Gość Ziemowit Napisano Listopad 12, 2016 Share Napisano Listopad 12, 2016 Witajcie, towarzysze przyjaciele. Od razu powiem, iż ja tutaj będę opiekunem działu Applejack.Mam nadzieje, że to coś dobrego... Na samym początku chcemy cię wyręczyć z części obowiązków! Nie taki głupi jesteś na jakiego wyglądasz... A, więc bierzemy się do roboty! Więc zasady zabawy są proste jak 2+2. Ja podaję pracę jaką wy dopasujecie do jakiegoś użytkownika tego forum. Ten użytkownik, który będzie najbardziej "pożądany" do danej pracy pomoże naszej Applejack. OK, zacznijmy może od czyszczenia zwierząt zamieszkujących farmę. Kto będzie czyścił zwierzątka? Czyszczenie Zwierząt - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Listopad 12, 2016 Share Napisano Listopad 12, 2016 @FrozenTear7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Listopad 13, 2016 Share Napisano Listopad 13, 2016 @Sosna Bo nikt lepiej nie czyści brudów na forum ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 13, 2016 Share Napisano Listopad 13, 2016 @Michalski9 Nauczysz się nowej czynności 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Listopad 13, 2016 Share Napisano Listopad 13, 2016 - Oho, widzę spora różnorodność... - Spostrzegawczy jesteś widzę... - Po prostu stwierdzam fakt - Już się nie buntuj. A, więc kto jest najlepszy z grona: @Sosna @FirstChoice @FrozenTear7 @Michalski9? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Listopad 13, 2016 Share Napisano Listopad 13, 2016 8 godzin temu Rainbow Guitar napisał: @Michalski9 Nauczysz się nowej czynności Grrr... no akurat bo Ja , tu trza kogoś z doświadczeniem Tak więc niech zdecydują, Ja się dostosuję. (ale jakby co to lepiej @Rainbow Guitar wziąć ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2016 Share Napisano Listopad 14, 2016 21 godziny temu Michalski9 napisał: Ja się dostosuję. Dobra to on ^^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Listopad 15, 2016 Share Napisano Listopad 15, 2016 No więc czyszczenie zwierzątek dla @Rainbow Guitar! - Miłej pracy! - To teraz proszę o poradę, kto nadaje się najbardziej do... Strącania jabłek zap! Czyszczenie Zwierząt - Rainbow Guitar Strącanie jabłek Zap - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 15, 2016 Share Napisano Listopad 15, 2016 proponuję: @Świeży rekrut Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Listopad 15, 2016 Share Napisano Listopad 15, 2016 Raz: TO ja żyję w czyjejś pamięci na tym forum?! Dwa: Chyba Cie pooooogrzało. Trzy: C4 i TNT to kiepskie rozwiązanie do strącania tych jabłek, bez uszkadzania drzew (pomijam fakt, że nie mam obu tych rzeczy) Cztery: Pisanie podrób KO jest ostatnio w modzie które sam zapoczątkowałem. Haha! Proponuję: @TytanicznaJadzia2000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 15, 2016 Share Napisano Listopad 15, 2016 42 minuty temu Ziemowit napisał: No więc czyszczenie zwierzątek dla @Rainbow Guitar! - Miłej pracy! A... Ale... No dobra. 43 minuty temu Ziemowit napisał: - To teraz proszę o poradę, kto nadaje się najbardziej do... Strącania jabłek zap! No więc ja proponuję @Ziemowit (nigdzie nie znalazłem zasady zabraniającej typowania opiekunów) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 15, 2016 Share Napisano Listopad 15, 2016 2 godziny temu Rainbow Guitar napisał: No więc ja proponuję @Ziemowit aprobuję 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 16, 2016 Share Napisano Listopad 16, 2016 @Ziemowit No w sumie pasuje. Strącanie jabłek zap to poważne zajęcie, godne opiekuna działu AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Listopad 16, 2016 Share Napisano Listopad 16, 2016 - Gratuluje, przydasz się do czegoś! - Dziękuje za powierzenie mi tak poufnej roli. W przerwach będę rozmawial z @Rainbow Guitar. - Ostatnio Babcia Smith jest w coraz gorszej formie, ale przecież z tego powodu nie zrezygnuje z wypieków. Potrzebuje pomocnika! Kto się najbardziej nadaje? Czyszczenie Zwierząt - Rainbow Guitar Strącanie jabłek Zap - Ziemowit (Opiekun Działu) Pomaganie w wypiekach Babci Smith - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 16, 2016 Share Napisano Listopad 16, 2016 Do pomocy babci to typuję @Airlick A bo czemu nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 16, 2016 Share Napisano Listopad 16, 2016 3 godziny temu Ziemowit napisał: W przerwach będę rozmawial z @Rainbow Guitar. W jakich przerwach? Czemu akurat ze mną? Podpisuje się pod powyższym postem (gdyż @Uszatka poprzednio podpisała się pod moim) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 18, 2016 Share Napisano Listopad 18, 2016 No to Uszatka, no Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Listopad 23, 2016 Share Napisano Listopad 23, 2016 Do pomocy babci zostaje wytypowana Uszatka! Pamiętaj, Uszatko o tym, by robić tak jak babcia każe! Następna praca to może... Wybieranie dobrych jabłek i odrzucanie robaczywek! Kto się na to pisze? Czyszczenie Zwierząt - Rainbow Guitar Strącanie jabłek Zap - Ziemowit (Opiekun Działu) Pomaganie w wypiekach Babci Smith - Uszatka Wybieranie dobrych jabłek - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 23, 2016 Share Napisano Listopad 23, 2016 O, ja się zgłaszam! Idealnie się nadaję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 23, 2016 Share Napisano Listopad 23, 2016 Seluna, bo opiekunka rarity, a tutaj trzeba mieć to... Czujne oko, czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 @Rainbow Guitar czy @Seluna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 (edytowany) Ja oczywiście! @Ziemowit czy Tobie czasem nie dodało dość dużej ilości postów? Edytowano Listopad 27, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 27, 2016 Share Napisano Listopad 27, 2016 43 minuty temu Rainbow Guitar napisał: @Ziemowit czy Tobie czasem nie dodało dość dużej ilości postów? Pewnie nabił w jedną noc, co to dla niego To ja zmieniam głos na pana powyżej, bo będzie mu przykro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 To, @Rainbow Guitar będzie miał kopyta pełne roboty! Jak ja w tym dziale... Kto weźmie spryskiwanie chorych roślin? Czyszczenie Zwierząt - Rainbow Guitar Strącanie jabłek Zap - Ziemowit (Opiekun Działu) Pomaganie w wypiekach Babci Smith - Uszatka Wybieranie dobrych jabłek - Rainbow Guitar Spryskiwanie roślin - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Myślę, że opiekun Fluttershy nadał by się idealnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts