Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Mimo całego gówna, jakim było moje życie przez ostatnie sześć lat, nie zostałem turbo patusem, nie umarłem, i nikogo nie ukrzywdziłem. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 16, 2019 Share Napisano Czerwiec 16, 2019 A gdzie ty to kupiłeś? I czy to oryginały? Jestem posiadaczem Macha 3 i chętnie bym uzupełnił "amunicję". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 20, 2019 Share Napisano Czerwiec 20, 2019 Mój szef ma chyba za dużo kasy. Wczoraj dostaliśmy po dwie koszulki (nazwę piekarni zamazałem, bo jeszcze jakiś śmieszek znajdzie numer na dyspozytornię i będzie mi zawracał gitarę ) Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Czerwiec 23, 2019 Share Napisano Czerwiec 23, 2019 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 24, 2019 Share Napisano Czerwiec 24, 2019 Klimatyzator sobie kupiłem Ma podświetlenie LED w różnych kolorach. Spoiler Można podłączyć przez USB do kompa, konsoli lub przez przejściówkę USB - gniazdko Spoiler Spoiler Wystarczy z boku wlać do 0,7 litra chłodnej wody i potem nawilża oraz chłodzi w pokoju powietrze do 15 m2. Ma też trzy tryby intensywności. Spoiler Spoiler Upale! JESTEM GOTOWY! Spoiler Zapłaciłem 86 zł jakby co 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 24, 2019 Share Napisano Czerwiec 24, 2019 @Cheerful Sparkle Koniecznie daj znać jak to działa A ja tam kupiłem sobie "Dziennik 29", czyli interaktywną grę książkową. W wielkim skrócie - to zbiór zróżnicowanych łamigłówek o rosnącym stopniu trudności. Aby je rozwiązać należy przygotować kartkę, ołówek oraz smartfona z aplikacją do czytania kodów QR (można też wejść na odpowiednią stronę internetową, ale to już nie będzie takie fajne). Ale żeby nie było, skanowanie to dopiero początek. Dodatkowo trzeba będzie podświetlać strony, zginać je, rysować, łączyć ze sobą zdobyte wcześniej klucze etc. Całość jest świetnie wykonana i cholernie klimatyczna. Można poczuć się jak Nathan Drake, który próbuje rozgryźć tajemnice Majów czy innych Azteków Polecam. Szykuje się świetna zabawa. Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 17 godzin temu, Triste Cordis napisał: Koniecznie daj znać jak to działa Szczerze mówiąc to jest to badziew niebotyczny Jedyne co to coś robi, to taki delikatny powiew za przyczyną małego wiatraczka, który wieje na zwilżone filtry. Realnie to nie zmniejsza temperatury. Większy efekt dałby konkretny wiatrak w pomieszczeniu. Jeszcze jak próbowałem go przenieść, to lała się z niego woda, jakby gdzieś był nieszczelny, wylało mi się na podłogę - masakra po prostu Będę wiedział, żeby na przyszłość nie dać się nabrać na jakieś chińskie podróbki. Powinienem był przeczytać recenzje zanim to kupiłem. Sądzę, że na prawdziwą klimatyzację trzeba by było wydać znaczenie więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Ponieważ, to nie klimatyzacja, a klimator, który niby chłodzi wilgotny i podobno zimnym powietrzem. Klimatyzator przenośny jednorurowy kosztuje około 1000 zł jak nie więcej hmm do 1500 zł, ale takie małe. I one się sprawdzają na konkretnym pomieszczeniu. Im większe pomieszczenie, tym mocniejszy klimatyzator potrzebny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 25, 2019 Share Napisano Czerwiec 25, 2019 Tak. Bardziej mi chodziło o powiew w chłodne dni, ale tak jak już napisałem: bardziej się sprawdzi pospolity wiatrak Spoiler Pomijając fakt, że ten sześcianik reklamują jako KLIMATYZATOR Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 28, 2019 Share Napisano Czerwiec 28, 2019 (edytowany) Nowe nabytki. Póki co, wystarczy tych zakupów. Komiks "Nienawidzę Baśniowa" to rewelacyjna seria. Normalnie czyste złoto (ochlapane krwią i udekorowane flakami wróżek, które odmówiły pomocy Gert) A Mario Maker 2? No cóż... to najlepsze Mario w 2D jakie kiedykolwiek powstało. Spoiler Edytowano Czerwiec 28, 2019 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 13, 2019 Share Napisano Lipiec 13, 2019 Po ponad 6 latach oczekiwania na nowy sprzęt, w końcu kupiłem nowy komputer. Spoiler Wybaczcie za słabą jakość zdjęć ciemnych oraz za wszechobecny kurz, ale u mnie osadza się on tak szybko że podczas montowania na bieżąco sprzątałem. Jeśli ktoś bardzo chce, to mogę rozpisać wszystkie podzespoły (choć widać je wszystkie w pudełkach na zdjęciu), jakie w niego wpakowaliśmy ja z kumplem, który to praktycznie stoi za dobraniem całego sprzętu i zmontowanie tego. Ogólnie choć składanie przeciągnęło się na rzecz zakupienia dodatkowo przejściówki do monitora ze starym kablem oraz nowej karty sieciowej, bo stara nie pasowała, to dysk ssd sprawił tyle problemu, że kumpel jeszcze dzisiaj musiał wpaść i to naprawić, bo preferowane wejście w płycie głównej okazało się nie być z nim kompatybilne. Tak czy tak, komp działa jak marzenie, osiągi przekraczają na testach 100% (dosłownie), a całość ładnie się prezentuje i świeci. Olbrzymi przeskok po moim starym kompie, z którego korzystanie graniczyło z cudem. W Dotę 2 przestałem grać w grudniu, gdy fpsy spadły poniżej 15 (sam nigdy nie miałem więcej niż 50), a wczytywanie stron na necie zajmowało czas w minutach liczony. Teraz 200fps na luzie, a przed wodotryskami najwyższej jakości blokuje mnie jedynie monitor, którego wymianę też planuję. Przy okazji nowa karta sieciowa wraz z nowym mieszkaniem pozwalają mi na download około 130 Mb/s (nigdy nie miałem więcej niż 20% tej wartości), przez to wszystko działa lepiej niż najlepiej. Jestem... szczęśliwy. bonus Spoiler 2 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 16, 2019 Share Napisano Lipiec 16, 2019 Niby nic, a cieszy. Mam rekord świata na mapie w Mario Makerze 2 Spoiler I niespodziewane zakupy. Na promocji zapłaciłem za nie niecałe 200zł. Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 16, 2019 Share Napisano Lipiec 16, 2019 (edytowany) Byłem właśnie w kinie na nowej "Anabelle" i była reklama "TO: 2 Rozdział" Edytowano Lipiec 16, 2019 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 16, 2019 Share Napisano Lipiec 16, 2019 Jeśli chodzi o TO 2, to obawiam się, że nie będę mógł obejrzeć go w kinie A chciałbym, bo pierwsza część to dla mnie ogromne zaskoczenie. No, ale szczerze wątpię żeby białostocki Helios puścił horror przed południem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 24, 2019 Share Napisano Lipiec 24, 2019 Na oficjalnej stronie FB Playstation wygrałem pada do PS4 Wystarczyło nagrać i udostępnić na YT krótki filmik z Borderlands 2 lub Pre-Sequela. No i się udało. A tak przy okazji... kupiłem sobie bardzo fajny gadżet - naklejkę, która częściowo zakrywa "światełko" w padzie do PS4 i pozostawia "świetlisty wzór. Efekt końcowy wygląda tak (są też inne wzory): Spoiler 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 27, 2019 Share Napisano Lipiec 27, 2019 Wyczaiłem na alledrogo (przyszła do mnie jakiś czas temu), lecz wcale drogo nie było - 30 pare złotych, płyta z 1987 roku w niemalże idealnym stanie (near mint), a co najważniejsze nie słyszę aby była masterowana cyfrowo - po prostu ideał Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem pełnego, 9-tomowego cyklu "Kampanii lotniczych na Dalekim Wschodzie" Zbigniewa Krala - prawdziwego białego kruka literatury lotniczej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 19, 2019 Share Napisano Wrzesień 19, 2019 Kilka dni temu do mojej kolekcji dołączyły Borderlandsy Trzecie w edycji Super Deluxe. Pudełko jest naprawdę bardzo ładne (tłoczenia na kartonie, lakierowanie wybranych elementów, świetny nadruk na steelbooku). A sama gra? Cuuuudo! Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Wrzesień 19, 2019 Share Napisano Wrzesień 19, 2019 Wreszcie ją mam."24 Carrots" z 1980 roku, dziewiąty album studyjny Al'a Stewarta. Tylko zanim wezmę ją do ręki minie kilka miesięcy (kupiona w Polsce, a ja jestem w Rosji). Na pewno jeszcze kupię coś tego wykonawcy, jest jednym z moich ulubionych. I kosztuje niewiele. Spory stosik winyli piętrzy się pod moim łóżkiem, a ja nawet nie mam obecnie na czym tego odtwarzać Nie chcę ich mordować starym Arturem, tym bardziej że najcenniejsze egzemplarze (Black Sabbath, Beatles) spłonęły w pożarze, bo jakiś szczur przegryzł kabel. Zdjęcie okładki Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 19, 2019 Share Napisano Wrzesień 19, 2019 (edytowany) takie tam zakupy Spoiler 17 minut temu, W.B. napisał: Spory stosik winyli piętrzy się pod moim łóżkiem jeżeli są poukładane jedna na drugiej (nawet w kopertach) to także je zamordowywujesz Edytowano Wrzesień 19, 2019 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Wrzesień 19, 2019 Share Napisano Wrzesień 19, 2019 1 minutę temu, Chip napisał: jeżeli są poukładane jedna na drugiej (nawet w kopertach) to także je zamordowywujesz Muszą tak leżeć jeszcze przez jakiś tydzień, bo nie mam jeszcze mebli. Dostaną specjalne miejsce na regale. Regał będzie robiony ręcznie, więc jak skończymy to się nim pochwalę w temacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 1, 2019 Share Napisano Październik 1, 2019 Sympatyczna myszunia do mnie przyszła Spoiler MSI CLUTCH GM60 Spoiler Spoiler Spoiler Podświetlenie RGB i 10800 dpi - OCZYWIŚCIE kolory, czułość, prędkość scroollowania etc. można sobie precyzyjnie ustalić w oprogramowaniu do niej. Wszystko za promocyjną cenę 199 zł. Idę teraz pociupać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 8, 2019 Share Napisano Październik 8, 2019 Po ponad dwóch tygodniach oczekiwania, otrzymałem kompletną, angielską wersję językową fenomenalnego komiksu, "Nienawidzę Baśniowa" Po cholerę mi ten sam komiks w dwóch wersjach językowych, zapytacie? No cóż... Po pierwsze, ciekawi mnie jak wygląda oryginał. A po drugie, te zbiorcze wydania są po prostu śliczne, i zawierają "materiały dodatkowe". Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 15, 2019 Share Napisano Październik 15, 2019 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Październik 22, 2019 Share Napisano Październik 22, 2019 Dzięki zwiększonym dochodom, sprawiłem sobie drobne prezenciki: Buty: Spoiler Słuchawki: Spoiler Klawiatura: Spoiler Myszka: Spoiler I krzesło do kompa: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się