Jump to content

Pochwal się.

Mates
 Share

Recommended Posts

Robię cosplay postaci z filmu już jest zrobiony cały kostium mam tylko kilka poprawek i raczej jutro będzie gotowe oto on Jason z 2 części piątku 13 12d05e0309954e7f1d50f471396abb8b.jpg tylko worek mam inny i nad nim muszę popracować a dokładniej moja mama xD

Dobra mam sorry za jakość zdjęcia ale mam słaby aparat może jutro zapytam się kumpla czy mi fotke zrobi on ma chyba 12mpx a mam tylko 5 ehh...wiem ze dalekie od oryginału a mój worek jest jutowy i w dodatku za krótki za krótko go ucialem ale liczą się chęci 7e52c1d3d38984be703e257e3330335b.jpg

• Upvote 2

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Dziś rozwiązałam test, który podobno pomyślnie ukańcza 2% społeczeństwa. Test pt: "Kto hoduje rybki". 

Gdyby ktoś chciał rozwiązać, to podpowiem: jedyną trudnością jest niewłaściwa kolejność piętnastu kanonicznych podpowiedzi, można dać sobie radę i proponuję od zaczęcia odgadywania kolorów domów, potem już będzie z górki. Powodzenia! :rdblink:

PS: Filmik traktujący o teście na yt

Edited by GosiElla

2 godziny temu GosiElla napisał:

Dziś rozwiązałam test, który podobno pomyślnie ukańcza 2% społeczeństwa. Test pt: "Kto hoduje rybki". 

Gdyby ktoś chciał rozwiązać, to podpowiem: jedyną trudnością jest niewłaściwa kolejność piętnastu kanonicznych podpowiedzi, można dać sobie radę i proponuję od zaczęcia odgadywania kolorów domów, potem już będzie z górki. Powodzenia! :rdblink:

PS: Filmik traktujący o teście na yt

Tydzień temu próbowałem taki test rozwiązać i znalazłem się w tych 98%. A tak pozatym moim największym dzisiejszym sukcesem jest chyba to że wreście ruszyłem się z domu i poszłem na 40 minutowy spacer. :pinkie:jestem detektorystą i całe lato grzebałem w ziemi a teraz gdy jest zima, ziemia jest zamarźnięta czuje dziwne uczycie pustki i nie mam co ze sobą zrobić:lunaderp:

Guest Ziemowit

Hehe, w tym roku byłem jednym z wolontariuszy WOŚP. Razem z kolegą zebraliśmy ok. 1000 zł na opiekę seniorów oraz pediatrie :pinkie:

8 godzin temu Ziemowit napisał:

Hehe, w tym roku byłem jednym z wolontariuszy WOŚP. Razem z kolegą zebraliśmy ok. 1000 zł na opiekę seniorów oraz pediatrie :pinkie:

No i tylko pogratulować :D Ja tam wspieram WOŚP praktycznie co roku i mam w dupie to co piszą o Owsiaku w internecie :P

Też latałem na WOŚP'ie i nasz sztab pobił w tym roku rekord miasta :lunaderp:

Ciekawą sytuacją było, kiedy jak chodziłem z kilkoma osobami po mieście, to koło nas zatrzymał się jakiś pan w Alfie Romeo, opuścił szybę i wspomniał, że chce nam wrzucić do puszki

W tym to ciekawe, że wrzucił mi 250zł :lunaderp: 

Uszczęśliwiony pojechał dalej z 10 serduszkami X)

Edited by Onyx
  • Upvote 1

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
13 minuty temu Mates napisał:

dałbyś mu "co łaska + VAT" i byłoby po sprawie xD

Mnie ksiądz kiedyś spytał czy potrafię się żegnać.. Trochę się oburzyłem bo myślę sobie "co że ja niby głupi jestem i nie potrafię się pożegnać?" Powiedziałem mu "do widzenia" i więcej już nie przyszedł. 

• Upvote 1