Kuracyja Napisano Październik 31, 2016 Share Napisano Październik 31, 2016 29.10.2016 at 23:48 Maniek napisał: jak już wszyscy wiecie, a może nie wszyscy, na forum pojawiła się opcja wyboru nowej płci, mianowicie chodzi tu o gołębia 29.10.2016 at 23:48 Maniek napisał: chodzi tu o gołębia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Październik 31, 2016 Share Napisano Październik 31, 2016 (edytowany) Czy to jakiś symulator w stylu 1001 sposobów by zostać zabitym przez gołębia? PS: @Kuracyja Jeszcze jak! Edytowano Październik 31, 2016 przez Maniek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 31, 2016 Share Napisano Październik 31, 2016 5 godzin temu Ylthin Maruda napisał: Pięć minut na angielskiej Wikipedii. Ukryj zawartość "Hatoful Boyfriend is the first game developed by manga artist and writer Hato Moa—author of the series Vairocana and a former Dengeki Comic Grand Prix honoree[57]—under her dōjin circle PigeoNation Inc. As she had no experience with game development prior to Hatoful, Hato initially wanted to start with a visual novel, as she believed it was an easier game type for amateur developers to make; the format also allowed visuals to easily accompany her stories, something that she, as a manga artist, was accustomed to and viewed as being necessary in her work.[58][59] She first came up with the concept for Hatoful as a 2011 April Fools' Day joke: despite her lack of familiarity with the genre,[57][58] she initially intended to create a parody of otome game stereotypes.[59] Birds in particular were used as a theme due to Hato's fondness for pigeons;[57] however, this was also partially due to Hato's prioritization of writing over illustrating, as the use of bird photographs instead of hand-drawn sprites allowed her more freedom to focus on the script.[58][59]The first incarnation of the game was created over the course of half a day and posted as a browser game made with Adobe Flash; but due to strong word of mouth from social media it was taken down after immense traffic caused the web server it was hosted on to crash on two separate occasions.[57][59] Following the unexpected popularity of the Flash game, development began on a longer visual novel using the FamousWriter game engine.[57][59]" tl;dr - gra była początkowo żartem z innych dating simów, a z czasem wyszedł z tego pełnoprawny produkt, chwalony zresztą za jakość scenariusza, emocjonalną głębię i sprytną zabawę konwencjami Nie wiem co ja zrobiłam, ale jak zagrałam w to to w ogóle nie miałam żadnych randek tylko zrobił mi się jakiś scenariusz z kryminału, który mi się osobiście mocno podobał 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 7 godzin temu Maniek napisał: Czy to jakiś symulator w stylu 1001 sposobów by zostać zabitym przez gołębia? Ta gra to dramat zmieszany z horrorem i thrillerem. Chyba, że zrobisz wszystko dobrze to skończy się na symulatorze randkowania W Hatoful Boyfriend mamy: (w sumie spoiler więc jak chcesz) Spoiler - morderstwa, - spiski, - podrywanie gołębi, - duchy, - posłańców nieba, - szalonego lekarza mordercę, - nawiedzoną szkołę, - epidemię, - świat post-apo. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 Widzę, że wyszły nawet poduszki związane z tą grą Ludzkie zboczenie nie zna granic.... Spoiler Swoją drogą trzeba to kiedyś przetestować, jedyne 1,99 jurka, a czuję, że świetnie poprawi humor xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 3 godziny temu Maniek napisał: Widzę, że wyszły nawet poduszki związane z tą grą Kupiłabym, ale z innym gołębiem XD Nie no...dali tym gołębiom ludzką mentalność, a jednak to ty siedząc przed kompem z nimi randkujesz więc nie dziwota, że możesz się "zabujać" jak w jakiejś postaci z anime czy coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 (edytowany) Widzę, że wysyp gołombiów na forum ... proszę nie srać na innych użytkowników forum. Z góry dziękuję Znaczy, proszę z góry nie srać na tych z dołu xD Edytowano Listopad 1, 2016 przez MasterOfRainbows 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 Rozumiem że jak wrzucę tu r34 z gołębiami to dostanę warna :3 UWAGA! powyższy post posiada spore ilości gimbusiarstwa, głupotek i skrótów myślowych oraz szkodzi tobie i osobom w twoim otoczenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 1 minute ago, Simplistic said: szkodzi tobie i osobom w twoim otoczenie No chyba tylko osobom o płci niezmierzonej typu: GŁĄB (nie mylić z gołębiem). UWAGA! TEN post posiada spore ilości gimbusiarstwa idiotyzmów, głupotek i skrótów myślowych 2 minutes ago, Simplistic said: Rozumiem że jak wrzucę tu r34 z gołębiami to dostanę warna :3 Od razu bana za obrazę ze względu na płeć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 http://9gag.com/gag/adqjwbZ Z dedykacją dla Was, moje gołąbki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 A co powiecie na takiego gołębia? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 22 godziny temu Niklas napisał: http://9gag.com/gag/adqjwbZ Z dedykacją dla Was, moje gołąbki Aż się to przypomina: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 @Maniek Piękny. Ale ja tam wolę te: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 (edytowany) Proponuję by każdy mężczyzna z tą płcią umieścił sobie swój dick pic w profilu, a kobieta zdjęcie tego co może. W ten sposób reszta userów będzie wiedziała jak się do was zwracać. Edytowano Grudzień 1, 2016 przez fallout152 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 godzinę temu fallout152 napisał: Proponuję by każdy mężczyzna z tą płcią umieścił sobie swój dick pic w profilu, a kobieta zdjęcie tego co może. W ten sposób reszta userów będzie wiedziała jak się do was zwracać. Czy ty przypadkiem źle nie odczytałeś nowej płci? Toż to jest przecie GOŁĄB, a nie GŁĄB ... Ale śmieszki, śmieszkami, ale co w tym jest, że nikt tak naprawdę nie wie jak się ma zwracać do niektórych użytkowników forum: 1) Gołębi 2) Steven Magnetów 3) Transwestytów którzy choć mają płeć "klacz", piszą w formie męskiej ... (odwrotnie mi się jeszcze nie zdarzyło zauważyć) ... i musi przeglądać 5-6 różnych postów, żeby zdobyć potrzebną informację o PRAWDZIWEJ płci użytkownika ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 @MasterOfRainbows Rozwiązanie jest proste: unikać słów z końcówkami zwracającymi uwagę na płeć. Uwierzcie mi, że da się tak pisać, bo sama nie raz tak formułowałam zdania. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 Cytuj Rozwiązanie jest proste: unikać słów z końcówkami zwracającymi uwagę na płeć. Uwierzcie mi, że da się tak pisać, bo sama nie raz tak formułowałam zdania. Teoretycznie można grać w golfa z przeszkodami, tylko po co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 1, 2016 Share Napisano Grudzień 1, 2016 8 minut temu fallout152 napisał: Teoretycznie można grać w golfa z przeszkodami, tylko po co? Jeśli zależy ci na tym meczu to i z przeszkodami zagrasz. Jeśli nie, dasz sobie spokój. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 (edytowany) Coraz ciężej znaleźć na tym forum kogoś z normalną płcią , he. Więc trzeba by rozmawiać tylko z mniejszością co by się nie pomylić przypadkiem, no nie. Odezwał się Steven Magnet Edytowano Grudzień 2, 2016 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Mnie tam pomyłki nie przeszkadzają a gołąb dobra płeć :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Chyba wprowadzę płeć "Dec" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Dec to płeć? Myślałem, że rasa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 Moim staniem najlepsza płeć, która powinna się pojawić to "sowa" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 To chyba przydałoby się coś takiego, jak podejrzewam mają futrzaki na forach czyli wybranie gatunku. W myśl ideologii, że gatunek biologiczny nie ma znaczenia. BTW fajny interfejs. Przypomina mi starego nacjonalistę.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 2, 2016 Share Napisano Grudzień 2, 2016 23 minuty temu Zirathel napisał: Czemu sowa? Ponieważ uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się