Porter Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Taką RD (z zezem) widziałem tylko raz. W odc. It's About Time. Ale zgadzam się, to mogła zrobić osoba chora psychicznie (bez urazy). Ale przyznajmy szczerze, każdy stąd jest chory psychicznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 26, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Lol... dowiedziałam się z rana, że jestem chora psychicznie... No ładnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Yay mam cos z głową xD kazdy ma xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 To normalne Kiro, normalne, że jest się nienormalnym... xD Co do prac: zarąbiste, a RD poleciała dawno na pulpit. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Kira, zrobisz mi sygnę z Pinkie, proooooszę. Może być nawet za tydzień, ale proszę rób mi ją. :angel: @Down Sorki Kira, ale jak Niklas zobaczył, że chcę sygnę u Ciebie to sam postanowił ją zrobić, więc może lepiej bym nie męczył już drugiej osoby, skoro i tak potrzebuję tylko jednej sygny. Ale i tak wielkie dzięki za chęci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 26, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Co do sygnaturki Porter - nie ma sprawy, zrobię Ci ją. Powiedz mi tylko, czy ma mieć napis, a jeśli tak, to jaki? Imię Pinkie, czy Twój nick? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 26, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Porter zrezygnował (co prawda, nie mówiąc mi nic o tym ), ale zrobiłam sygnaturkę... Dla... Niklasa! Do Waszej oceny :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Ciekawa, ciekawa A te plamy na górze to po krwi? (taki żart). Naprawdę ładna sygnaturka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 No chyba nie myślisz, że Cadance to taka grzeczna :> Epic sygna, dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Kira, mam prośbę. Mogłabyś mi zrobić sygnaturkę z tym fragmentem 25 odcinka, w którym Twilight rozmawia z kanapką, wyciąć to tak, żeby była kanapka i głowa Twi, oprawić to w jakąś elegancką ramkę i dodać takiż napis "Wielka Kanapka Przemówiła"? Oferuję swoją wdzięczność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 This is my reaction on signature : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 26, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Tiss... się zobaczy co da się zrobić z tą sygną :3 W każdym razie... postanowiłam zrobić tapetę z Dash... Tym razem na serio. http://fav.me/d4xqvb6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Jak niebieskooo super i ta jej mina , Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Tapetka z RD? Już zasysam :3 Zrób proszę coś jedwabnego* z Kryśką. Jakieś wojska, czy coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Na pulpicie ładnie się prezentuje Ale trochę niewymiarowa na mój monitor -> http://mlppolska.pl/showthread.php?tid=45&pid=48479#pid48479 Edit: Ech, my bad Link do większej rozdziałki nie działał xD Teraz znacznie lepiej - http://i.imgur.com/uaNf3.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 27, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Fajnie widzieć, że tapetki które robię znajdują się na pulpicie... nie tylko moim )) W każdym razie... nowy dzień, nowa tapetka... nowy kucyk. Tym razem postanowiłam przygotować coś z Rarity, która również jest bliska mojemu sercu. http://fav.me/d4xu4xu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 To może ja skomentuje w międzyczasie, kiedy wszyscy zachwycają się nowym chatem na forum ;p Cóż mogę rzec? Tapety twojej roboty mi się podobają : ). Co prawda (niestety) nie mam możliwości ustawienia tapety na komp, ale zapisuje je mając nadzieję, że kiedyś nadarzy mi się taka okazja ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Urzekająca tapetka :3 Świetny dobór vectora Rarity! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 27, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Wiesz Xyziu... to mój konik... Wszystko musi grać perfekcyjnie (przynajmniej w moim odczuciu)... Czasem potrafię siedzieć godzinę albo dwie, nim zdecyduję się na jakiś wektor... A tu... Wyzwanie od Bobula! Tapeta z Angelem! http://fav.me/d4xuicg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Świetnie ci wyszła! Chyba nawet najlepiej z tych wszystkich najnowszych A mogłabyś coś stworzyć z Applejack? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 28, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Wykroczyłam poza swoje utarte ramy... I stworzyłam coś KOMPLETNIE nowego... Komiks! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Wykonanie dość proste (przynajmniej dla mnie) acz bardzo sympatyczne. I like it Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 28, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Um... Ecape... a jakie może być inne wykonanie komiksu, który w całości składa się z wektorów? Nie mogłam się bawić efektami Photoshopa, bo zniszczyłabym wszystko... Rysować na takim poziomie JESZCZE nie umiem (ale ciągle ćwiczę)... wektorów sama także jeszcze się nie nauczyłam robić (ale to już zaczęłam i nawet nieźle mi szło do pewnego momentu)... W każdym razie... liczyłam, że więcej osób zareaguje na coś nowego... Jak zwykle komentarze w sb, w temacie tylko jedna osoba. Odechciewa mi się publikowania na forum >.> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Kircia... dopiero co wstawiłaś, daj ludziom czas! . Choć szczerze mówiąc bez sensu trochę skakać od tematu do tematu i pisać, że fajne. No a komiks wyszedł bardzo fajnie, krótki, prosty, śmiechowy i fajne wektorki . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Kwiecień 28, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Prawda jest taka, Lemuur... Im dłużej coś jest olewane, tym mniejsze prawdopodobieństwo, ze zostanie w końcu dostrzeżone, bo zostanie w międzyczasie przyklepnięte przez masę innych tematów - i nikt się do tego nie dokopie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts