się wywołać u szczurów depresję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 8, 2017 Share Napisano Luty 8, 2017 hłyhły ksiądz do mnie nie przyszedł z kolędą bo pewnie wiedział że koperty by nie dostał no bo za co? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 8, 2017 Autor Share Napisano Luty 8, 2017 19 minut temu Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: hłyhły ksiądz do mnie nie przyszedł z kolędą bo pewnie wiedział że koperty by nie dostał no bo za co? xD dałbyś mu "co łaska + VAT" i byłoby po sprawie xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Luty 9, 2017 Share Napisano Luty 9, 2017 13 minuty temu Mates napisał: dałbyś mu "co łaska + VAT" i byłoby po sprawie xD Mnie ksiądz kiedyś spytał czy potrafię się żegnać.. Trochę się oburzyłem bo myślę sobie "co że ja niby głupi jestem i nie potrafię się pożegnać?" Powiedziałem mu "do widzenia" i więcej już nie przyszedł. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Luty 9, 2017 Autor Share Napisano Luty 9, 2017 Nie wiem, nie znam się, nie jestem katolikiem Ale jak się żegnać to pamiętam. Chociaż rzeczywiscie pytanie było bez sensu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się