PrinceKeith Napisano Listopad 12, 2016 Share Napisano Listopad 12, 2016 (edytowany) - Zapraszam was do zapisywania się na liście. Tylko prędko, tylko żwawo! - No podchodźcie, ja nie gryzę. - Nie byłabym tego taka pewna, wiesz? LISTA FANÓW DISCORDA: 1. Clocky 2. Ziemowit 3. Vezz 4. Coldwind 5. Rainbow Guitar 6. Kago 7. SebastianRichCountryOwner 8. Uszatka 9. Polineks96 10. Claire 11. Poszukiwacz15 Edytowano Styczeń 27, 2017 przez Clocky 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Listopad 12, 2016 Share Napisano Listopad 12, 2016 Dopisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Listopad 13, 2016 Share Napisano Listopad 13, 2016 Zguaszam sie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coldwind Napisano Listopad 13, 2016 Share Napisano Listopad 13, 2016 Dopisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Listopad 13, 2016 Share Napisano Listopad 13, 2016 Dopisuj mnie tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kago Napisano Listopad 13, 2016 Share Napisano Listopad 13, 2016 Zgłaszam się jako 6 fan Discorda na tej liście! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Listopad 18, 2016 Share Napisano Listopad 18, 2016 Proszę mnie dołączyć do świata Chaosu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 18, 2016 Share Napisano Listopad 18, 2016 Też bym chciała się znaleźć na tej liście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 Witaj mój zacny następco. Przejąłeś władzę w ów dziale, gdy ja nie miałem już możliwości doglądania go. Cieszę się że dział na Chaos znalazł swe stałe miejsce na forum a także że znajduje się pod opieką godnego człowieka. Pamiętaj jednak że z tak wielką mocą wiąże się wielka odpowiedzialność... Na razie na co komu odpowiedzialność, skupimy się na mocy Użyjmagii ctrl+C ctrl+V i przypomnji o fanach zapomnianych będących od początku Do dzieła. I niech forum wie jak potężną siłą są tu chaośnicy! *okrzyk bojowy* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Listopad 29, 2016 Autor Share Napisano Listopad 29, 2016 25.11.2016 at 19:33 Arceus napisał: Witaj mój zacny następco. Przejąłeś władzę w ów dziale, gdy ja nie miałem już możliwości doglądania go. Cieszę się że dział na Chaos znalazł swe stałe miejsce na forum a także że znajduje się pod opieką godnego człowieka. Pamiętaj jednak że z tak wielką mocą wiąże się wielka odpowiedzialność... Na razie na co komu odpowiedzialność, skupimy się na mocy Użyjmagii ctrl+C ctrl+V i przypomnji o fanach zapomnianych będących od początku Do dzieła. I niech forum wie jak potężną siłą są tu chaośnicy! *okrzyk bojowy* Wolałabym pisać ją od nowa. Tam jest straszny chaos milordzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 27 minut temu Clocky napisał: Wolałabym pisać ją od nowa. Tam jest straszny chaos milordzie. ... No i? Przecież to jest miejsce, które z założenia wypełnia chaos. A że liczby porządkowe nie porządkują no to... A w sumie chaos chcesz porządkować? *podejżliwe spojrzenie* Czy wiesz że to już podstawa do podejrzewań o zdradę? Ale spoko, nie czepiam się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Styczeń 18, 2017 Share Napisano Styczeń 18, 2017 Proszę o dopisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claire Napisano Styczeń 26, 2017 Share Napisano Styczeń 26, 2017 Proszę o dopisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Styczeń 27, 2017 Share Napisano Styczeń 27, 2017 Mnie też dopiście! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan B Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 Ooo to coś takiego istnieje? No to wpiszcie mnie czemu by nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discord pan chaosu Napisano Maj 3, 2017 Share Napisano Maj 3, 2017 Nie Zgłaszam się, a co mi tam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Sierpień 6, 2017 Share Napisano Sierpień 6, 2017 A co tam, dopisujcie! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Wrzesień 27, 2017 Share Napisano Wrzesień 27, 2017 HISSSterycznie chcę się tu zapisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChiselBrush Napisano Listopad 18, 2017 Share Napisano Listopad 18, 2017 Proszę o dopisanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Listopad 25, 2017 Share Napisano Listopad 25, 2017 Dopisuję się :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 15, 2017 Share Napisano Grudzień 15, 2017 Jasne, uwielbiam Discorda. Przypomina mi wujka Sheo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DelfinaLuther Napisano Sierpień 29, 2018 Share Napisano Sierpień 29, 2018 Dopisz mnie tam niezwłocznie!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezar Napisano Październik 23, 2019 Share Napisano Październik 23, 2019 Nie wiem czy strona, a tym bardziej dział nie jest martwy, ale dopisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts