Skocz do zawartości

Pochwal się.

Mates

Recommended Posts

Ty lepiej najpierw ukończ Horizon: Zero Dawn, a nie za nowe gry się zabierasz :hmpf: (nie no, żart) Z kolei do mojej kolekcji dołączyły:

Odkryj ukrytą treść

Przy sprzyjających wiatrach już za kilka dni Wolfenstein 2 od niej "odłączy". Gdyby ktoś był zainteresowany kupnem/wymianą, to zapraszam na PW

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Nowy fant związany z Gravity Falls :fluttershy2: Książka "Dipper and Mabel and the Curse of the Time Pirates Treasure" - to dość gruba historia (280 stron), w której losy bohaterów oraz zakończenia zależą od naszych decyzji. Z tego co wiem, to fabuła nie zalicza się do kanonu. 

Odkryj ukrytą treść

• 2 weeks later...

No nareszcie dotarł do mnie Splatoon 2 i jest fenomenalny! :YEtmX: A trochę sobie na niego poczekałem. Muve przez pomyłkę wysłało mi jakąś książkę, a dopiero po kilku dniach odpowiedziało na maila. Z kolei dopiero dziś przyjechał kurier, który zabrał książkę i wręczył grę. 

Odkryj ukrytą treść

• 2 weeks later...

Myślałem, że nigdy nie kupię sobie Amiibo, bo drogie i w ogóle... No cóż, nigdy nie mów nigdy :drurrp: Słyszałem, że są dobrze wykonane, ale nie spodziewałem się, że aż tak. Jedyna wada to widoczne sklejenie z tyłu głowy, ale to drobiazg. Poza tym - rewelacja.

Inkling Girl 

Odkryj ukrytą treść

• Lubię to! 1

No właśnie Up: 1 część Spyro jest na płycie pozostałe dwie mają się pobierać automatycznie (ok 20GB), moje pierwsze gry na ps4 raczyły dziś przyjść:

Odkryj ukrytą treść

Edytowano przez Chip
  • +1 1
  • Mistrzostwo 1

Dnia 11.12.2018 o 19:56, Chip napisał:

Zainstalowałem i odpaliłem obie; Spyro jak spyro - cuksowa grafika jest ok, ale ten Horizon... :rarityexcited:

Expand  

No właśnie... Horizon wygląda fenomenalnie. Niestety a może stety, ale skoro nie masz wprawy w grze na padzie, to może to być dość wymagająca przygoda. Co prawda początkowo maszyny są niegroźne, ale z czasem zrobi się trudniej. No, ale to nie temat o H:ZD :) Aha, polecam również The Last of Us. 

No Spyro mi się nawet podoba, szkoda tylko, że tak mało mówi, a dialogi są raczej krótkie,  bo ten nasz smoczek ma fenomenalny głos,  aż miło go słuchać,  a podczas filmików jest też spoko animacja postaci pełnej w detale i mimike. 

A co do Horaizona, to ja go męczyłem okrutnie i nawet nie skończyłem go. 

Ale gratuluję zakupu Chip zarówno konsoli jak i pierwszych gier. 

Edytowano przez BiP

• 1 month later...

To i ja się pochwalę. A co mi tam... 

LEGO McLaren Senna złożony do kupy :) Ten zestaw jest zaskakująco skomplikowany. Autko składa się praktycznie z samych najmniejszych elementów. Polecam!

Odkryj ukrytą treść

Odkryj ukrytą treść

Edytowano przez Triste Cordis
  • +1 2

• 2 weeks later...

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...