Siper Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Twilie i...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 ładna, ale jest jeden problem. jest za duża (jaki ja jestem niemiły) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Maj 4, 2012 Autor Share Napisano Maj 4, 2012 Problemu nie ma, bo ja to mogę zmniejszyć A kto jest obok? Pytanie jest jedno... czy ktokolwiek tutaj czyta "Odpowiedzi Twilight"? :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Ja np jestem czytelnikiem odpowiedzi nie tylko u Twi : ) A sama sygna różni się nieco od twoich pozostałych ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 sorry za offtop, ale Ty je czytasz! BTW (w) czym narysowałaś ta sygnaturkę (by nie było offtopu ) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Maj 4, 2012 Autor Share Napisano Maj 4, 2012 Z nudów, kiedy czekałam na Niklasa, zaczęłam bazgrać sobie coś niezobowiązującego w PaintoolSAI... To nie miało być nic ambitnego. Zaczęłam od nocnego nieba, potem to zielone coś, czyli trawa... i pomyślałam, że warto byłoby dodać coś jeszcze, w bardziej niż minimalistycznym stylu... Stąd - Twilie i Sol... Ecape - cóż.. dziwne, żeby się ta sygnatura nie różniła od pozostałych... W każdym razie... Teraz to już naprawdę jestem "mega" oryginalna... takiego creepy czegoś to nikt na forum w sygnie nie ma xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 @offtop Kirarciu ... Ja czytam odpowiedzi .... nie tylko u Twilight ... u wszystkich A tak BTW ... ciekawa ta Twoja nowa sygnatura Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Lipiec 3, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2012 Trzeba przypomnieć o sobie społeczności forum... Hmmm... co by tu wrzucić... No tak - na start - moje dzisiejsze "dziełko" - sygnaturka z Twilight: A dalej... komiksy: Welcome to the Herd! How Long Your Pet Will Live? (kontrowersyjny - fani Angela zostają ostrzeżeni) I tapety: http://fav.me/d4zjtzz http://fav.me/d508d48 Dziękuję za uwagę. Może jeszcze kiedyś wrócę do "interesu". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 3, 2012 Share Napisano Lipiec 3, 2012 Świetna tapeta z Flutterką <3 I komiksy świetne, już pobrałem i otagowałem, do kolekcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Fajna sygnaturka ... i komiksy ..... i tapety (drugi komiks .... <3 xD) W zasadzie wszystkie Twoje prace są świetne ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Lipiec 5, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2012 Miło mi, że się Wam podobają moje prace:twiblush: Z chęcią wstawiłabym coś jeszcze, bo mam co, ale... muszę poczekać - bo to projekt do innego działu na forum... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Lipiec 6, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2012 Requeścik dla Systema Sygna ze Sweetie Belle :3 Mam nadzieję, że Ci się spodoba! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Wielkie dzięki za sygne ! Jesteś poprostu boska jak ta sygna. <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 A mi się spodobała tapeta z Luną, co to za dziwna rozdzielczość? Jakieś iPady czy coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Lipiec 7, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2012 Fragin... po to daję linki pod obrazkiem, żeby mieć dostęp do większej wersji ;P Nie wrzucam tutaj standardowych wymiarów. Masz się pofatygować na deviantart i kliknąć "download" jeśli jakaś tapeta Ci się podoba. Tyle.I sygnatura dla Skysplita... Nasz drogi Czerwony Admin zażyczył sobie... Discorda. Mam nadzieję, że Ci przypadnie do gustu :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Ta sygna ma ponad 9000 w mojej skali super-fajnosci. Czyli jest poza skalą Jeszcze raz bardzo dziękuję za sygnę :3 Di:trogcord: cord approves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Tylko ja widzę w tej sygnie tę siatkę, jaką zaznacza się przezroczystość? To celowy efekt? edit Pędzlem też można. Chaos, chaos everywhere :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Lipiec 8, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2012 Warmen, to taki pedzel ;d i tak - uzylam go celowo. Dzieki temu sygnatura wyglada na odrobine chaotyczna - a Discord, jakby nie popatrzec - jest panem chaosu i sorry za brak polskich znakow. Pisze posta z komorki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Chaos chaos everywhere Fajnie wyszło ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Spodobało mi się to "potrojenie" postaci jako taki cień discorda o różne kolory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Kiraro, jestem pod wrażeniem. Bardzo mi się podobają Twoje prace. Są po prostu świetne! No i ja właśnie z małą prośbą ... ^^ Czy zrobiłabyś mi tapetę z Rarity w wymiarach 1360x768? :3 Nie chce jakiejś wyszukanej, wręcz przeciwnie, wolałbym jakąś prostą, na przykład tapete z dominujacym czarnym kolorem albo ciemnym fioletem (albo to i to ) i jakoś ładnie komponującym się jej cutie markiem, albo zarys jej sylwetki gdzies tam. Coś co dla pospolitego zjadacza chleba na pierwszy rzut oka nie bedzie przypominało niczego konkretnego, a dopiero dla kogos z fandomu, będzie to rzecz oczywista Lubie takie smaczki ^^ Zdaję się na Ciebie Oczywiście jeśli będziesz miała chęci i czas. Jeśli nie, to w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Ja bym prosił a raczej błagał na kolanach o jakąś ciemną tapetkę z Flutterką i Luną właśnie z dominującymi ciemnymi kolorami jakbyś oczywiście miała chwilkę czasu i chęci na zrobienie W rozdziałce 1024x768 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Świetna tapeta z Flutterką <3 Faktycznie świetna ;-] ja lubie bardziej takie malowane, ale ta akurat się świetnie komponuje, bo po bokach ma łagodne kolory, a na środku jest mocno kontrastowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Lipiec 15, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2012 I nowość - rozszerzona wersja "Welcome to the Herd", w całości po polsku. Skrypt napisał Siper, specjalnie na potrzeby komiksu, który stworzyłam: http://mlppolska.pl/witamy/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Lipiec 16, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2012 Aktualne prace... Tapeta do telefonu dla Sipera: Jutro więcej prac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts