Rainbow Guitar Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Tym razem nie ja, jeszcze otruję się pestycydami. Ale, jak już wspominałem niedawno, @Michalski9 lubi próbować nowych rzeczy i napewno świetnie sobie poradzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 15, 2016 Share Napisano Grudzień 15, 2016 @Michalski9 czy poprzedni opiekun Fluttershy @Triste Cordis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Grudzień 15, 2016 Share Napisano Grudzień 15, 2016 3.12.2016 at 15:33 Rainbow Guitar napisał: Tym razem nie ja, jeszcze otruję się pestycydami. Ale, jak już wspominałem niedawno, @Michalski9 lubi próbować nowych rzeczy i napewno świetnie sobie poradzi Jak Ty mnie dobrze znasz . Podpisuję się pod postem @Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 15, 2016 Share Napisano Grudzień 15, 2016 Oki, to Michalski9 ma nową pracę No dobra, ostatnio mam problem. Wszystkie strachy na wróble robione z moją rodzinką wcale nie przeganiają wróbelków. Może komuś z was to się spodoba? Czyszczenie Zwierząt - Rainbow Guitar Strącanie jabłek Zap - Ziemowit (Opiekun Działu) Pomaganie w wypiekach Babci Smith - Uszatka Wybieranie dobrych jabłek - Rainbow Guitar Spryskiwanie roślinek - Michalski9 Robienie stracha na wróbla - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Nikt nie jest chętny? Nikogo nie zaproponujecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 może @Skoniu, jak jakieś ptice będą się panoszyć to je zbombarduje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Sugerujecie, żebym zrobił nuklearnego stracha na wróble? Ewentualnie można wypróbować patent bodajże z Tropico, czyli poczwórne wieżyczki przeciwlotnicze systemu ZSU-23-4 Szyłka kalibru 23mm naprowadzane termowizyjnie, mające w swoim spektrum rażenia obiekty latające klas: Wróbel, Szpak, Gołąb, Wrona i Sroka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Skoniu, bo Chip tak mówi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 20 minut temu Skoniu napisał: Sugerujecie, żebym zrobił nuklearnego stracha na wróble? Ewentualnie można wypróbować patent bodajże z Tropico, czyli poczwórne wieżyczki przeciwlotnicze systemu ZSU-23-4 Szyłka kalibru 23mm naprowadzane termowizyjnie, mające w swoim spektrum rażenia obiekty latające klas: Wróbel, Szpak, Gołąb, Wrona i Sroka no widzisz, znasz się na rzeczy nadajesz się jak nikt inny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 1, 2017 Share Napisano Styczeń 1, 2017 @Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 Okej, to powodzenia @Skoniu To teraz może... Sprzątanie, czynność bardzo nie lubiana, ale trzeba dbać o porządek w stodole! Kogo proponujecie jako osobę sprzątającą stodołę? Czyszczenie Zwierząt - Rainbow Guitar Strącanie jabłek Zap - Ziemowit (Opiekun Działu) Pomaganie w wypiekach Babci Smith - Uszatka Wybieranie dobrych jabłek - Rainbow Guitar Spryskiwanie roślinek - Michalski9 Robienie stracha na wróbla - Skoniu Sprzątanie stodoły - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Styczeń 2, 2017 Share Napisano Styczeń 2, 2017 Mam już prototyp swojego stracha, jak myślicie - sprawdzi się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 22, 2017 Share Napisano Styczeń 22, 2017 - Nikt nie chce wziąć sprzątania ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Styczeń 25, 2017 Share Napisano Styczeń 25, 2017 @Rainbow Twister powinien się uwinąć w 10 sekund. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Styczeń 25, 2017 Share Napisano Styczeń 25, 2017 1 minutę temu Kruczek napisał: @Rainbow Twister powinien się uwinąć w 10 sekund. Nie trzeba, mam swoją stodołę, w której sprzątam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 25, 2017 Share Napisano Styczeń 25, 2017 @Rainbow Twister, jedziesz . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 25, 2017 Share Napisano Styczeń 25, 2017 Oki, to w takim razie zadanie dla Twistera! Pewnie znalazło by się paru chętnych do robienia cydru + możliwość wypicia po pracy troszku! Znajdą się na pewno łakomi na %% Czyszczenie Zwierząt - Rainbow Guitar Strącanie jabłek Zap - Ziemowit (Opiekun Działu) Pomaganie w wypiekach Babci Smith - Uszatka Wybieranie dobrych jabłek - Rainbow Guitar Spryskiwanie roślinek - Michalski9 Robienie stracha na wróbla - Skoniu Sprzątanie stodoły - Rainbow Twister Pomoc w robieniu cydru - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 29, 2017 Share Napisano Styczeń 29, 2017 Ja polecam @FirstChoice, z tego co wiem to chyba lubi pomagać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 No to cydr robić będzie @FirstChoice! Czyszczenie Zwierząt - Rainbow Guitar Strącanie jabłek Zap - Ziemowit (Opiekun Działu) Pomaganie w wypiekach Babci Smith - Uszatka Wybieranie dobrych jabłek - Rainbow Guitar Spryskiwanie roślinek - Michalski9 Robienie stracha na wróbla - Skoniu Sprzątanie stodoły - Rainbow Twister Pomoc w robieniu cydru - FirstChoice To teeraz może.... Robienie zakupów! Po co mam latać po sklepach, skoro tego nie lubię, a może ktoś z was za tym przepada, hmmm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 proponuję @GosiElla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 24 minuty temu Chip napisał: proponuję @GosiElla Nie, ja nie znoszę łazić na zakupy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 No to ja proponuję @Seluna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 @Seluna czy @GosiElla? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 @Seluna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Luty 3, 2017 Share Napisano Luty 3, 2017 @Seluna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts