Cipher 618 Napisano Październik 12, 2018 Share Napisano Październik 12, 2018 Ty lepiej najpierw ukończ Horizon: Zero Dawn, a nie za nowe gry się zabierasz (nie no, żart) Z kolei do mojej kolekcji dołączyły: Spoiler Przy sprzyjających wiatrach już za kilka dni Wolfenstein 2 od niej "odłączy". Gdyby ktoś był zainteresowany kupnem/wymianą, to zapraszam na PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 12, 2018 Share Napisano Październik 12, 2018 3 minuty temu, Triste Cordis napisał: Horizon: Zero Dawn, Koledze pożyczyłem ją, a tak to już jestem na etapie walki na arenie bez broni i teraz mam biec do wioski przed siepaczami, więc jestem już pod koniec gry, tak mi się wydaje przynajmniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 13, 2018 Share Napisano Październik 13, 2018 (edytowany) Takie coś (Intel NUC ECO [K708]) przyszło mi w czwartek Spoiler Spoiler A takie coś mam od poniedziałku: Spoiler Edytowano Październik 20, 2018 przez Chip 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 27, 2018 Share Napisano Październik 27, 2018 Nareszcie jest. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Listopad 6, 2018 Share Napisano Listopad 6, 2018 Pierwszy w życiu 5000 kalorii challenge. Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 7, 2018 Share Napisano Listopad 7, 2018 Deadpool 2 na blu-ray już jest! Metalowe pudełko a w nim dwie płyty. Jedna z wersją kinową, druga z rozszerzoną. Do tego sporo dodatków. Będzie co oglądać w weekend. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 11, 2018 Share Napisano Listopad 11, 2018 Red Dead Redemption 2 znalazło nowego właściciela. W zamian dostałem: Horizon's Creed: Odyssey Zero Dawn Spoiler Nie no, AC: Odyssey na serio jest bardzo podobny do Horizona. I dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 11, 2018 Share Napisano Listopad 11, 2018 Ja wolałem wersję na PC, ale i tak dobry wybór Bo gra się spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Nowy fant związany z Gravity Falls Książka "Dipper and Mabel and the Curse of the Time Pirates Treasure" - to dość gruba historia (280 stron), w której losy bohaterów oraz zakończenia zależą od naszych decyzji. Z tego co wiem, to fabuła nie zalicza się do kanonu. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Po dzisiejszych zakupach Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 wwo zaszałaeś bip 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 (edytowany) Nie wiem czy to się liczy za chwalenie się ale Spoiler wyglądam tak źle, że jak lekarka pierwszego kontaktu mnie dzisiaj zobaczyła, to z punktu doradziła wizytę u psychiatry. Edytowano Listopad 23, 2018 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 No nareszcie dotarł do mnie Splatoon 2 i jest fenomenalny! A trochę sobie na niego poczekałem. Muve przez pomyłkę wysłało mi jakąś książkę, a dopiero po kilku dniach odpowiedziało na maila. Z kolei dopiero dziś przyjechał kurier, który zabrał książkę i wręczył grę. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Polecam dodatek... Octo Expansion. Niestety chyba tylko cyfrowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Myślałem, że nigdy nie kupię sobie Amiibo, bo drogie i w ogóle... No cóż, nigdy nie mów nigdy Słyszałem, że są dobrze wykonane, ale nie spodziewałem się, że aż tak. Jedyna wada to widoczne sklejenie z tyłu głowy, ale to drobiazg. Poza tym - rewelacja. Inkling Girl Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Spyro Spoiler verawitch verawitch Nawet spoko gra, za nie wielkie pieniądze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 1 minutę temu, BiP napisał: Spyro Nawet spoko gra, za nie wielkie pieniądze Chciałem ją sobie kupić, ale gdy dowiedziałem się, że na płycie jest tylko jedna gra, to uznałem, że "nie ze mną takie numery, Activision". Obejdzie się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Przed chwilą, Triste Cordis napisał: Chciałem ją sobie kupić, ale gdy dowiedziałem się, że na płycie jest tylko jedna gra, to uznałem, że "nie ze mną takie numery, Activision". Obejdzie się Na mojej były 3... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 (edytowany) No właśnie Up: 1 część Spyro jest na płycie pozostałe dwie mają się pobierać automatycznie (ok 20GB), moje pierwsze gry na ps4 raczyły dziś przyjść: Spoiler jako że wcześniej z padem nie miałem do czynienia, jestem na etapie rzucania mięsem i przeklinania pada, sterowania idt Zainstalowałem i odpaliłem obie; Spyro jak spyro - cuksowa grafika jest ok, ale ten Horizon... Edytowano Grudzień 11, 2018 przez Chip 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Rety! Pamiętam Spyro z dzieciństwa! Nawet w ubiegłym roku przeszedłem w całości drugą i trzecią część na emulatorze do psx. Wspaniałe chwile! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 11 minut temu, Chip napisał: Zainstalowałem i odpaliłem obie; Spyro jak spyro - cuksowa grafika jest ok, ale ten Horizon... No właśnie... Horizon wygląda fenomenalnie. Niestety a może stety, ale skoro nie masz wprawy w grze na padzie, to może to być dość wymagająca przygoda. Co prawda początkowo maszyny są niegroźne, ale z czasem zrobi się trudniej. No, ale to nie temat o H:ZD Aha, polecam również The Last of Us. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 (edytowany) No Spyro mi się nawet podoba, szkoda tylko, że tak mało mówi, a dialogi są raczej krótkie, bo ten nasz smoczek ma fenomenalny głos, aż miło go słuchać, a podczas filmików jest też spoko animacja postaci pełnej w detale i mimike. A co do Horaizona, to ja go męczyłem okrutnie i nawet nie skończyłem go. Ale gratuluję zakupu Chip zarówno konsoli jak i pierwszych gier. Edytowano Grudzień 11, 2018 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Dzisiaj kupione Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 (edytowany) To i ja się pochwalę. A co mi tam... LEGO McLaren Senna złożony do kupy Ten zestaw jest zaskakująco skomplikowany. Autko składa się praktycznie z samych najmniejszych elementów. Polecam! Spoiler Spoiler Edytowano Styczeń 21, 2019 przez Triste Cordis 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 3, 2019 Share Napisano Luty 3, 2019 Wreszcie mam... idealne opakowanie na mojego Switcha Opakowanie jest solidne i bezpieczne. Fajnie przemyślano wnętrze i da się spokojnie upchnąć tam dwa zestawy joy-conów plus nakładki i wszystkie kable. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się